Ben burun estetiği yaptırmak istiyorum aMa gunah dıye cesaret edemiyorum. Yaptırınca pişman olmaktan korkuyorum bu yuzden. Yaptırınca ne hissettiniz dini yönden rahatsızlık hissediyor musunuz,?Benım bir sağlık sorunum yok ama burnumu takıntı yapıyorum bu yüzden istiyorum. Ne yapacagım bilemiyorum. ameliyat Olanlar yada benım durumumda olanlar var mi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burun estetıği yaptırmak günah mı?
- Konu Sahibi ninght12
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bence günah değilBen burun estetiği yaptırmak istiyorum aMa gunah dıye cesaret edemiyorum. Yaptırınca pişman olmaktan korkuyorum bu yuzden. Yaptırınca ne hissettiniz dini yönden rahatsızlık hissediyor musunuz,?Benım bir sağlık sorunum yok ama burnumu takıntı yapıyorum bu yüzden istiyorum. Ne yapacagım bilemiyorum. ameliyat Olanlar yada benım durumumda olanlar var mi
Ya ınsallah oyle dır. Burnumu çok kafaya takıyorum ameliyat olmak ıstıyorum ama gunah dıye hep gerı çekiliyorumBence günah değil
- 30 Temmuz 2017
- 248
- 123
- 103
Evet araştırdım oyle yazıyor. Benım merak ettiğim yaptırıp da dini yönden pişman olan var mi. Yanı yaptırırsam acaba pişman olup uzulur muyum yoksa ıyı kı de yaptırmısım mı derim. tabı ki herkesin yasayacağı duygusal ve psikolojik durumu farklı olur. Ama sanırım kendimi rahatlatmaya ihtiyacım var. Bu ara kafam hep bu konuyla mesgul. Her ihtimali herseyı çok duusnuyorumBunun fetva boyutu var googleden yazıp araştırabilirsin. Biz fetva verecek merci değiliz.
Sağlık sıkıntın varsa ve yaşamını psikolojik anlamda olumsuz etkileyecek bir durum varsa yapılması caiz. Sırf güzellik için yaptırmak malesef değil. Araştırırsan da bunla karşılasırsın
- 7 Kasım 2012
- 148
- 129
- 103
- 34
Günah olup olmadığı konusunda emin olucak kadar bilgim yok ama Allah'ın yaratmış olduğu birşeye müdahale ettiğimiz için günah olabileceği büyük bir ihtimal:) sağlık sorunu ve cok ciddi psikolojik yönden rahatsızlık oluyorsa günah olacağını düşünmüyorum, açıkçası bu Allah ile kul arasındaki bir durum... arkadaşların da dediği gibi kas aldırma vs. Gibi şeyler de bir bakıma günah olabilecek şeyler.. Dini yönden miydi yoksa başka bir hissiyat miydi bilmiyorum ama burun ameliyatı senelerdir çok istediğim birsey olmasına rağmen ameliyat olduktan sonra 3. Gün ağladım,hafif bir pişmanlik yaşadım ameliyat sonrası yaşanılan durumlar yüzünden(yüz şişmesi burundan nefes alamama gibi ve şimdi evde rahat yatıyor olucaktim durup dururken neden bunu yaptım şeklinde bir ağlama psikolojisiydi) birkaç saat sonra o hüzünlü durumdan eser kalmadı çünkü kemik eğriliğim de vardı ve durup dururken hali hazirda bize göre güzel burnu olup estetik olan ünlüleri vs düşünüp kendimi rahatlattim...Evet araştırdım oyle yazıyor. Benım merak ettiğim yaptırıp da dini yönden pişman olan var mi. Yanı yaptırırsam acaba pişman olup uzulur muyum yoksa ıyı kı de yaptırmısım mı derim. tabı ki herkesin yasayacağı duygusal ve psikolojik durumu farklı olur. Ama sanırım kendimi rahatlatmaya ihtiyacım var. Bu ara kafam hep bu konuyla mesgul. Her ihtimali herseyı çok duusnuyorum
- 10 Nisan 2009
- 9.016
- 10.949
- 448
Pişman olup olmamak senınle alakalı baskasınınkını nıye sorguluyorsun.Evet araştırdım oyle yazıyor. Benım merak ettiğim yaptırıp da dini yönden pişman olan var mi. Yanı yaptırırsam acaba pişman olup uzulur muyum yoksa ıyı kı de yaptırmısım mı derim. tabı ki herkesin yasayacağı duygusal ve psikolojik durumu farklı olur. Ama sanırım kendimi rahatlatmaya ihtiyacım var. Bu ara kafam hep bu konuyla mesgul. Her ihtimali herseyı çok duusnuyorum
Sağlık sorunu yoksa yaptırmamak en guzelı. Ben kasımı bıle almıyorum.
Madem ogrenmıssın dını acıdan sakıncasını ogrendıgın an vazgecmıs olman lazım.
- 7 Kasım 2012
- 148
- 129
- 103
- 34
Ayrıca estetik cerraha değil KBB ye ameliyat oldum, ameliyat öncesi burun şekliyle ilgili şöyle olsun böyle olsun gibi bişey hiç konusulmadi doktor çok onerilmisti bana ve guvendim bu sebepten çok fazla karismamaya çalıştım,istediğim çok doğal bir burun olmasiydi fazla kalkik ve ben estetik olduğum diye bağıran bir burun istemiyordum rahat nefes alabilmekte çok önemliydi benim için, pismanliği bu yüzden de yaşadım, ya alçı çıkınca begenmezsem ya önceki burnumu aratirsa ya sürekli akan bir burun olursa (ıslak burun sendromu mu öyle biseymis) ya nefes almamda sorun olursa gibi bir sürü soru işareti vardı kafamda ve ağladım,rahat rahat yan,yüz üstü yatabiliyordum şimdi yatamicam bozulursa naparim gibi endişelerim oldu,bende anksiyete de var o yüzden de olabilir tbi endişe durumum benim:)Sizce güvenebilir mıyız doktora ya daha kotu yaparsa Ya kusura bakmayın çok dusunuyor m
- 7 Mart 2015
- 851
- 87
- 98
Sence niye günahtir acaba ?? Nefesin varsa ne diye olmak istiyon?? Bende tikaniklik basladi önce yoktu hatta doktorumada üstüne basa basa dedim nefes sorunum yok ameliyatdan önce,, bosver benim önden burnum hem sis hemde iz vargözümün altımda ! ucu önden düsük duruyo eski burnum inceydi ucu düşüktü daha ne diye olmak istiyon kendini riske atiyon benim gibi delimisin?? Hele birde cok para verim deme git araba al kendine !Allahın zopasi yok !
- 7 Mart 2015
- 851
- 87
- 98
Ben anlamadım sızı sağlık problemi vardı ondan mı oldunuz, estetık amaçlı mı oldunuz da pişman oldunuzSence niye günahtir acaba ?? Nefesin varsa ne diye olmak istiyon?? Bende tikaniklik basladi önce yoktu hatta doktorumada üstüne basa basa dedim nefes sorunum yok ameliyatdan önce,, bosver benim önden burnum hem sis hemde iz vargözümün altımda ! ucu önden düsük duruyo eski burnum inceydi ucu düşüktü daha ne diye olmak istiyon kendini riske atiyon benim gibi delimisin?? Hele birde cok para verim deme git araba al kendine !Allahın zopasi yok !
Pekı sımdı nasıl hissediyorsunuz memnun musunuzGünah olup olmadığı konusunda emin olucak kadar bilgim yok ama Allah'ın yaratmış olduğu birşeye müdahale ettiğimiz için günah olabileceği büyük bir ihtimal:) sağlık sorunu ve cok ciddi psikolojik yönden rahatsızlık oluyorsa günah olacağını düşünmüyorum, açıkçası bu Allah ile kul arasındaki bir durum... arkadaşların da dediği gibi kas aldırma vs. Gibi şeyler de bir bakıma günah olabilecek şeyler.. Dini yönden miydi yoksa başka bir hissiyat miydi bilmiyorum ama burun ameliyatı senelerdir çok istediğim birsey olmasına rağmen ameliyat olduktan sonra 3. Gün ağladım,hafif bir pişmanlik yaşadım ameliyat sonrası yaşanılan durumlar yüzünden(yüz şişmesi burundan nefes alamama gibi ve şimdi evde rahat yatıyor olucaktim durup dururken neden bunu yaptım şeklinde bir ağlama psikolojisiydi) birkaç saat sonra o hüzünlü durumdan eser kalmadı çünkü kemik eğriliğim de vardı ve durup dururken hali hazirda bize göre güzel burnu olup estetik olan ünlüleri vs düşünüp kendimi rahatlattim...
- 7 Kasım 2012
- 148
- 129
- 103
- 34
Suanda burnumda ödemler olduğu için bazen tıkanıyor bazen açılıyor, şu dönemde normal diye düşündüğüm için problem etmiyorum gecici birsey diye bakıyorum o yüzden sıkıntı yapmıyorum, görüntü olarak istediğim gibi doğal oldu tabi üzerine bi konuşma yapmadığımiz için riskli oldu bu durum, yani Allah'tan çok enteresan duran bir burun yapmamış, normalde bu şekilde risk her doktora bu şekilde guvenilir mi bilmiyorum, ben suan için memnunum bakalım henüz 20 gün oldu çok yeni sayılır.. 1 yıl içinde burnun oturucagini düşünürsek..:)Pekı sımdı nasıl hissediyorsunuz memnun musunuz
- 7 Mart 2015
- 851
- 87
- 98
Saglık sorunlarım yoktu tamemen estetik amacliydi ama simdi tıkanlık var sisliktenmidir cözemedimBen anlamadım sızı sağlık problemi vardı ondan mı oldunuz, estetık amaçlı mı oldunuz da pişman oldunuz
Yeni mı ameliyat oldunuzSaglık sorunlarım yoktu tamemen estetik amacliydi ama simdi tıkanlık var sisliktenmidir cözemedim
Gözünüzün altında nasıl bir iz var?Sence niye günahtir acaba ?? Nefesin varsa ne diye olmak istiyon?? Bende tikaniklik basladi önce yoktu hatta doktorumada üstüne basa basa dedim nefes sorunum yok ameliyatdan önce,, bosver benim önden burnum hem sis hemde iz vargözümün altımda ! ucu önden düsük duruyo eski burnum inceydi ucu düşüktü daha ne diye olmak istiyon kendini riske atiyon benim gibi delimisin?? Hele birde cok para verim deme git araba al kendine !Allahın zopasi yok !
- 7 Mart 2015
- 851
- 87
- 98
Gözünüzün altında nasıl bir iz var?
Sislik var gülünce sirtiyor burunda önden kalin duruyor 10 ay oldu
Üçgen seklinde et sanki yanak ve burun arasına sıkısmıs gibi mi, benim oyle, sabahları yeni uyandığımda daha sis oluyor, hic gecmiyor am gün icinde biraz iniyor ama hep belliSislik var gülünce sirtiyor burunda önden kalin duruyor 10 ay oldu