Burun Estetiği Yaptırdım Ama Kafam Karıştı :(

bmsrc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2012
130
21
118
Arkadaşlar 8 martta burun ameliyatı oldum. Burnum kırılmıştı küçükken. Daha öncede burnumdan ameliyat olmuştum ama o zaman estetik yapılmamıştı. Şimdi ise kemiğim sağdan sola doğru kaymıştı. Bu nedenle düzgün nefeste alamıyordum.Ayrıca ucu düşük duruyordu. Doktorum, sağ kemiğimi törpüledi.Karanan sol tarafı açtı ve burun ucu 110 derecelik açı ile askı yöntemiyle kaldırdı. Burun kenarlarım geniş ama oralara hiç müdahalede bulunmadı. Daraltırsak sağlıklı nefes alamazsın dedi.Hiç morluğum olmadı. Lokal anesteziyle oldum ameliyatımı ve alçı yapmadı.şu anda 5.gün ve şiş. Fakat tamponlarım çıktıgında daha kalkık ve daha küçüktü burnum. Acaba burnum şişlikler geçince yine o haline gelir mi yoksa yine düşükmü durur. Her saat aynaya bakıyorum ve git gide moralim bozuluyor. Sanki ameliyat olmadan önce ile hiç fark yok gibi. Ayrıca tamponlar varken ki küçük haline gelirmi ki? offf çok dertliyim çookk. Doktorumdan da herkes memnun ve bende çok memnunum ama kafam çok karışık.

bence önce sakin ol burnunun şiş olması normal kendine gelmesi 6 ayı bulur diyorlar takmamaya çalış

daha çok yeni senin ameliyatın ben de 5 yıl önce ameliyat oldum ilk günler ben de kafaya çok takmıştım ama inan aylar geçtikçe çok değişiyor 6 ay bile değil 1 yılda daha da fark edyor ve şunu da unutma tatlım dört dörtlük bir sonuç çok zor çıkıyor zaten, o tv de gördüğümüz güzel burunlu sanatçılarımızz bile en az 3 kez ameliyat geçirerek o hale geliyorlar o yüzden sabret ve bekle.

az önce doktorumla konuştum. Ödemler parça parça kaybolur. o yüzden sana şu anda öyle geliyor. Allah ın izni ile bir problem olmaz. bir ay içinde şişliklerin geçer o zaman istediğin şekilde olacak dedi :))

bak kesinlikle kafaya takma yaşadım biliyorum ki daha çok az olmuş 1 ayda senin tamam geçti dediğin şekle geliyo ama zaman geçtikçe çok daha güzelleştiğini görüyosun emin ol

sanki çok fazla işlem yapılmadı burnuma belki de korkum ondan. burda okuyorum birçok kişinin 2-3 saat sürmüş. benim 45 dakikada bitti. gerçi çok problemli bir burnum yoktu ama. işte insan ilk gördüğü şekilden sonra aşşagıda görünce burnunu üzülüyor. zamanda geçmez bana şimdi (

bence cok yenı ınslah zamanla ıstedgın goruntuye ulasır kı butun doktorlar 6 ay dıyo..sende de iiyi yonde degısmler olucaktr emın ol ınslah gonlunce olur...bu arada panık olmanı cok ıı anlıyorum ben de bu aralar arastrıp duruyorum. burunla yatıp butunla kalkıyorum ruyalarıma bıle gryo..hangı doktora olmalıyım en iyi sonucu kımden alırım,memnun kalır mıyım gıbı bı yıgın soru var kafamda ınslah onları temızleyıp dogru kararı verırım.. sımdıden bıle panık panık gezıyorum ortada doktorlarla gorusmelerım basladı bakalım hayrlısı olsun artık..herkesın gonlunce olmasını dılıyorum:)

bende ameliyat olucam kesin ama kafam çok karışık yarın için fethi orak randevu aldım bakalım nasıl olucak

6 şubatta ameliyat oldum. burnum kırılmadı sadece törpülendi ve kıkırdaktaki eğrilik giderilerek nefes almam sağlandı. 22 gün raporluydum o arada buradaki konuyla ilgili tüm forumları okudum. zor olmamakla birlikte uzun ve sabır isteyen bir süreç. ne istediğinize iyi karar vermeniz gerekiyor.

şu anda şişlikleri geçti mi acaba?

doktorumun söylediğine göre %60 ı geçti. bana göre hala şiş özellikle burun ucumda belirgin bir şişlik var. geçen hafta çarşamba 1. ay kontrolüm vardı o güne göre belirgin bir küçülme var şişliklerde.

selam canım bende 7 martta burun ameliyatı oldum
bende kırık falan yoktu ama baya bir işlem vardı
kemer alınıcak önden belli olan eğiklik düzeltilicek
burun biraz kısaltılıcak ve burun delikleri de biraz küçülecekti
ameliyat 1 saat 1.5 saat sürer dediler
bende 45-50 dk sonra çıktım odama geldiğimde 1 saat olmuştu
doktorum uğrastırmadı kolay bir ameliyat oldu dedi yarın alçım alınıcak
açıkcası bu dönemlerde sonucu çabuk görmek istiyoruz
merak ediyoruz

çoookk geçmiş olsun. bir an önce burunlarımıza kavuşalım. kocaman bir maşallah diyerek bugün burnumun baya küçüldüğünü ve güzelleştiğini gördüm :)) çook sevindim :))

Her insanın yapısı bir değil ki doğol olarak ameliyat sonrası vücudun vereceği tepki de (şişlik,morluk vs) değişkenlik gösterir. Yapılan operasyon da önemli tabi.. Sizin içinizi rahatlatacak, en doğru olanı söyleyecek olan doktorunuz olacaktır.. Geçmiş olsun.

çook geçmiş olsun..inşallah en kısa sürede istediğin sonuca ulaşırsın ama en önemli aşamayı atlatmışsın ameliyatın olmuş bitmiş öyle düşün bence.ben de yaptıracağım ve doktor seçme aşamasındayım.tekrar çok geçmiş olsun..

geçmiş olsunn tabiiki burnun şeklini alması zaman alıyorr. bende ocakta ameliyat oldm nazmi bayçın'a. yavaş yavaş oturuyor ama çok memnunum yeni halimden sonunda :))

geçmiş olsunn tabiiki burnun şeklini alması zaman alıyorr. bende ocakta ameliyat oldm nazmi bayçın'a. yavaş yavaş oturuyor ama çok memnunum yeni halimden sonunda :))

mrb. ben yeni katıldım bu foruma ameliyat olalı bugün 3 hafta oldu ve ben hala memnun değilim psikolojim çok bozuldu gülüşüm bile değişti sizin daha önce olduğu için soruyorum zaman geçtikçe değişiyormu bugün 3te1 i kalmış ödemlerin dedi doktorum eski burnumu, mimiklerimi özler oldum yoksa bundan sonra böyle miyim ((

çok geçmiş olsun.... umarım benim de korktuğum gibi olmaz

bu arada doktorunuz kimdi?

az önce doktor bir arkadaşım geldi bize, burnumun üzerinde önceden olmayan bir kemer var şu anda ben tamamen ödem olduğunu düşünüyordum. Fakat baktı ve buraya buz koy ve bantla ödem kemikleşebilir dedi. Yine moralim bozuldugu anlayacağınız güzel dilkeleriniz içinde hepinize teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…