• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetigi yaptirmis arkadaslar bakabilirmi?

Mira-M

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2017
929
676
103
Selam herkese. Ben ameliyat olali 2 ay oldu.Dogal bir burun istedim doktorumdan. Sagolsun dusundugumden cokkk daha dogal oldu ki onden hic estetik oldugum belli olmuyor. Cok buyuk duruyor hala önden. Yandan dumduz duruyor herhangi bir kavis yok. Ya tamam duz dursun eyvallah ama onden bu kadar buyuk durmasi moralimi bozuyor. Doktorum 1.ay kontrolunde odem olduğunu masaj yapmami soyledi. Ve 6.ayda goruselim tekrar dedi. . . Moralim oyle bozukki. Baska ameliyat olmus kişilerin ilk haftadan fistik gibi burnu oluyor. Buna annemde dahil .annem ayni doktora cok kalkik ve kavisli istedi 1 ay oldu ama cok hos duruyor benimki ise berbat ve kocaman duruyor. 6.aya kadar ne kadar degisebilirki hic değişecek gibi gelmiyor resmen onca aciya değmedi ona yaniyorum :KK43: size sorum şu; 2.ay ile 6.ay arasinda ne kadar fark olabilir?
20230501_211259.webp
20230501_211500.webp
20230501_211504.webp
Screenshot_20230424_002158_Instagram.webp

Son düzenleme:
Boşuna kendinizi üzmeyin daha ödemli belli yani kavis içinde evet az daha olabilirdi ama bence gayet iyi benim halim daha berbat kocaman burnum var doğal istemez olaydım değişen bir şey olmadı

Boşuna kendinizi üzmeyin daha ödemli belli yani kavis içinde evet az daha olabilirdi ama bence gayet iyi benim halim daha berbat kocaman burnum var doğal istemez olaydım değişen bir şey olmadı
Sizin kac ay oldu .ya bende dogal istedigme pisman oldum resmen yani ameliyat masasinda ucu kalkik hafif kavis var. Ama sonrasi erkek burnu mubarek. Cok üzülüyorum. Bu arada Belki sizinde odemdir? Gerci benimkinin odem oldugundan emin degilim ben

1 buçuk ayda benim sizjn güzel duruyor ama sadece kavisi az ve önden daha şişkin belli yani

Ben iki kere oldum 6 ay sonra çok fark eder hatta bir yıl geçince tam burun şekli belli oluyor, öncesinde sabahları şişlik oluyor falan. Evet biraz daha kalkık olabilirdi burnun ama bence gayet güzel düzgün bir burun. Bazıları çok kötü yapıyor

Ben iki kere oldum 6 ay sonra çok fark eder hatta bir yıl geçince tam burun şekli belli oluyor, öncesinde sabahları şişlik oluyor falan. Evet biraz daha kalkık olabilirdi burnun ama bence gayet güzel düzgün bir burun. Bazıları çok kötü yapıyor
Sizce ameliyat masasindaki kalkikliga gelmezmi sonradan

Ameliyat masasında Bir tık daha kalkık oluyor düşme payını dikkate alarak bence tekrar kalkmaz ama şekli oturur ödemleri iner dahada zarifleşir 2 ay çok erken sabır bence 3 aya girdi ince deriliyim hala sabah o ödemler şişmeler mevcut 😬

Ameliyat masasında Bir tık daha kalkık oluyor düşme payını dikkate alarak bence tekrar kalkmaz ama şekli oturur ödemleri iner dahada zarifleşir 2 ay çok erken sabır bence 3 aya girdi ince deriliyim hala sabah o ödemler şişmeler mevcut 😬
Insallah zariflesir cok erkeksi geliyor çünkü su an. On taraftan baktıkça aglayasim geliyo zaten bari yandan zarif olsa....tsk ederim yorumunuz icin

Burnunuz kalın deriliyse sabredin 1 yıla oturucak doktorlar 4-5 ay burnunuzu unutun 6 ayda şekli oturmaya baslıyor diyor yeşil çay ananas ödemlerin atılmasında iyi geliyor inşallah hersey güzel olacak 🙏🏻🧚🏻‍♀️

O masadaki görüntü kadar olmuyor ama emin ol şuanki halinden çok daha güzel oluyor ileride beğeneceksin bence. Sen de aşırı kalkık istemedin, biraz doğal olsun dedin sanırım

Insallah zariflesir cok erkeksi geliyor çünkü su an. On taraftan baktıkça aglayasim geliyo zaten bari yandan zarif olsa....tsk ederim yorumunuz icin
Ben ilk ameliyatımda çok beğendim açar açmaz bayıldım burnuma sonra kaza geçirdim tekrar aynı doktora oldum ikinciyi o kadar beğenmedim ki ağladım günlerce, aşırı büyük gelmişti bana iyileşmesine rağmen bant taktım çok çirkin diye. Ama şimdi gayet beğeniyorum güzel burnum

O masadaki görüntü kadar olmuyor ama emin ol şuanki halinden çok daha güzel oluyor ileride beğeneceksin bence. Sen de aşırı kalkık istemedin, biraz doğal olsun dedin sanırım
Aynen sırt kismi cok oyulmasin dedim ama bu kadar duz olmasinida beklemiyordum acikcasi. Acaba odem inince hafif kavislenirmiki

Ben ilk ameliyatımda çok beğendim açar açmaz bayıldım burnuma sonra kaza geçirdim tekrar aynı doktora oldum ikinciyi o kadar beğenmedim ki ağladım günlerce, aşırı büyük gelmişti bana iyileşmesine rağmen bant taktım çok çirkin diye. Ama şimdi gayet beğeniyorum güzel burnum
Cok gecmis olsun. Su an begeniyor olmanıza sevindim gercekten zor bir surecmis psikolojik açıdan.

Selam herkese. Ben ameliyat olali 2 ay oldu.Dogal bir burun istedim doktorumdan. Sagolsun dusundugumden cokkk daha dogal oldu ki onden hic estetik oldugum belli olmuyor. Cok buyuk duruyor hala önden. Yandan dumduz duruyor herhangi bir kavis yok. Ya tamam duz dursun eyvallah ama onden bu kadar buyuk durmasi moralimi bozuyor. Doktorum 1.ay kontrolunde odem olduğunu masaj yapmami soyledi. Ve 6.ayda goruselim tekrar dedi. . . Moralim oyle bozukki. Baska ameliyat olmus kişilerin ilk haftadan fistik gibi burnu oluyor. Buna annemde dahil .annem ayni doktora cok kalkik ve kavisli istedi 1 ay oldu ama cok hos duruyor benimki ise berbat ve kocaman duruyor. 6.aya kadar ne kadar degisebilirki hic değişecek gibi gelmiyor resmen onca aciya değmedi ona yaniyorum :KK43: size sorum şu; 2.ay ile 6.ay arasinda ne kadar fark olabilir?Eki Görüntüle 3241117 Eki Görüntüle 3241118 Eki Görüntüle 3241119 Eki Görüntüle 3241122
Deri yapınız ile ilgili doktor ne söylemişti. Bence şuan ödem ve şiş duruyor iner diye düşünüyorum. Siz kime ameliyat olmuştunuz? Ameliyat olduğunuz doktorun tarzı kavisli mi düz burunlar mı yapıyordu?

Deri yapınız ile ilgili doktor ne söylemişti. Bence şuan ödem ve şiş duruyor iner diye düşünüyorum. Siz kime ameliyat olmuştunuz? Ameliyat olduğunuz doktorun tarzı kavisli mi düz burunlar mı yapıyordu?
Istege gore yapiyor.mesela annem kavislikalkik istedi ona oldukca kavisli ve kalkik yapti.ben dogal istemistim bu sekilde yapti. Acikcasi eski yaptiklarina bakinca cok begeniyorum hafif kalkik ve cok dogal burunlar yapmis. Doktorum deri yapima en basta ince demisti ama kontrolde orta dedi

İnanın çok fark ediyor ben 4. Ayımdayım geçen ayla bile o kadar fark var ki bu ay iyice kavis çıktı ki ben düz burunları daha çok beğenirdim her ay Farklı

Back
X