burun estetiği

Sonbahareylul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2015
25
2
merhaba bn burun estetiği oldum 24 gün oldu burnumun ucu kalın ve düşük duruyor acaba düzelecekmi bilen varsa yardımcı olun lütfen

Son düzenleme:
Canım ödemdir o,burnunun tam şeklini alması bir yıl sürüyor.o şişlik yavaş yavaş indikçe ucu da öyle düşük durmayacaktır.ablam oldu estetik.için rahat olsun

Ben hayatımda hiç estetik olmadım ama albümlerde gördüğüm kadarıyla olanların burnu zamanla yerine oturuyor

şişi iniyor.
ucu çok şiş ve düşük şişi inince
Canım ödemdir o,burnunun tam şeklini alması bir yıl sürüyor.o şişlik yavaş yavaş indikçe ucu da öyle düşük durmayacaktır.ablam oldu estetik.için rahat olsun
Çok teşekkür ederim yardımın için

Cabim cok gecmis olsun benim de yorumlardan gordugum uzere herkesin en basta bu konudan yana sikayetleri oluyor sonra sislikleri inip burnun yerine iyice oturacak insallah ben de yaptirmayi istiyorum eger varsa oncesi ve sonrasi fotografin bana atabilir misin

Canm instagramin varmi burdan nasil atayim daha yeni girdim bu sayfaya bise bilmiyorum

nasılsın şimdi kaç gün oldu bende yeni oldum 7. günüm of şişlikler fena inmesi için ne yapabilirim kızalr

nasılsın şimdi kaç gün oldu bende yeni oldum 7. günüm of şişlikler fena inmesi için ne yapabilirim kızalr
Tam 27 gün oldu 1 nisanda ameliyat oldum şuan ucu düşük ve şiş herkes gibi bnde memnun degilim bu durumdan doktorum masaj verdi onu yapiyorum canm şişlikler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…