• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği

dertsizz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2022
1
0
1
26
Merhaba arkadaşlar . Estetik olalı 1 ay oldu bugün. Ameliyatımın 8. Gününde bantlar varken yattığım sırada gözümü ovalarken burnuma çarptım çok acıdı bir kaç dakika sonra kalktığımda sızıntı şeklinde kanadı az. Bantlar çıkınca da o kan gelen taraf daha şişti ve kemer oluştu burnumda bariz şekilde :( doktora gidemedim henüz çok korkuyorum böyle bi şey yaşayan var mı

Merhaba arkadaşlar . Estetik olalı 1 ay oldu bugün. Ameliyatımın 8. Gününde bantlar varken yattığım sırada gözümü ovalarken burnuma çarptım çok acıdı bir kaç dakika sonra kalktığımda sızıntı şeklinde kanadı az. Bantlar çıkınca da o kan gelen taraf daha şişti ve kemer oluştu burnumda bariz şekilde :( doktora gidemedim henüz çok korkuyorum böyle bi şey yaşayan var mı
Ödemdir diye düşünüyorum. Morarmadiysa sıkıntı yoktur.

Doktorunuzla görüşmek en iyisi ama siz öyle kalıcı bir zarar verseniz daha uzun süre ağrınız sızınız olurdu diye tahmin ediyorum. Umarım sadece şişliktir. Erken dönemde kemer görüntüsü forumda çok insanda oluyor.

Back
X