- 12 Mayıs 2022
- 80
- 14
- 18
- 30
- Konu Sahibi PapatyaKralice
-
Ağırlık hissi uzun bı sure olur. Herhangi bir sorun teşkil etmez. Gerginlikte o
Sizde ameliyat oldunuz sanırım ?Ağırlık hissi uzun bı sure olur. Herhangi bir sorun teşkil etmez. Gerginlikte olur
EvetSizde ameliyat oldunuz sanırım ?
Süreç normal ben açık oldum ama aynı durumu bende yaşadım ilk iki ay çok normalBurun estetiği kapalı olarak oldum . Ve 26. Gündeyim . Yalnız böyle burnum sanki ağırmış hissiyatı var veya gerginlik hissiyatı acaba bu yaşayan oldumu ? Sonuçta kıkırdak oturmaya çalışıyor gibi mi düşünmeliyim . Çünkü onun öncesinde yoktu yeni yeni hissetmeye başladım
Peki ağrı oluyormuydu benim ağırlıktan dolayı başım bile ağrıyoSüreç normal ben açık oldum ama aynı durumu bende yaşadım ilk iki ay çok normal
Burun ucunuz yumusak mi kapalı teknik ile doğallık korundu mu burnunuzdaEvet sürekli kafaya takıyorum streste yapıyorum illaki ya tanımlayamıyırum ağrıdan ziyade ağırlık
Yani ameliyat sonrası burun ucu sertliğinden bahsediyordu herkes ama ben çok anlamadığımdan mı yoksa hissettiğimden mi bilmiyorum ama bana yumuşak geldi. Benim cildim aşırı incedir kağıt gibi cildin var demişti cildiye ama estetikten doktoru burun derin ne çok kalın ne de çok ince demişti tam istediğimiz gibi . Bence bu yüzden ameliyat sonrası şiş çok az oldu bendeBurun ucunuz yumusak mi kapalı teknik ile doğallık korundu mu burnunuzda
Konuşunca gülünce ucu sabit mi kaliyo mimik yapar gibi hareket ediyor mu hafif? Bir de sağa sola asagi yukarı oynuyor muYani ameliyat sonrası burun ucu sertliğinden bahsediyordu herkes ama ben çok anlamadığımdan mı yoksa hissettiğimden mi bilmiyorum ama bana yumuşak geldi. Benim cildim aşırı incedir kağıt gibi cildin var demişti cildiye ama estetikten doktoru burun derin ne çok kalın ne de çok ince demişti tam istediğimiz gibi . Bence bu yüzden ameliyat sonrası şiş çok az oldu bende
Yani üst dudak hala eskisi gibi kullanmadığım için sadece gülümsüyorum önce onuda yapamıyorum ama bu açık ameliyatta da oluyo. Kapalı ve açık arasında fark arıyoruz hangisi daha iyi diyoruz ama bence bu doktorla alakalı benim doktorum günde 3 burun yapıyor nerdeyse ve hepsi kapalı bu alanda daha tecrübeli ama bir başka doktor açıkta tecrübelidir . Kesinlikle doktoru araştırın . Ki ben şuan iyileşme sürecindeyim konuşmak için çok erken inşallah memnun kalırımKonuşunca gülünce ucu sabit mi kaliyo mimik yapar gibi hareket ediyor mu hafif? Bir de sağa sola asagi yukarı oynuyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?