Çok teşekkür ederimBence gayet güzel duruyor.Ben de salı günü ameliyat olacağım çok korkuyorum.Umarım benimki de bu kadar güzel olur
Çok teşekkürlerEvet gayet güzel duruyor
Çevremden bi kaç kişide böyle dedi acaba nedeni nedir ?Ameliyat masasında çekilen fotoğraflara çok güvenmemeni tavsiye ederim.
Doktorların çoğu photoshop yapıyor maalesef.Çok teşekkürler
Çevremden bi kaç kişide böyle dedi acaba nedeni nedir ?
Samsunda olacağım anestezi kısmı beni biraz korkutuyor bakalım hayırlısıÇok teşekkür ederimumarım sizinde tam istediğiniz gibi olur çok güzel bi süreç geçirirsiniz hangı şehirde olucaksınız
Bende daha önce hiç bir şekılde ameliyat geçirmedim anesteziden çok korkuyordum ama korkulcak hiç bişey yokmuş sizde geçirdiğinizde anlıcaksınız şimdiden umarım herşey dilediğiniz gibi olurSamsunda olacağım anestezi kısmı beni biraz korkutuyor bakalım hayırlısı
Çok teşekkür ederim şu an bıraz yamukluğum var ama ödemden mi değilmi bilmiyorumÇok güzel gözüküyor burun tabiki zaman geçtikçe değişecek ödemler inecek oturacak ama bu burun ameliyat masasında bile çok çok başarılı gözüküyor dilerimde böyle güzel iyileşir
Bugün 20. GünümNezaman ameliyat oldunuz mümkünse önden görme şansımız varmı
Anestezi en rahat kısmı. Asıl olay sonrasında.Samsunda olacağım anestezi kısmı beni biraz korkutuyor bakalım hayırlısı
Bende yandan çok beğenıyorum ama önden baktıkça üzülüyorum sola doğru bıraz eğri olduğu için %90 herkes ödem diyor inşallah öyledir ödem atmak için yeşil çay içiyorum sureklı ama 20 gun olmasına rağmen tam atamadımDaha çok ödemli yandan çok hoş alın burun geçişi güzel ödem kaynaklı eğrilikleri doktorunuzda demiştir size belki 1 ay kont masaj önerir en doğru yorumu doktorunuz yapar
Çok teşekkür ederimevet çok güzel duruyor
Kime olacaksınızSamsunda olacağım anestezi kısmı beni biraz korkutuyor bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?