Doç.Dr.Serkan Yıldırım ile de görüşebilirsiniz.Ben 8 ay önce ameliyat oldum kendisine.Fındık burun diyorum artık kendimearakadaşlar sizden ricam burun estetği olmayı düşünüyorum Emre İlhan Ve Barış çakır arasında gidip geliyorum .Emre beyle tanıştım görüştüm burda anlatılan gibi sıcak kanlı ve sempatik değil misafirini dinlemeden kendini övüp ilk görüşmeyi yuvarlayıp b Barış çakırıda itiriyor .internette takip ettim memnun çok ama karasızınm iyi bir dr pls
Ne kadara oldun acaba bide şişliklerin ne kadar sürede indiDoç.Dr.Serkan Yıldırım ile de görüşebilirsiniz.Ben 8 ay önce ameliyat oldum kendisine.Fındık burun diyorum artık kendimeMükemmelliyetçi ve disiplinli olması bi doktorda aradığım şeylerdir zaten ki buldum,şiddetle tavsiye ederim
arakadaşlar sizden ricam burun estetği olmayı düşünüyorum Emre İlhan Ve Barış çakır arasında gidip geliyorum .Emre beyle tanıştım görüştüm burda anlatılan gibi sıcak kanlı ve sempatik değil misafirini dinlemeden kendini övüp ilk görüşmeyi yuvarlayıp b Barış çakırıda itiriyor .internette takip ettim memnun çok ama karasızınm iyi bir dr pls
arakadaşlar sizden ricam burun estetği olmayı düşünüyorum Emre İlhan Ve Barış çakır arasında gidip geliyorum .Emre beyle tanıştım görüştüm burda anlatılan gibi sıcak kanlı ve sempatik değil misafirini dinlemeden kendini övüp ilk görüşmeyi yuvarlayıp b Barış çakırıda itiriyor .internette takip ettim memnun çok ama karasızınm iyi bir dr pls
ne kadardı ücreti birde ilk aramanda randevu tarihini ne kadar sonraya verdi aynı şekilde ameliyat tarihini de ne kadar sonraya verdi acaba cevaplarsan çok sevinirimDr.Emre İlhan'ı tavsiye ediyorum.Bugün ameliyatımın 13.günü. Her şey yolunda, biraz şişlik, sıfır morluk, beynime giden bol oksijen ve hokka burnumla çok mutluyum:)
ne kadardı ücreti birde ilk aramanda randevu tarihini ne kadar sonraya verdi aynı şekilde ameliyat tarihini de ne kadar sonraya verdi acaba cevaplarsan çok sevinirim
teşekkür ederim yanıtın için keşke daha kısa sürede olsaydı 3 ay bile fazla bana okul açılana kadar ameliyat olmam lazımdıMerhaba;
toplamda sanırım 3 ayı buldu. Benim biraz şans oldu, işlerimden dolayı iptal ameliyat olunca hemen beni aldı.Ama genelde 5-6 ay bekleniyor diye biliyorum.Çünkü Emre Hoca gerçekten çok yoğun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?