burun estetiği yaptırmak istiyorum devlet hastanesinde 400 TL mi?

allahım yardımcın olsun inş fıyatı ıyıymıste ıns memnun kalırısın ıns güzel yaparlar dr lar :/

benim bir sorum olacaktı. eğer burunda sağlık sorunu var ise estetiği de devlet karşılıyor mu acaba üniversite hastanelerinde ?

merhaba "neclasu" burun estetiğiyle ilgili yaptığın yorumu okudum bende estetik yaptırmak istiyorum devlet hastanesinde.Senin bahsettiğin doktorun adı nedir öğrenebilirmiyim?:26:

canım ben devlet hastanesinde oldum su an gayet iyiyim burnumla mutluyum 400 tl ye yaptırdım ucret doktoruna baglı canım

Özelden mesaj atamıyorum daha, cevabınız için teşekkür ederim. beni eklerseniz fotoğraflarınızı görmek isterim...

kızlar estetik sonrasında,dışardan bakanların ameliyat olduğumuzu anlamaması kaç gün alıyo..

Özelden mesaj atamıyorum daha, cevabınız için teşekkür ederim. beni eklerseniz fotoğraflarınızı görmek isterim...

cnm bn ameliyat olalı bır sene dolmak uzere 12 gun snra bır sene dolacak gayet memnunum dogal bır burnum var en kısa zamandaa fotolarımı yuklerım

canım amasyada kim ameliyat etti seni ve ne kadara oldun ve memnun musun. burnunda ne gibi bi sorun vardı ? bende olmayı düşünüyorumda cvplarsan cok sevinirim biraz fazla soru sordum ama ... lütfen cvpla

merhaba doktorun adını mesaj atabilir misiniz rica etsem?:)

***Reklam Amaçlı Yazı***

Son düzenleyen: Moderatör:
eyacıgım resimleriniz varsa görmeyi çok isterim
su an durumunuz nedir? nasılsınız?
teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…