• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun Estetiğinde İki Emre arasında kaldım:) Emre İlhan mı Emre Üregen mi?

ocak2007

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2014
3
2
8
34
İstanbul
arkadaşlar uzun zamandır burun estetiği için doktor araştırıyorum
2 yıldır gezmediğim estetik doktoru,bakmadığım internet sitesi kalmadı
şimdi artık karar aşaması geldi çattı.
iki doktora indirgedim seçenekleri biri Emre İlhan, diğeri Salih Emre Üregen
herikisi hakkındada övgüler duydum,fiyatları ve koşulları hemen hemen aynı
bu iki doktora ameliyat olanlar, duyan bilenler den yardım istiyorum,hangisini seçmeliyim

Merhaba ben 3 hafta once Emre Ilhan'a ameliyat oldum ve cok cok cok memnunum,hayalimdeki burunu yapti ve alaninda en iyi doktordur zaten kendisi. Ben karar asamasinda da hic zorluk cekmedim cunku aklimda hep Emre Ilhan vardi. Bu arada Salih beyin de hic ismini duymadim. bence tabikii de Emre Ilhana olmalisiniz hayalinizdeki burunu yapacaktir :)

bu iki doktora ameliyat olanlar, duyan bilenler den yardım istiyorum,hangisini seçmeliyim
Merhaba ocak2007, yazdıklarında kendi ameliyat öncesi halimi gördüm:)ne zor bir süreçtir çok iyi bilirim,umarım benim gibi mutlu atlatırsın.2 Ekim'de Salih Emre üregen'e burun ameliyatı oldum.senin gibi çok araştırmıştım bende.hem şekil hem nefes alma sorunum olduğu için Salih Emre beyi seçtim.şimdi Allah'a şükür her iki problemimde çözüldü.6 ay şeklin şiş görüneceğini biliyorum ama bu hâli bile çok çok güzel.şimdi tek istediğim burnumu iyi korumak:)Salih Emre hoca bence camiadaki en güvenilir ve eli iyi cerrah.instagramdan devamlı takipteyim halen,böylece bendeki başarısının tesadüf olmadığını anlıyorum:)özelden mailini atarsan öncesi ve sonrası hallerimi gönderirim istersen,kolay gelsin.

Araştırmakla iyi yapıyorsun güzel kardeşim,Çünkü Burun bu hem sağlık açısından önemli hem görüntü açısından.diğer emre dediğin dr beyi tanımıyorum,duymadım ama emre üregen bey benim ameliyatımı yaptı.3 yıl kadar oldu hemde.Ben sizler gibi genç yaşlarda sahip olamadım burnumu düzeltme şansına.koca,kayınvalide engeli sonra çocuklar küçük derken 43 yaşına kadar bekledim.salih emre üregen beyle tanışmam 3,5 yıl öncesinde oldu,Allah yolunu bahtını açık etsin.Elinin marifeti kadar iyi yürekli bir insan.Beni belki 1-1,5 saat dinledi ameliyat olmadan önce.pimpirikli olmak zor,herşeyi herşeyi sabırla anlattı sağolsun.işinin erbabı bir doktor.kendini,sağlığını görünümünü emanet edebileceğin bir cerrah.ameliyattan önce ne çizdiyse şuan ondan bile daha güzel ve mutluyum bende.bana dünyaları verdi,bu yaştan sonrada olsa kendime güvenim geldi.Ben resim yüklemeye çalıştım albüme ama bilmem oldumu,sen bak göremezsen internet mailinden yollarım istiyosan.daha soracakların olursa çekinme önemli şeylerdir bunlar.burası çok güzel bir ortam kadın dayanışması çok burada,gerçek hayatın aksine.

Merhaba ocak2007, yazdıklarında kendi ameliyat öncesi halimi gördüm:)ne zor bir süreçtir çok iyi bilirim,umarım benim gibi mutlu atlatırsın.2 Ekim'de Salih Emre üregen'e burun ameliyatı oldum.senin gibi çok araştırmıştım bende.hem şekil hem nefes alma sorunum olduğu için Salih Emre beyi seçtim.şimdi Allah'a şükür her iki problemimde çözüldü.6 ay şeklin şiş görüneceğini biliyorum ama bu hâli bile çok çok güzel.şimdi tek istediğim burnumu iyi korumak:)Salih Emre hoca bence camiadaki en güvenilir ve eli iyi cerrah.instagramdan devamlı takipteyim halen,böylece bendeki başarısının tesadüf olmadığını anlıyorum:)özelden mailini atarsan öncesi ve sonrası hallerimi gönderirim istersen,kolay gelsin.
selencim ( selenquasar selenquasar ) sana ve buradan ve facebook dan bana karar vermemde yardımcı olan emre beyin diğer hastalarına teşekkürler.
2 martta emre üregen beye ameliyat oluyorum randevumu dün aldım.
inşallah sizler gibi ben de rahat ve mutlu atlatırım,sonucum iyi olur.ve buradan diğer araştıranlara yardım ederim.
bu siteye sadece burun araştırmak için girdiğimi itiraf edeyim ama emin olun çok fazla başka konularda bilgi de edindim.
site yönetimine de böyle bir mecra için çok teşekkürler.
buarada selenquasar sen eskiden de güzelmişin yanlış anlama ama burun yaptırmak inanılmaz değiştirmiş ve daha güzelleştirmiş seni,tekrar güle güle kullan

San
aSana hakan genceyi tavsiye ederim muhtesem benim 6.ayim cok memnunum bende deli gibi arastiriyodum televizyonda yaptigi bi burun gordum hemen gittim bi arastir istersen esteworldde

San

aSana hakan genceyi tavsiye ederim muhtesem benim 6.ayim cok memnunum bende deli gibi arastiriyodum televizyonda yaptigi bi burun gordum hemen gittim bi arastir istersen esteworldde
hımm hiç bilmiyorum o doktoru; ben iki doktora indirgemiştim emre üregen mi emre ilhan mı diye, şimdi kararımı verdim .2 martta salih emre üregene ameliyat oluyorum, çok heyecanlıyım.yinede yazdığın için teşekkür ederim,sağol

Ocak2007 merhaba. Emre beyi düşünüyorum ben de. Pek olumsuz birşey okumadım hakkında. Peki yogunluktan mı Marta verdi randevuyu? yoksa sen mi istedin?

Bana da foto atabilir misiniz

Merhaba ben derya, 3 sene önce Dr. Emre Ilhanda ameliyat oldum ve cok memnunum. sayfama girip resimlere bakabilirainiz

Emre ilhan'dan yakın zamanlı randevu imkansiz olduğu için ben diğer Emre'den gün aldım muayene icin
aynen aynen aynen :(
ya diğer emre burnu pek küçültemiyor mu sanki çok kalkık yapıyor gibi.
emre ilhanınkiler tam fındık ama kasıma randevu verdiler bana kafayı yicem :(

aynen aynen aynen :KK43:
ya diğer emre burnu pek küçültemiyor mu sanki çok kalkık yapıyor gibi.
emre ilhanınkiler tam fındık ama kasıma randevu verdiler bana kafayı yicem :KK43:

Evet, O da çok küçük burun gormedim ama ben seviyorum o kalķıklıgı çünkü şişler vs inince biraz daha normallesiyor

Back