- 24 Nisan 2015
- 25
- 2
-
- Konu Sahibi Sonbahareylul
Ben hayatımda hiç estetik olmadım ama albümlerde gördüğüm kadarıyla olanların burnu zamanla yerine oturuyormerhaba bn burun estetiği oldum 24 gün oldu burnumun ucu kalın ve düşük duruyor acaba düzelecekmi bilen varsa yardımcı olun lütfen
ucu çok şiş ve düşük şişi ininceBen hayatımda hiç estetik olmadım ama albümlerde gördüğüm kadarıyla olanların burnu zamanla yerine oturuyor
şişi iniyor.
Çok teşekkür ederim yardımın içinCanım ödemdir o,burnunun tam şeklini alması bir yıl sürüyor.o şişlik yavaş yavaş indikçe ucu da öyle düşük durmayacaktır.ablam oldu estetik.için rahat olsun
Canm instagramin varmi burdan nasil atayim daha yeni girdim bu sayfaya bise bilmiyorumCabim cok gecmis olsun benim de yorumlardan gordugum uzere herkesin en basta bu konudan yana sikayetleri oluyor sonra sislikleri inip burnun yerine iyice oturacak insallah ben de yaptirmayi istiyorum eger varsa oncesi ve sonrasi fotografin bana atabilir misin
Var canim mugeealtinnCanm instagramin varmi burdan nasil atayim daha yeni girdim bu sayfaya bise bilmiyorum
ekledim sanirim o sensin degilmiVar canim mugeealtinn
Sabri acartürk e özel epc hastanesinde baş hekimhangi doktora ameliyat oldunuz?
Tam 27 gün oldu 1 nisanda ameliyat oldum şuan ucu düşük ve şiş herkes gibi bnde memnun degilim bu durumdannasılsın şimdi kaç gün oldu bende yeni oldum 7. günüm of şişlikler fena inmesi için ne yapabilirim kızalr
Herşey geçecek inşallah sonunda mutlu eden burunlar çıkar bizde mutlu oluruzvakit gecmiyor beim daha yüzüm inmedi bırak burnumu:d
bn kuşburnu çayı içiyorumda pek sanmıyorum şişlikler zamanla iner sabret 15 güne kadar yüzünde bişe kalmazödem atıcı cayların pek bi faydası oluyor mu benim surat inmicek galba kolay kolay
öyle çok insan var beğenmeyip tekrar ameliyat olan Allah korusun bizde öyle bişe olmaz inşallahvalla b kadar sıkıntıyı cekip begenmemek en kötüsü heralde