Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burun Estetiği yaptırmak istiyorum
- Konu Sahibi znrr
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Şubat 2018
- 161
- 22
- 18
- 32
valla güzel kardesim yaptırmamanı öneririmHerkese merhaba , henüz çok yeni üyeyim. Burun ameliyatı olmak istiyorum. Kafam çok karışık bir sürü Doktor var. Burun ameliyatı olanlar öneride bulunabilir mi?
- 24 Nisan 2018
- 18
- 17
- 3
- 45
Valla bu burun estetiği için forumları okuyorum herkes bişiler yazıyor sanırım her doktor birbirinden iyi kötü doktor yok talihsiz hastalar mı anlamıyorum. Ben sana arkadaşımın tedavi gördüğü doktoru tavsiye edim. ben kulak için gitmiştim. arkdaşaşım burun estetiği oldu. Op Dr Yusuf CAN bağdat caddesinde muayenehanesi var. şeker gibi bir adam. tabikide genede bir görüş heman karar verme derim sana
- 7 Mart 2015
- 851
- 87
- 98
İstanbuldayımNerede yasiyorusnz.
Herkese merhaba , henüz çok yeni üyeyim. Burun ameliyatı olmak istiyorum. Kafam çok karışık bir sürü Doktor var. Burun ameliyatı olanlar öneride bulunabilir mi?
Canim alanin uzman bir cerrahi secmelisin ucuza kacma tavsiyem istanbulda yaptir uygulamayi.
- 7 Mart 2015
- 851
- 87
- 98
İnsanları yanlis yönlendirmeyin !!!Canim alanin uzman bir cerrahi secmelisin ucuza kacma tavsiyem istanbulda yaptir uygulamayi.
Pahlı olan doktorlar dövize bakarak pahlı yapıyo tercübeylr bir gram alakasi yok !!!!!
Ameliyat öncesi nefesim vardi gitti !!
Göz kemigim yokken cıktı!!!
Ve bu rezalete 20 bin yaklasık verdim!!!
Burun ucu desen oda düsük önden !!
Selam bende düsünüyorum yaptirmayi. Ucuz veya pahali vs. degil bendeki endiseletim korkularim. Iyi cerrah olmasi lazim her urun ayni degil. her doku ayni sekilde iyilesecek diye bir durum da degil.Mesela üc arkadasim ayni doktorda gögüs büyütme ameliyati oldu ayni zamanda. Ikisinin süper iyilesti digeri hala sorun yadiyor dikisler kapanmadi büyük ihtimal yine olmasi gerekiyor. Suan Listende Dr. Ergin Er var arkadas oldu mayista abladi subat da cok mumtazan duruyor. Diger favorim Dr. Bahtiyar Baykal. Baska önereceginiz var mi?
- 26 Temmuz 2018
- 9
- 2
- 1
- 35
Herkese merhaba , henüz çok yeni üyeyim. Burun ameliyatı olmak istiyorum. Kafam çok karışık bir sürü Doktor var. Burun ameliyatı olanlar öneride bulunabilir mi?
Selam. Ben Amerikan Estetik'te yaptırdım çok memnun kaldım, Nilay hanım diye biri var çok yardımcı oluyor fiyat konusunda. Doktorlar uzman tavsiye ederim. Yeri Fulyada
İnsanları yanlis yönlendirmeyin !!!
Pahlı olan doktorlar dövize bakarak pahlı yapıyo tercübeylr bir gram alakasi yok !!!!!
Ameliyat öncesi nefesim vardi gitti !!
Göz kemigim yokken cıktı!!!
Ve bu rezalete 20 bin yaklasık verdim!!!
Burun ucu desen oda düsük önden !!
Hangi şehirde ve kime yaptırdınız? Bende yaptırmayı düşünüyorum ama korkuyorum ya kötü bir doktora denk gelirsem diye.
- 26 Temmuz 2018
- 9
- 2
- 1
- 35
İstanbul - Fulya / Dr. Hakkı İzmirli - Amerikan Estetik - Kesinlikle tavsiye ederim direk bugün ara hatta Anıl bey ile görüşmek iste fiyat konusunda sana yardımcı olur bütün detayları verir ücretsiz muyane olmanı sağlar.Hangi şehirde ve kime yaptırdınız? Bende yaptırmayı düşünüyorum ama korkuyorum ya kötü bir doktora denk gelirsem diye.
Merhaba beb 2017 de Suleyman Tasa ameliyat oldum hic sorun yasamadim cok memnunum ama fiyat konusunda bilgim yok..forumlari cok okumustum ameliyat oncesinde ama olay doktora guvenmek bence herkesin nurun yapisi farkli..resimden bakip larar vermek cok dogru degil benceHerkese merhaba , henüz çok yeni üyeyim. Burun ameliyatı olmak istiyorum. Kafam çok karışık bir sürü Doktor var. Burun ameliyatı olanlar öneride bulunabilir mi?