• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun Estetiğinde İki Emre arasında kaldım:) Emre İlhan mı Emre Üregen mi?

Bence beklediğinize değer Emre ilhan dan randevu alın derim.İki hafta önce oldum ameliyatımı ben de sorunuz varsa cevaplayabilirim
kasima görüşme randevusu alabildim ben :( kemerli bir burnunuz mu vardi?cok mu ufaltiyor.morluk var mi? cok gecmis olsun.umarım dilediginiz gibi olur

kasima görüşme randevusu alabildim ben :KK43: kemerli bir burnunuz mu vardi?cok mu ufaltiyor.morluk var mi? cok gecmis olsun.umarım dilediginiz gibi olur
Benim kemerim yoktu ama deviasyon ve hafif bi çöküklük vardı.nefes problemi yaşıyodum.burnum yüzüme göre büyük ve yayılmış haldeydi.emre bey burnumla birlikte kanatlarımı daralttı ve deliklerimi küçülttü.burunun sadece şekline değil hastasının görünüşüne boyuna kilosuna saçına çenesine uyumuna da dikkat eden bi doktor.bana sana kendine has bi burun yaptım dedi ve gerçekten de öyle olmuş kimsenin burnuna benzemiyo burnum ve bu kadar şişken bile çok olumlu tepki alıyorum.beyaz tenli olduğum için hastanede sabaha kadar soğuk su maskesi yüzümde kaldı o yüzden ben çok az morardım sadece şiştim diyebilirim.emre bey çok ilgili ve ne yapması gerektiğini gerçekten iyi biliyo ve o güveni size veriyo zaten.bence kasımı bekleyin ben tam 1 yıl bekledim

Benim kemerim yoktu ama deviasyon ve hafif bi çöküklük vardı.nefes problemi yaşıyodum.burnum yüzüme göre büyük ve yayılmış haldeydi.emre bey burnumla birlikte kanatlarımı daralttı ve deliklerimi küçülttü.burunun sadece şekline değil hastasının görünüşüne boyuna kilosuna saçına çenesine uyumuna da dikkat eden bi doktor.bana sana kendine has bi burun yaptım dedi ve gerçekten de öyle olmuş kimsenin burnuna benzemiyo burnum ve bu kadar şişken bile çok olumlu tepki alıyorum.beyaz tenli olduğum için hastanede sabaha kadar soğuk su maskesi yüzümde kaldı o yüzden ben çok az morardım sadece şiştim diyebilirim.emre bey çok ilgili ve ne yapması gerektiğini gerçekten iyi biliyo ve o güveni size veriyo zaten.bence kasımı bekleyin ben tam 1 yıl bekledim
ben de çok beyaz tenliyim canım.ilk ameliyatımda cok morardım ve şiştim.suratımda buz torbaları vardı.ilk ameliyatım estetik operasyon değildi benim ama ona rağmen şimdi olacağım revizyon kabul edilecekmiş.
aslında parasını çok dert etmiyorum.yeter ki güzel olsun ve içime sinsin.bu yüzden ben de bekleyeceğim sanırım kasımı.beklemek zor ama napalım artık.canım toparlanınca resmini görebilir miyiz acaba? :) darısı başımıza olsun çok geçmiş olsun :)

ben de çok beyaz tenliyim canım.ilk ameliyatımda cok morardım ve şiştim.suratımda buz torbaları vardı.ilk ameliyatım estetik operasyon değildi benim ama ona rağmen şimdi olacağım revizyon kabul edilecekmiş.
aslında parasını çok dert etmiyorum.yeter ki güzel olsun ve içime sinsin.bu yüzden ben de bekleyeceğim sanırım kasımı.beklemek zor ama napalım artık.canım toparlanınca resmini görebilir miyiz acaba? :) darısı başımıza olsun çok geçmiş olsun :)
2.ameliyat direk revizyon kabul ediyolar canım.ben de bekledim 1 yıl ve inan çabucak geçti.emre bey için kesinlikle değer.özelden attım resim inşallah çok içine sinen bi burnun olur

Carsamba ameliyatim var . Emre ilhan yapicak ameliyati. Bana da ufacik tavsiyeler verebilir misiniz acaba

Carsamba ameliyatim var . Emre ilhan yapicak ameliyati. Bana da ufacik tavsiyeler verebilir misiniz acaba
Şimdiden geçmiş olsun.Bence emre beye ameliyat olmak büyük bi şans içiniz rahat olsun istediklerinizi söylediyseniz zaten onları en güzel şekilde uygulucak bi doktor emre bey.benim 20.günüm şişliklerim var hala ama morluğum hiç olmadı.ilk zamanlar 3.4.gün şişlik en fazla oluyo ve burun çok kalkık görünüyo teleş yapmayın sakın.alçı tampon çıkınca normal hale dönüyo.inşallah çok güzel geçer süreciniz

2.ameliyat direk revizyon kabul ediyolar canım.ben de bekledim 1 yıl ve inan çabucak geçti.emre bey için kesinlikle değer.özelden attım resim inşallah çok içine sinen bi burnun olur
Canım banada atabilir misin merak ettim burnunu

Merhaba ben 3 hafta once Emre Ilhan'a ameliyat oldum ve cok cok cok memnunum,hayalimdeki burunu yapti ve alaninda en iyi doktordur zaten kendisi. Ben karar asamasinda da hic zorluk cekmedim cunku aklimda hep Emre Ilhan vardi. Bu arada Salih beyin de hic ismini duymadim. bence tabikii de Emre Ilhana olmalisiniz hayalinizdeki burunu yapacaktir :)
Fiat nedir acaba bende emre beyin burunlarini begendim

Ayy zeynep yarin ameliyatin var demek, senin adina ben cok heycanlandim, istedigin hayal ettigin gibi gecer umarim.
Yinede sunu unutmamak gerekiyor ilk gunler herkes icin goruntu olarak istedigimiz sonuc gibi durmaya biliyor sabir diliyorum senin icin.
Ha birde iyi düşün iyi olsun. Dualarim seninle. :KK19:

Persembe sabaha ertelendi demett :))
Olsun, 1 güncük geç olsun, cok guzel olsun.
Vardir bundada bir hayir, nasilsin peki hersey yolundadir umarim emre beyle gorustunmu son defa aklinda ne varsa solemeyi unutma dr hasta iliskisi bence cok onemli senin ne istedigini bilmesi acisindan, ve tabiy yapabilmesi acisindan da.

Gecen sene ameliyata karar verdim, simdi yaza ne kaldi diyorum 5 aya bende ameliyat olucam, nisanda randevum var o bile beni heyecanlandiriyor, umarim drum burda anlatilan olumlu yorumlar gibi olur. Birde ben kombine olucam. Iki ameliyat olma fikri biraz daha korkutuyor beni, ama en onemlisi burun.

Back