• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burun estetiği

cnsssu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
1
0
1
İstanbul
arakadaşlar sizden ricam burun estetği olmayı düşünüyorum Emre İlhan Ve Barış çakır arasında gidip geliyorum .Emre beyle tanıştım görüştüm burda anlatılan gibi sıcak kanlı ve sempatik değil misafirini dinlemeden kendini övüp ilk görüşmeyi yuvarlayıp b Barış çakırıda itiriyor .internette takip ettim memnun çok ama karasızınm iyi bir dr pls

Aradığın özellikler sıcak kanlılık ise kesinlikle Aysegül Sivri derim. Ben ameliyat olalı 1 yıl oldu. hem kişilik hem estetik anlamında harika bir doktor.

Eklentiler

• 73575-1401236135-5157dde93c3cb031a9fb0e6247869fb4.jpg
    73575-1401236135-5157dde93c3cb031a9fb0e6247869fb4.jpg
    50,1 KB · Görüntüleme: 700
arkadaşlar mehmet öncel koca'ya veya Erdinç Ak'a ameliyat olan varmı ? çok kararsızım acil yardımmmmm

arakadaşlar sizden ricam burun estetği olmayı düşünüyorum Emre İlhan Ve Barış çakır arasında gidip geliyorum .Emre beyle tanıştım görüştüm burda anlatılan gibi sıcak kanlı ve sempatik değil misafirini dinlemeden kendini övüp ilk görüşmeyi yuvarlayıp b Barış çakırıda itiriyor .internette takip ettim memnun çok ama karasızınm iyi bir dr pls
Doç.Dr.Serkan Yıldırım ile de görüşebilirsiniz.Ben 8 ay önce ameliyat oldum kendisine.Fındık burun diyorum artık kendime :D Mükemmelliyetçi ve disiplinli olması bi doktorda aradığım şeylerdir zaten ki buldum,şiddetle tavsiye ederim :KK49:

Doç.Dr.Serkan Yıldırım ile de görüşebilirsiniz.Ben 8 ay önce ameliyat oldum kendisine.Fındık burun diyorum artık kendime :D Mükemmelliyetçi ve disiplinli olması bi doktorda aradığım şeylerdir zaten ki buldum,şiddetle tavsiye ederim :KK49:
Ne kadara oldun acaba bide şişliklerin ne kadar sürede indi

15 gün önce burun estetiği oldum, daha önce çok korkuyordum çünkü arkadaslarımın yüzleri çok şişmiş ve mor oluyordu, benim ki yok denecek kadar azdı bandajim açıldığında yüzüme yakışan bir burun gördüğümde çok mutlu oldum . Herkese tavsiye ederim , degerli hocam Prof.Dr. AHMET ÖZDOĞAN ' a çok teşekkür ederim...

Ne çok önerimiz varmış bende tayfun türkaslan a teşekkür edeyim :)

Op.dr.ayşegül sivri hem kişilik olarak çok içten ve samimi insanda güven oluşturuyo daha ilk tanışmada hem de karşısındaki iyi dinleyen elinden geldiğince anlamaya çalışan bi insan.çok tatlı.ben böyle bi insanm görmedim.doktorum diye havalara girmiyo yani.ben bi doktora gitmistim ayşegül hanimdan önce aman gitmez olaydım sanki doktor degil de ben bi suç işlemisim bana sert ve soguk bakislar altinda suçlu biriymisim gibi bakiyodu.. soguk tavirlar ve konusmalar..bende duzgunce konusamadim .pek istemedim de açıkcası.Ama ayşegül hanımı iyiki tanımışım.Ayşegül hanım kişiliğiyle ve estetik alaninda 10 numara.bi kere işini seviyo.zaten güler yüzünden anlarsınız.aynı zamanda eşi de kbb doktoru ve o da çok iyi bi insan.birlikte calisiyolar.hangisine olmak isterseniz o giriyo ameliyatiniza.2side sizin isteklerinizi samimiyetle ve içtenlikle dinliyo.genelde estetik icin erkek doktorlar tercih ediliyo.ama inanın Ayşegül hanım işinde çok iyi ve eminim ilerde adı simdikinden çok daha fazla anılıcak ve sizin o zaman aysegul hanima ameliyat olabilmek icin 1 yıl beklemeniz gerekicek.randevular dolayisiylaa :) bi tanişın bi daha o kapıdan kuşkuyla çıkmıcaksınız..sadece 1 kere bi gidin ve haklı oldugumu görün

Yanlış anlaşılmasını istemem ama,Emre Bey olmaması gerektiği kadar da mütevazidir aslında.Ne Barış Çakır'ın ne de başka bir doktorun adını itirerek kendini asla övmez. Görüşmeniz ne şekilde gelişti bilemeyiz tabi..Şaşırdım açıkçası..!
Yaratmak Allah'a mahsus ;Ancak, Emre Bey'in resmen yoktan var ettiği burunlar bilirim. Birçok doktorun,ki BARIŞ ÇAKIR'da dahil,yapmaktan kaçtığı bir hastayı kendi ayaklarımla götürdüm.Tereddütsüz.
Her iki doktorun da muayenehanelerinde bir gün akşama kadar oturup,sadece gelenleri izlemenizi tavsiye ederim.Çok daha net anlaşılacaktır söylemek istediğim.
Sizin de dediğiniz gibi Barış Çakır'ı İNTERNETTEN takip ettiğinizde mükemmel bir doktor..İnternetten... :)

İkisini de tanıyorum.ikisi de alanında oldukça başarılı isimler.Emre Bey KBB uzmanı (işi burun yapmak),Barış Çakır Plastik Cerrah (işi;estetik adına ne olursa onu yapmak)..
Karar size ait :) Sonuçta bu güven işi.
Bol şans..

Emre Ilhanin in yaptigi burunlari begenmekle beraber, bana gore fazla yapma durdugu icin tercih etmemistim. Baris Cakir ise fazla ilgisiz geldi bana. Ve instagramindaki birkac ameliyat sonrasi hasta fotograflari da karar vermeme yardimci olamadi. Iste bu diyemedim bu iki doktor icinde. Doktorunuzla enerjilerinizin uymasi da cok onemli. Benim doktorum Abdulkadir Gokseldi. Ve kendisini ilk gordugum an diger doktorlara neden isinamadigimi anladim. Herkese doktor seciminde basarilar :)

arkadaşlar yeni üye oldum inş doğru yere yazıyorumdur. Bahçelievlerde oturuyorum burun estetiği için Op. Dr. Göklalp Dizdar'a ameliyat olan var mı? Aslında biraz bilgim var memnun olanlar tavsiye etti.

Dr.Emre İlhan'ı tavsiye ediyorum.Bugün ameliyatımın 13.günü. Her şey yolunda, biraz şişlik, sıfır morluk, beynime giden bol oksijen ve hokka burnumla çok mutluyum:)

20 gün önce ameliyat oldum meltem hastanesinde göklap dizdara. hem fonksiyonel hemde görünüm olarak problemim vardı. Uzun süre araştırdıktan sonra Dr. Gökalp Dizdara karar verdim çünkü hastanesine gittiğimde yaptığı örnekleri de görme şansım olmuştu. Özetle benim ve tüm yakınlarımın burun estetiği doktorumuz kesinlikle Op. Dr. Gökalp Dizdar dır :)

Dr.Emre İlhan'ı tavsiye ediyorum.Bugün ameliyatımın 13.günü. Her şey yolunda, biraz şişlik, sıfır morluk, beynime giden bol oksijen ve hokka burnumla çok mutluyum:)
ne kadardı ücreti birde ilk aramanda randevu tarihini ne kadar sonraya verdi aynı şekilde ameliyat tarihini de ne kadar sonraya verdi acaba cevaplarsan çok sevinirim

arkadaşlar ben de nazım çerkeş, onur erol, nuri soysal ve fuat yüksel'in burun estetikleri hakkında görüşlerinizi alabilirmiyim. Şimdiden katkısı olan arkadaşlara teşekkürler...

ne kadardı ücreti birde ilk aramanda randevu tarihini ne kadar sonraya verdi aynı şekilde ameliyat tarihini de ne kadar sonraya verdi acaba cevaplarsan çok sevinirim

Merhaba;
toplamda sanırım 3 ayı buldu. Benim biraz şans oldu, işlerimden dolayı iptal ameliyat olunca hemen beni aldı.Ama genelde 5-6 ay bekleniyor diye biliyorum.Çünkü Emre Hoca gerçekten çok yoğun.

Merhaba;
toplamda sanırım 3 ayı buldu. Benim biraz şans oldu, işlerimden dolayı iptal ameliyat olunca hemen beni aldı.Ama genelde 5-6 ay bekleniyor diye biliyorum.Çünkü Emre Hoca gerçekten çok yoğun.
teşekkür ederim yanıtın için keşke daha kısa sürede olsaydı 3 ay bile fazla bana okul açılana kadar ameliyat olmam lazımdı

Back