Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İki ay bile çok farketmiş.Bir yıl geçsin daha iyi olacak.Ben geçen yıl aynaya bakamıyordum.Revizyon olduğu için ekstra şiş ve kocamandı.Bu yıl kusurlarım olsada çok daha iyi görünüyor.
Şu an da hala memnun olmadigim taraflar var mesela sag tarafim carpraz acidan hoş durmuyo ama doktorum 1 seneye kadar duzelecegini soyledi. 2.ay ile şu an ki hali arasindaki fark biraz daha kuculmus olmasi. 15 gun sonra 6 ay dolacak.Bakalim 1 sene icinde degisim olacakmi heyecanla beklemekteyim. Sizede cok gecmis olsun sabir isteyen bir durum emin olun
Şu an da hala memnun olmadigim taraflar var mesela sag tarafim carpraz acidan hoş durmuyo ama doktorum 1 seneye kadar duzelecegini soyledi. 2.ay ile şu an ki hali arasindaki fark biraz daha kuculmus olmasi. 15 gun sonra 6 ay dolacak.Bakalim 1 sene icinde degisim olacakmi heyecanla beklemekteyim. Sizede cok gecmis olsun sabir isteyen bir durum emin olun
2.ay ve 6.ay arasında ödem azalmış lakin önden geniş görünümü değişmemiş gibi duruyor ,sanırım bende kabullenmem gerekiyor.Umarım 1yıl dolduğunda çok güzel içimize sinen bir burun olur
2.ay ve 6.ay arasında ödem azalmış lakin önden geniş görünümü değişmemiş gibi duruyor ,sanırım bende kabullenmem gerekiyor.Umarım 1yıl dolduğunda çok güzel içimize sinen bir burun olur
Ben yıllar önce ameliyat olmuştum bugün içerden elime ip değdi aynayla baktım mavi bir ip bu normal mi yaaaa çok korkuyorum bi şey olacak diye ? Bunu yaşayan var mı acaba ?