Burun Estetiği Yaptırdım Ama Kafam Karıştı :(

umarım düzelir burun işi sabır işi sanırım bende çok araştırdığımdan forumu hatmettim diyebilirim bazıları hiç memnun değilken burnum düzeldi diye mesaj atmış . sabredin moralinizi bozmayın. geçmiş olsun.

tamponsuz burun amalıyatı olan varmı ben bugun randevü aldım y.mahalle devlet hastanesınde plastik cerahıden 8 nısana amalıyat gunu aldım kıkırtlak egrılıgınden dolayı nefes alma proplemım var ve düzeltme yapılacak etlı burnumun oldugunu söyledı 11de 6 gıbı başarı şansı oldugu ve cok fazla bışeyın degışmıyecenı söyledı kafam karıştı tampon da kulanmıyacanı dıkışle yapacanı söyledı böylee olnınız varmı bılgı veren olursa sevınırım tşkrler

sanırım burun ameliyatları öncelikle çok büyük bir sabır istiyor ki bu bende çok mevcut değil.o yüzdende korkuyorum açıkçası ameliyat olmaktan

mrb bende 12 gün oldu ameliyt olalı hergün aynaya bakıyorum psikolojim bozuldu şişlik hala var yüzüm hala mor nefes alamıyorum bu hafta tekrar kontrole bakalım

mrb bende 12 gün oldu ameliyt olalı hergün aynaya bakıyorum psikolojim bozuldu şişlik hala var yüzüm hala mor nefes alamıyorum bu hafta tekrar kontrole bakalım

benim 1. ayını doldurmak üzere ve daha ii görünüyor :) çok korkmuştum gülüşüm hala anormal nefes almada hala zorluk çekiyorum ama 1 hafta içersinde baya değişti zamanla daha iyi olacak inş. sende ben gibi sıkma canını gün geçtikçe değişiyor inş burunlarımız daha güzel olacak :) aynayada pek bakma ben aynanın karşısında hüngür hüngür ağlıyordum şimdi aynayı gördüğümde daha iyi olacak Allahın izniyle diorum:)

canım nasıl oldu şişliklerin geçtimi acaba sonuç daha iyidir umarım..benimde 2 hafta oldu hala kocaman görünüyo burnum ve yanaklarım gözlerim şiş durumda zamanla geçeceği söylendi ama ahh bu zaman bi geçse

bilmiyorum ya yandan neysede önden kocaman sanki yüzüme hiç gitmemiş gibi duruyor aynanın karşısında olmadığım zamanda telin kamerasını açıyorum ordan bakıyorum foto çekiyorum evdekiler çıldırdığımı anormalleştiğimi söylüyolar ama napıyım hiç inmeyecek hep böyle kalcak gibi geliyor(elimi üstüne vurduğumda parmağım içine gircek gibi şişlikler var kemerliydi azcık onu düzelttirdim ve o bölgeye şuan elimi vurduğumda balon gibi bu hep böylemi kalcak yaa off offf

yok bebeğim düzeliyor o şişliği sorun etme ben 3 hafta ağladım ya annemlerde benle birlikte ağlıyordu moral sıfır oluyor ama inan 1 hafta içinde acayip değişti şuan tabiki şiş ne rahat gülüyorum ne rahat mimiklerim oluyor burnum sanki bi aparat hele bende ucunda yamukluk var çıldırmamak elde değil ama zaman başka çaremiz yok ve sende ben gibi üzme kendini bakma aynaya falan ben hala baktığımda mutlaka bi kup buluyorum yok şurası yamuk yok şurasında çukurluk var burnumun ucu çok şiş sert . ve bu cvplarda hepsi zamanla çözülecek eğer o zamanda değiştirmezse bizi revizyon oluruz çok şükür çaremiz var :)

ben eylülde yeniden ameliyat olacağım :) alıştık artık burnumla ben bu duruma :)

Geçmiş olsun. benimde en büyük korkum tekrardan ameliyat olmak, büyüzden uzun zamandır doktor araştırıyorum fakat araştırdıkça da kafam karışıyor, siz ameliyatınızı nerde ve hangi doktora yaptırdınız ?

Askı yöntemiyle yane ip yöntemiyle kaldırılmışsa burun 1 sene içinde eski haline dönüyor.Geçiçi bir işlem.

bnce sen çok kafana takıosun daha ilk gnlerde byle olması çok normal zaman geçtkçe doğal drmaya başlayacaktr asıl şimdiki hali sana bi tuhaf geleliydi :) zamn geçtkçe de düşme olmaz tabi darbe falan almazsan :)

Merhaba canım ben 15 nisanda amelyatımı oldum senin yazdığının aynını ben yaşadım canım üzülme benim sol trfımda sorun vardı tamamen bayıldım suanda havalar sıcak oldğndan aşırı şişiyo dr . Mu aradığımda 6 ay şişlik ve değişk görnme ihtimeli oldğnun brnun en erken 6 ay en gec 2 yıla kadar oturma süreci var burun zor bi organ sakin ve sabırlı ol bn hiç dert etmiyorum görtümü cnkü en azından süper derin nefes alıyorum

Arkadaşlar bu arada ben devlet hastanesinde oldum amelyatımı ve 1. Ay için gittiğimde benim doktorumda sasırdı cabuk geçti morluklarım sükürler olsun ben basta nefes alamadığım için gittim kbb doktoruna o beni plastik cerraha gönderdi benim burnuma küçükken salıncak çarptı büyüdüğümde 19 yaşımda burun ucumda düşme farkettim ve nefes sorunum başladı doktor plastik cerraha yönlendirince ailemde korktu burun içinde kemik büyümüş ve sola doğru eğilmiş sol tarafım kapanmıştı 3 plastik cerrah ve 3 kbb drundan oluşan bi ekip asistanlarla beraber 8 kişi vardı başımda ben bayılmadan önce cok iy destek oldular moral verdiler acıkcası uyandğmda ilk söylediğim şey bana ayna verin oldu :) suanda cok doğal ve eskisinden küçük bir burnum var ama cok minik değil acıkcası sevmiyorum yapaylığı ve tamponlarım varken bile nefes alıyordum ben rahatca :) AMELYATIMI OLDUĞUMDA 19 YAŞIMDAYDIM SUAN 20 OLDUM BENİM AMELYATIM ZOR GEÇMİŞTİ AMA BAŞARILI OLDUK COOKK İY VE SAĞLAM OLDU DENİLDİ TAM 5 SAAT SÜRDÜ İLK GÜNLERİMİ HATRLIYORUM DA HASTASIN VE MERAK İÇİNDESİ O BANDAJLARDAN KURTULMAK İSTİYOSUN YANİ

Son düzenleme:

hangi doktora ameliyat oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…