mrb. ben yeni katıldım bu foruma ameliyat olalı bugün 3 hafta oldu ve ben hala memnun değilimpsikolojim çok bozuldu gülüşüm bile değişti sizin daha önce olduğu için soruyorum zaman geçtikçe değişiyormu bugün 3te1 i kalmış ödemlerin dedi doktorum eski burnumu, mimiklerimi özler oldum yoksa bundan sonra böyle miyim ((
mrb bende 12 gün oldu ameliyt olalı hergün aynaya bakıyorum psikolojim bozuldu şişlik hala var yüzüm hala mor nefes alamıyorum bu hafta tekrar kontrole bakalım
mrb. ben yeni katıldım bu foruma ameliyat olalı bugün 3 hafta oldu ve ben hala memnun değilimpsikolojim çok bozuldu gülüşüm bile değişti sizin daha önce olduğu için soruyorum zaman geçtikçe değişiyormu bugün 3te1 i kalmış ödemlerin dedi doktorum eski burnumu, mimiklerimi özler oldum yoksa bundan sonra böyle miyim ((
benim 1. ayını doldurmak üzere ve daha ii görünüyor :) çok korkmuştum gülüşüm hala anormal nefes almada hala zorluk çekiyorum ama 1 hafta içersinde baya değişti zamanla daha iyi olacak inş. sende ben gibi sıkma canını gün geçtikçe değişiyor inş burunlarımız daha güzel olacak :) aynayada pek bakma ben aynanın karşısında hüngür hüngür ağlıyordumşimdi aynayı gördüğümde daha iyi olacak Allahın izniyle diorum:)
bilmiyorum ya yandan neysede önden kocaman sanki yüzüme hiç gitmemiş gibi duruyor aynanın karşısında olmadığım zamanda telin kamerasını açıyorum ordan bakıyorum foto çekiyorum evdekiler çıldırdığımı anormalleştiğimi söylüyolar ama napıyım hiç inmeyecek hep böyle kalcak gibi geliyor(elimi üstüne vurduğumda parmağım içine gircek gibi şişlikler var kemerliydi azcık onu düzelttirdim ve o bölgeye şuan elimi vurduğumda balon gibi bu hep böylemi kalcak yaa off offf
yok bebeğim düzeliyor o şişliği sorun etme ben 3 hafta ağladım ya annemlerde benle birlikte ağlıyordu moral sıfır oluyor ama inan 1 hafta içinde acayip değişti şuan tabiki şiş ne rahat gülüyorum ne rahat mimiklerim oluyor burnum sanki bi aparat hele bende ucunda yamukluk varçıldırmamak elde değil ama zaman başka çaremiz yok ve sende ben gibi üzme kendini bakma aynaya falan ben hala baktığımda mutlaka bi kup buluyorum yok şurası yamuk yok şurasında çukurluk var burnumun ucu çok şiş sert . ve bu cvplarda hepsi zamanla çözülecek eğer o zamanda değiştirmezse bizi revizyon oluruz çok şükür çaremiz var :)[/Q:
:)) geçmiş olsun sanada canım ben çok sabırsızım herşey biranda olsun bitsin diye beklediğim için burun yaptırmak bana göre değilmiş heralde ama olduk bikere mecburen katlancaz ya benim doktorum forumda pek ismi geçmiyo oda kafamı karıştırdı açıkçası burnum azcık kemerliydi onu aldırdım sadece kaldrıma falan yapmadı ilk hafta alçım alındığında çok kalkık duruyodu 1 hafta içinde o kalkıklığı indi şimdi diyorum 1 haftada bu kadar kalkıklığı indiyse demekki burnum düşcek sanki bana burnum uzuyo gibi geliyo off off delirmek elde değil(
Arkadaşlar 8 martta burun ameliyatı oldum. Burnum kırılmıştı küçükken. Daha öncede burnumdan ameliyat olmuştum ama o zaman estetik yapılmamıştı. Şimdi ise kemiğim sağdan sola doğru kaymıştı. Bu nedenle düzgün nefeste alamıyordum.Ayrıca ucu düşük duruyordu. Doktorum, sağ kemiğimi törpüledi.Karanan sol tarafı açtı ve burun ucu 110 derecelik açı ile askı yöntemiyle kaldırdı. Burun kenarlarım geniş ama oralara hiç müdahalede bulunmadı. Daraltırsak sağlıklı nefes alamazsın dedi.Hiç morluğum olmadı. Lokal anesteziyle oldum ameliyatımı ve alçı yapmadı.şu anda 5.gün ve şiş. Fakat tamponlarım çıktıgında daha kalkık ve daha küçüktü burnum. Acaba burnum şişlikler geçince yine o haline gelir mi yoksa yine düşükmü durur. Her saat aynaya bakıyorum ve git gide moralim bozuluyor. Sanki ameliyat olmadan önce ile hiç fark yok gibi. Ayrıca tamponlar varken ki küçük haline gelirmi ki? offf çok dertliyim çookk. Doktorumdan da herkes memnun ve bende çok memnunum ama kafam çok karışık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?