• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun Estetiği

PapatyaKralice

Papatya
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2022
80
14
18
30
Burun estetiği kapalı olarak oldum . Ve 26. Gündeyim . Yalnız böyle burnum sanki ağırmış hissiyatı var veya gerginlik hissiyatı acaba bu yaşayan oldumu ? Sonuçta kıkırdak oturmaya çalışıyor gibi mi düşünmeliyim . Çünkü onun öncesinde yoktu yeni yeni hissetmeye başladım

Burun estetiği kapalı olarak oldum . Ve 26. Gündeyim . Yalnız böyle burnum sanki ağırmış hissiyatı var veya gerginlik hissiyatı acaba bu yaşayan oldumu ? Sonuçta kıkırdak oturmaya çalışıyor gibi mi düşünmeliyim . Çünkü onun öncesinde yoktu yeni yeni hissetmeye başladım
Süreç normal ben açık oldum ama aynı durumu bende yaşadım ilk iki ay çok normal

ben ağrı yasamadım ilk zamanlar harici ama kapalı ve açık arasında farkda olabiliyor mu onu bilmiyorum biraz stres yapıyorsanız oda etki edebilir yüzün ortası bence normal

Burun ucunuz yumusak mi kapalı teknik ile doğallık korundu mu burnunuzda
Yani ameliyat sonrası burun ucu sertliğinden bahsediyordu herkes ama ben çok anlamadığımdan mı yoksa hissettiğimden mi bilmiyorum ama bana yumuşak geldi. Benim cildim aşırı incedir kağıt gibi cildin var demişti cildiye ama estetikten doktoru burun derin ne çok kalın ne de çok ince demişti tam istediğimiz gibi . Bence bu yüzden ameliyat sonrası şiş çok az oldu bende

Yani ameliyat sonrası burun ucu sertliğinden bahsediyordu herkes ama ben çok anlamadığımdan mı yoksa hissettiğimden mi bilmiyorum ama bana yumuşak geldi. Benim cildim aşırı incedir kağıt gibi cildin var demişti cildiye ama estetikten doktoru burun derin ne çok kalın ne de çok ince demişti tam istediğimiz gibi . Bence bu yüzden ameliyat sonrası şiş çok az oldu bende
Konuşunca gülünce ucu sabit mi kaliyo mimik yapar gibi hareket ediyor mu hafif? Bir de sağa sola asagi yukarı oynuyor mu

Konuşunca gülünce ucu sabit mi kaliyo mimik yapar gibi hareket ediyor mu hafif? Bir de sağa sola asagi yukarı oynuyor mu
Yani üst dudak hala eskisi gibi kullanmadığım için sadece gülümsüyorum önce onuda yapamıyorum ama bu açık ameliyatta da oluyo. Kapalı ve açık arasında fark arıyoruz hangisi daha iyi diyoruz ama bence bu doktorla alakalı benim doktorum günde 3 burun yapıyor nerdeyse ve hepsi kapalı bu alanda daha tecrübeli ama bir başka doktor açıkta tecrübelidir . Kesinlikle doktoru araştırın . Ki ben şuan iyileşme sürecindeyim konuşmak için çok erken inşallah memnun kalırım

Back
X