bende samatya hastanesinden gün aldım 27 ocak günü yatıcam 1 hafta sonraya gün verdiler ama ben 27 ocaga istedim kızımı ana okuluna götürüyorum tatile denk gelsin dedim inşallah güzel olur fiyatı 800-1200 arası olur dediler.
kesinlikle parayla alakası olduğunu düşünmüyorum ..bundan 2 sene kdr önce bursada bi dr un muayenehanesine gittm.çok ünlü bi dr. FOMARA da hatta...estetik oldum ancak kendisi devlet hastanesinde görev yapıyo olmasına rağmen 2 bin istedi.çok zor 1.25 e amelyt yaptı ancak amelyttn snra üstümden tır geçmiş gibiydi herkes soruyodu trafik kazasımı diye..bünyemden kaynaklı herhde diye düşündüm sonra aradan 6 ay geçti bnm burnumun bi deliğinde nohut kadar bi şişlk oluştu..sonradan anladık neden olduğunu..dr bey lutfedip gelme zahmetinde bulunmadığı için amelyttn bir gün snra tamponlarımım hastanede herhngi bi pansuman görevlisi çıkardı ki bir hafta kalması gerekirmiş tamponların..o yüzden ödem oluşmuştu bende tekrar gittim kendi hatası oldğnu kabl etti bi iknci amlyt daha oldum aradan 2 sene geçti hala aynı yine aynı yerde ödem oluştu..artk gitmk istemiyorum.bşka bi dr da iki defa amlyt olmuş bi yeri açmak istermi bilmiyorm..kısacası para da değil dr çok önemli bn drun adını vermedim ama bursa memeleket hastanesinde görev yapıyodu..
canım ben devlet hastanesinde oldum su an gayet iyiyim burnumla mutluyum 400 tl ye yaptırdım ucret doktoruna baglı canım
canım ben devlet hastanesinde oldum su an gayet iyiyim burnumla mutluyum 400 tl ye yaptırdım ucret doktoruna baglı canım
Özelden mesaj atamıyorum daha, cevabınız için teşekkür ederim. beni eklerseniz fotoğraflarınızı görmek isterim...
amin canım, Allah hepimizden razı olsun.. elimden geldiğincen yardımcı olmaya çalıştım :) o kadar ciddi anlamda rahatsız ediyorsa seni ol tabi ki.. benim ne yalan söyleyyeim öyle çok da bir rahatsızlığım yoktu, olsa da olur olmasa da olur diyordum, zaten dediğim gibi değişikliği en yakınlarım bile farketmedi, o kadar küçük bir değişiklikti.. ama olduktan sonra insanın kendine daha bir güveni geliyor, en azından insanlar burnuma bakıyor mu diye düşünöüyorsun..
İnşallah sen de en yakın zaman da yaptırır da kendine güvenini kazanırsın.. ama inan bana kimse senin düşündüğün gibi senin burnuna bakmıyordur, o senin kuruntun sadece) Şimdiden geçmiş olsun diyelim
merhaba envyme canım ben dr salı gunu gorusmeye gıttım ılk once randevu aldım drt ısmını vererek aldım alı emre aksuya yanlız benden muayne parasını ıstedıler acaba sendende ıstedılermı benım yanımda o kadar ücret olmadıgı için tekraradan dr gorusemeden bos döndüm anlıycagınsımdı tekrardan randevu aldım polıkınlıge randevu aldım plastık cerrah polıkınlıgıne sen neler yaptın bana bıraz anlatırmısın nasıl randevu aldın neler dedın bende alı beye amelıyat olmak ıstıyorum ama ücret ıstedıler neden acaba sendende ıstedılermı :/
hanımlar bende Amasya devlet hastanesinde burun ameliyatı olucm 3 gün snra kapalı teknikle annem iki hafta evvel dudağını yaptırdı yamuktu çokta güzel oldu doktora güvendikten snra devlettede olunur diye düşünüyorum.. . :)
merhaba doktorun adını mesaj atabilir misiniz rica etsem?:)kesinlikle katılıyorum canım ben ege üniversitesinde oldum özelde burun estetiği ücretinin yarısını verdim yatış ücreti de muayene ücreti de vermedim ve o kadar memnunum ki bunu anlatamam benim tanıdığım iki tane plastik cerrah asistan arkadaşlarım ve avusturalyadan gelen bi kız arkadaşım da benimle aynı hastanede aynı doktora ameliyat oldu profilimde hepimizin resimleri var hiçbirimizin para sorunu yok ben hatta güzel olsun 10 milyar bile veririm diyodum plastik cerrah asistan bi doktorunda para sıkıntısı olmaz ve nerde kimin bu işi yapıcağını iyi bilir herkes özelde olsun doktorun reklamı olsun meşhur olsun istiyolar benim doktorum tanınmış reklamı olan biri de değil prof da değil doç dr ama ona ameliyat olup da mutsuz olanı henüz görmedim kimin ne kadar iyi olduğunu kimse bilemez benim ameliyatım bitti ve her hafta doktorum gel kontrol ediyim diyo ayrıca doktorum şahsına para almıyo hastaneye bağış yapıyosun prensipleri olan biri resim getirip bu resimdeki gibi olsun diyenlere direk ben yapmıyorum bu şekilde diyo ama özelde o parayı almak için yapay olur mu yakışır mı diye düşünmeden yapıyolar o kadar memnun kaldım ki doktoruma çok güzel bi hediye tasarlayıp hediye ettim:))
eyacıgım resimleriniz varsa görmeyi çok isterimszin mantığınız almadı diye ya da arkadaşınız plastık dr asistanı olduğu halde bilmiyor diye lazerle yapyılan opersyonları yok sayamazsınız.ben size yaptırdım diyorum, yalan mı söylüyorum. bilmiyorsanız bu sizin eksikliğiniz ARKADAŞIM. araştırın öğrenin o zaman. ayrıca ben de asistanı olsam memnun olurdum ama fiyatı asistanı veremiyorken ben hiç vermem, bu da benim etik kuralıma aykırı. siz verebilisiniz ya da vermiş olabilirsiniz. çünkü her ameliyatta farklı fiyat ödedim ve yapılacak işlemin durumuna göre kullanılan lazerlerde değişik oluyor ve tabii ki fiyatlarda.beni doğru paylaşımlarda bulunmakla ikaz edene kadar siz araştırıp yazarsanız daha doğru bir paylaşım olacaktır. çok merak ediyorsanız lazerle nasıl meme küçülüyormuş diye atarım size fotosunu görürsüz küçülürmüymüş küçülmezmiymiş diye. ayrıca bişeyleri okumadan buradan sanal yoldan verip veriştirmek kolayınıza geliyor anlıyorum ama ben yüz binkere yazdım dr un adını da yaptırdığım yeri de. nişantaşın da superplust dr coşkun levent taşçı. ayrıca ben istanbulda Ataköyde yaşıyorum, siz nerede yaşıyorsuz acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?