• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burun estetiği

• Merhaba arkadaşlar. Yardıma ve deneyimlerinize ihtiyacım var. 1 ay önce burun estetiği oldum. Nefes alma sorunum vardı 3 yıl önce kırılan bir burun ve doğuştan Eğrilik sonucu bu operasyonu zorunlu olarak oldum. Ama 1 ay geçmesine rağmen hiç nefes alamıyorum eskisi gibi hiç fark yok. Ayrıca masajlarımı düzenli yapıyorum ama burun üzerinde kemer gibi minik bir şişkinlik var ama bana kemik gibi geliyor çünkü git gide belirginleşiyor. Ayrıca önden bakılınca burnumda sola doğru Eğrilik görüyorum Geçmiyor Buda. Burun deliklerim Orantısız ve alttan bakınca burnumun sol delik kısmı daha havada görünüyor. Doktoruma her gidişimde ödemden diyor lakin ödemlerim inmesine rağmen bu dediğim sorunlarda en Ufacık bir gelişme yok. Özellikle de nefeste!!!! Ona kalsa 1 yılda nefes alırmışım ! Operasyonu geçiren Arkadaşlarım lütfen bana bir Şeyler söyleyin Kafayı yemek üzereyim :KK43:

20 gün önce ameliyat oldum meltem hastanesinde göklap dizdara. hem fonksiyonel hemde görünüm olarak problemim vardı. Uzun süre araştırdıktan sonra Dr. Gökalp Dizdara karar verdim çünkü hastanesine gittiğimde yaptığı örnekleri de görme şansım olmuştu. Özetle benim ve tüm yakınlarımın burun estetiği doktorumuz kesinlikle Op. Dr. Gökalp Dizdar dır :)

Merhabalar, resim yolluya bilirmisiniz bende bu sene Dr. gokalp dizdara olacam fakat biri o hastanede vefat etmis ameliyat sirasi. Tecrubenizi biraz anlata bilirmisiniz rica etsem. Tsk ederim simdiden

20 gün önce ameliyat oldum meltem hastanesinde göklap dizdara. hem fonksiyonel hemde görünüm olarak problemim vardı. Uzun süre araştırdıktan sonra Dr. Gökalp Dizdara karar verdim çünkü hastanesine gittiğimde yaptığı örnekleri de görme şansım olmuştu. Özetle benim ve tüm yakınlarımın burun estetiği doktorumuz kesinlikle Op. Dr. Gökalp Dizdar dır :)

Canim resimlerini paylasa bilir misin?

Merhabalar, resim yolluya bilirmisiniz bende bu sene Dr. gokalp dizdara olacam fakat biri o hastanede vefat etmis ameliyat sirasi. Tecrubenizi biraz anlata bilirmisiniz rica etsem. Tsk ederim simdiden
gerçekten mi? peki burun ameliyatında mı vefat etmiş?

6 ay önce Ali Rıza Öreroğlu'na ameliyat oldum.. Önceden çok araştırmıştım Barış çakır güncl Öztürk ve birçok başka doktor ile ilgili çok şey okudum. Ali Rıza bey ile görüşmenin sonunda bende burun estetiği için karar aldım.. bu süreçte öğrendiğim bir tek şey varsa şudur: şov yapanlar değilde bilimselliğiyle fark yaratan okadar az doktor var ki! benim tavsiye etmeme gerek yok görüşmeye gitmeniz yeterli.

Bu işte uzak durulması gereken tek doktor var ise Gökalp Dizdar'dır. İlla ki iyi ettiği hastalar vardır ancak bir çok hastasını ikinci kere ameliyat etmek durumunda kalıyor. Benim hiç nefes sorunum yok iken, hem görsel hem nefes kaynaklı sorunlar oldu ameliyat sonrası. İkincide hallederiz çok kolay dedi ancak daha da beter oldu. 3. yü de başka yerde olmak zorunda kaldım, olacak mı oda belli değil.

Hiç olmayan sorunları kattı hayatıma. Sonradan öğrendim ki o kadar olumsuz yorum yapılmış ki, doktorlar takvimi isimli siteden üyeliğini kaldırmış. Sosyal medya üzerinden bir kaç kişi ile de tanıştım, benzer sorunlar ile insanların hayatı kararmış. 3-5 resim konuluyor, çok uygun bir fiyat sunuluyor haliyle insanlarda etkileniyor. Benim yüzüme karşı senede şu kadar ameliyat yapıyorum, 2-3 sorunlu çıkıyor demişti, onu da başarısızlık saymıyor, gidip siz uğraşıyorsunuz. Hasta değil müşteri kaygısı ile hareket eden bir doktor maalesef.

Back