• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetigi yaptirmis arkadaslar bakabilirmi?

İnanın çok fark ediyor ben 4. Ayımdayım geçen ayla bile o kadar fark var ki bu ay iyice kavis çıktı ki ben düz burunları daha çok beğenirdim her ay Farklı
Onden degistimi cok.
Benim eski burnum gibi duruyo onden. Yandan bakmayan anlamiyo ameliyat olduğumu hatta yandan baksalar bile duz oldugu icin dikkatlerini cekmiyo kimsenin. Acaba onden ne kadar duzelirki genisligi sizin surec nasil ilerledi ? Bide bu ara nefes alirken zorlaniyorum gun icinde 5 6 kez yıkıyorum burnumu. Yikasamda Ardindan hemen geri doluyor. Sizinde boyle oldumu

Merhaba 19 mayısta bende ameliyat icin tarih aldim ama çok korkuyorum ameliyattan arayip iptal etmeyi düşünïyorum
Ne yapacam ben ya çok korkuyorum
Sizler de böyle korktunuz mu?

Merhaba 19 mayısta bende ameliyat icin tarih aldim ama çok korkuyorum ameliyattan arayip iptal etmeyi düşünïyorum
Ne yapacam ben ya çok korkuyorum
Sizler de böyle korktunuz mu?
Evet korktum ama korkacak hicbisey olmadigini gordum. Hatta surecin en kolay kismi ameliyat

Onden degistimi cok.
Benim eski burnum gibi duruyo onden. Yandan bakmayan anlamiyo ameliyat olduğumu hatta yandan baksalar bile duz oldugu icin dikkatlerini cekmiyo kimsenin. Acaba onden ne kadar duzelirki genisligi sizin surec nasil ilerledi ? Bide bu ara nefes alirken zorlaniyorum gun icinde 5 6 kez yıkıyorum burnumu. Yikasamda Ardindan hemen geri doluyor. Sizinde boyle oldumu
Eşim ameliyat sonrası birinci ayda boşuna yaptırdık hiç değişmedi dedi gerçekten de değişmemişti kimse de anlamadı bu ay kavis belirginleşince anlamaya başladılar benim hala tıkanıklıklar oluyor bazen sağ bazen sol tıkanıyor çok değişecek o burun ameliyat masasındakine benzeyecek

Selam herkese. Ben ameliyat olali 2 ay oldu.Dogal bir burun istedim doktorumdan. Sagolsun dusundugumden cokkk daha dogal oldu ki onden hic estetik oldugum belli olmuyor. Cok buyuk duruyor hala önden. Yandan dumduz duruyor herhangi bir kavis yok. Ya tamam duz dursun eyvallah ama onden bu kadar buyuk durmasi moralimi bozuyor. Doktorum 1.ay kontrolunde odem olduğunu masaj yapmami soyledi. Ve 6.ayda goruselim tekrar dedi. . . Moralim oyle bozukki. Baska ameliyat olmus kişilerin ilk haftadan fistik gibi burnu oluyor. Buna annemde dahil .annem ayni doktora cok kalkik ve kavisli istedi 1 ay oldu ama cok hos duruyor benimki ise berbat ve kocaman duruyor. 6.aya kadar ne kadar degisebilirki hic değişecek gibi gelmiyor resmen onca aciya değmedi ona yaniyorum :KK43: size sorum şu; 2.ay ile 6.ay arasinda ne kadar fark olabilir?Eki Görüntüle 3241117 Eki Görüntüle 3241118 Eki Görüntüle 3241119 Eki Görüntüle 3241122
Merhabalar çookk fazla değişiyor çok hemde asla ilk haliyle aynı kalmıyor bende oldum 10.Ayımdayım bir önceki haliyle bile farklılık var emin olun merak ederseniz bir yerden iletişim kurup fotoğraflarını aradaki farkı atabilirim ☺️

Merhabalar çookk fazla değişiyor çok hemde asla ilk haliyle aynı kalmıyor bende oldum 10.Ayımdayım bir önceki haliyle bile farklılık var emin olun merak ederseniz bir yerden iletişim kurup fotoğraflarını aradaki farkı atabilirim ☺️
Cok isterim

Üzülmeyin bakın burnunuz bir kaç ay sonra ameliyat masasındaki gibi olacak, su anda ödeminiz var, daha oturmamış burnunuz. Bence çok doğal ve güzel olmuş boşuna üzmeyin kendinizi strese girmeyin, herşey güzel olacak, burnunuza iyi bakın 😊

Mira şimdi gördüm fotolarını benimkine benziyor şu an kavisi görsen şaşarsın 4. Ayım doldu çok farklı özelden mesaj atarsan sana 1-2 ve 4. Ayları atabilirim

Merhaba burnunuz nasıl oldu bendede önden çok kötü duruyor ayrıca nefes alamıyorum ve asimetriler mevcut

Merhaba burnunuz nasıl oldu bendede önden çok kötü duruyor ayrıca nefes alamıyorum ve asimetriler mevcut
Merhaba. Konuyu 2 ay once acmisim. Acikcasi bana biraz daha ufalmis odemler azalmis gibi geliyor yani cok asiri bir degisiklik olmadi ama goruntu olarak kotu durmuyor. Foto koyayim.bakin sizde.sizin kac ay oldu? Benim 1 ay oncesine kadar nefes alma problemim vardi ama cok sukur gecti kendi kendine. Asimetri de var hafiften ama oyle cok dikkatli bakmadan belli olmuyor beni rahatsiz etmiyor o yuzden. Sizinki ne derece bilmiyorum ama gercektende sabir isteyen birsey. Zamanla sikintilar gececektir

Eklentiler

• 1000067589.webp
    1000067589.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 150
İnşallah bendede asimetri mevcut burun deliklerimde çok sabır isteyen bir süreç dediğiniz gibi çok üzülüyorum çok büyük geliyor burnum gözüme özellikle ucu ve hiç nefes alamamak psikolojimi bozdu keşke olmasaymışım diyorum en azından nefes alabiliyorum özelden yazarsanız foto atabilirim

Tam 2. Ayıma gircem bende ve evet gerçekten burnunuz biraz daha oturmuş asimetrisi belli olmuyor

Mira şimdi gördüm fotolarını benimkine benziyor şu an kavisi görsen şaşarsın 4. Ayım doldu çok farklı özelden mesaj atarsan sana 1-2 ve 4. Ayları atabilirim
Merhaba bana da atar mısınız

Merhaba bana da atar mısınız benim de çok taktığım bir konu

Merhaba burun ucunuzda değişiklik oldu mu benimki biraz tombul duruyor ameliyat olmamışım gibi geçici mi bilgin var mı

Merhaba. Konuyu 2 ay once acmisim. Acikcasi bana biraz daha ufalmis odemler azalmis gibi geliyor yani cok asiri bir degisiklik olmadi ama goruntu olarak kotu durmuyor. Foto koyayim.bakin sizde.sizin kac ay oldu? Benim 1 ay oncesine kadar nefes alma problemim vardi ama cok sukur gecti kendi kendine. Asimetri de var hafiften ama oyle cok dikkatli bakmadan belli olmuyor beni rahatsiz etmiyor o yuzden. Sizinki ne derece bilmiyorum ama gercektende sabir isteyen birsey. Zamanla sikintilar gececektir
Merhaba burnunuzun şu anki durumu nedir

Arkadaşlar operasyon sonrası gözleriniz değişti mi ben dün bandaj çikinca şok oldum gözlerim ayrık yuvarlak saçma bi ifade varsı normalde gözlerim çok güzeldi buğulu bakardım iri ve güzel şekli olan gözlerim saçma sapan bi hal almış operasyon olalı 1 hafta oldu

Burnunuzun şuanki halini merak ediyorum acaba fotoğraf atabilir misiniz bende aynı sorunu yaşıyorum ve 1. Ayım

Back
X