burun estetiği

tgc92

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2015
175
28
32
arkadaşlar ameliyatıma son 10 gün kaldı çok heyecanlıyım. Stresliyim. geçmiş yazıları okuyorum sürekli olumsuz yazılar görünce tırsıyorum azcık :)

arkadaşlar ameliyatıma son 10 gün kaldı çok heyecanlıyım. Stresliyim. geçmiş yazıları okuyorum sürekli olumsuz yazılar görünce tırsıyorum azcık :)
ben dun bı konu actım canım. ıstersen onu oku. uzun ama tecrubeye sabıttır :)

hiç korkma, narkoz çok eğlenceli bir şey. İlk gün hiç acı olmuyor. Akşama doğru gözlerim şişmeye hafif morarmaya başladı. Sabah uyandığımda gözlerim zor açılıyordu 2. gün. Ama akşama kadar morluklar sarıya döndü şişler de gitti gidecek an itibariyle. sadece hafif bir ağrım oldu bugün 2. gün olmasına rağmen fink atıyorum etrafta

Benmde en çok korktuğum şey morluk ve şişlikler. beyaz tenliyim ve çok hassas cildim sanırım en çok zorluk çekeceğim konu bu olacak

[QU OTE="kimbuu, post: 41753564, member: 531575"]sormak ıstedıklerın olursa cevaplayabılırım :) ınsallah cok guzel gecer amelıyat maceran :)[/QUOTE çok ağrı oluyor mu ilk narkoz dan uyanınca canm

Bende öyle düşünüyordum ama yaklaştıkça stres yapmaya başladım :) sigarayı da bırakamadım bi bitseydi :)
O kadarı olacak yeni burnunuzu düşünün stres hemencecik yok olur :) Ah o sigara yok mu, bırakmayı deneyin ameliyat sonrasını etkilemesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…