burun estetiği

Burnu zaten ilk kez tam görünce çoğu kişi beğenmeyip depresyona giriyormuş dediğin gibi büyük ihtimalle ben de öyle olacağım çünkü gerçekten şiş olduğunu biliyorum yani.Doktor alçıyı çıkardığında elletti bak nasıl şiş olduğunu anla dedi elledim ayy yumuşaktı resmen sırt kısmı şişlik olduğu belliydi ama inecek böyle kalmayacak korkma dedi.Ama cidden telaşlanıyorum salı günü gidicem flasteri çıkaracak ama hala şiş olacak nasıl bakacağım bilmiyorum :/off zaman geçse hemen normal haline dönse keşke.Neyse tek sorun şişlik olsun o da düzelir elbet.

hepsi geçiyor canım korkma ben flasterimi çıkarttığımda ağladım saatlerce o kadar eziyet çektim bu mu karşılığı dedim ama 2-3 gün sonra burnum şekil almaya başladı şu an şiş olduğu halde eskisine göre 1000 kat güzel biliyosun yani sakın telaşlanma

Evet bilmez miyim senin bütün ameliyat sürecini ben de yaşadım resmen :)) burnunun günden güne daha güzel olduğunu görüyorum bakalım benim de bir açılsın sonra şişlerim inmeye başlasın bir sorun çıkmasın da...ama sen gördün benim burnumu bayağı kalkık şuan yani inse bile ne kadar inebilir ki düşük duracağını sanmıyorum umarım düşündüğüm gibi olur.

canım canlı görmedim gerçi salı günü göreceğim ama benim burnuma benzeyeceğini düşünüyorum sadece seninki biraz daha kavisli olur bence :)

benimde şuan daha iyi durumda hala çok şiş ama eskisine göre iyi 1 nisanda ameliyat oldum inşallah dahada düzelir

benimde 20.günüm hayırlı ugurlu olsun ilk hafta bende kötüydüm 10 günden sonra insan içine kapatıcalarla cıktım cok sükür suan sadece burnumun sekli normale dönsün diye bekliyorum

yaaaa burnuma 1 kez darbe aldm istemeden çarptım bişey olurmu acaba
Çok sert bir darbe değilse bişey olmaz inş.ablamın yaramaz bir kızı var,ve istediği olmayınca bilerek ablamın burnuna vuruyordu,ve sonuç ablamın burnunda hafif kayma oldu.ama kız çok sert vuruyormuş bir kaç kez seninki tek seferlikmiş,yoktur bişey korkma

benimde 20.günüm hayırlı ugurlu olsun ilk hafta bende kötüydüm 10 günden sonra insan içine kapatıcalarla cıktım cok sükür suan sadece burnumun sekli normale dönsün diye bekliyorum
Saol canım olduk kurtulduk şuan için şeklinden de memnunum işte sadece sıkıntılı süreç de çabuk geçse çok güzel olacak :) bir haftayı atlattım şimdi morluklarım da sarıya döndü artık kapatıcıyla falan idare ederim geçene kadar.Benim burnum iki gün önce kocaman gibi geliyordu bana şişler vardı şimdi bugün bakıyorum da inmiş küçülmüş gibi geliyor gözüme.Demekki sabretmek lazım yavaş yavaş iniyor.Şu an sadece sıkıntım içini temizleyemiyorum tampon çıktı ama ilk anda çok iyi nefes aldım sonra tıkandı çünkü benim içi kanamıştı biraz.Nefes çekmeye bile korkuyorum salı günü flasterleri çıkarttırmak için gidicem doktora o zaman sorarım artık.

benimde şuan daha iyi durumda hala çok şiş ama eskisine göre iyi 1 nisanda ameliyat oldum inşallah dahada düzelir
Düzelir canım merak etme elbet inecek o şişlikler.Çünkü ben ameliyat olalı bir seneyi geçmiş olan kişilerin de burunlarını gördüm gayet normale dönmüştü yani.Tabiki kişiye göre değişir kimi daha erken kimi daha geç ama elbet düzelecek.Ben normal deriliymişim o yüzden kalın derililere göre daha erken inebilir diye düşünüyorum ama bakalım.

bende aynı senin gibi korkuyodum burnumun tıkanıklıgından falan bi laç var deniz suyu gibi ama jel seklind o baya acıyor burnumu tonimer diye doktorun illa vermiştir böyle bişey

bende aynı senin gibi korkuyodum burnumun tıkanıklıgından falan bi laç var deniz suyu gibi ama jel seklind o baya acıyor burnumu tonimer diye doktorun illa vermiştir böyle bişey
bende deniz suyu var onu kullanıyorum ama içime tam çekemiyorum şuan biraz gidiyor salı günü kontrole gidince baktıracağım içinde dikiş yerleri varya çok hassas hemen kanıyo o yüzden korkumdan çok çekemiyorum içime.Doktor bir kere temizlerse ben sonra sürekli açık tutmaya çalışırım valla ameliyat sonrası süreç hiç kolay değil...

Burnunun içini bolca ıslat otrivine spreyle veya benzeri sonra kulak çubuğuyla yavaşca çevire çevire temizle, bende ancak bugün becerebildim çok kurumuştu kaç gündür yapamadım, bugün çok rahat geçiyor.. çubuğu da ıslat bu arada

evet bende öyle yapıyorum aama benim doktor burnunun içine ıslak bişey sokma su deymesin dedi. sen yine de doktoruna danıs

evet bende öyle yapıyorum aama benim doktor burnunun içine ıslak bişey sokma su deymesin dedi. sen yine de doktoruna danıs
Doktorum bu şekilde yap demişti zaten burnumun içinde dikişler de var üstelik başka türlü nefes alman imkansız burundan nefes almak büyük nimet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…