Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burun Estetiği Yaptıranlar
- Konu Sahibi Efadil
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- burun estetiği rinopilasti
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Güzel bir sayfa olmuş. Bende burun ameliyatı oldum. Uzun zaman oldu. Alışmak için eve zamana ihtiyaç oluyor. Hazır olmadığınızı hissediyorsanız zaten ameliyat olmayın bence. Hazır olduğunuzu hissediyorsanız da beklemenizin bir anlamı yok. Güzellik biraz meşakatli olabiliyor yine de söyleyeyim korkulacak bir ameliyat değil. Ben çok okumuştum ameliyat olmadan önce. Ve gerçekten korkmuştum. Korktuğum gibi olmadı çok şükür
- 8 Ocak 2019
- 7
- 1
- 36
- 33
- 14 Mayıs 2017
- 1.780
- 2.276
- 133
Bende 2 ocakta oldum :) şişlik geçmedi gitti . Sabah kalkınca hulk gibi bir şey oluyorum :) stresten hunharca sigara içiyorum :)) of ofBende 2 ocakta oldum kızlar bugün 17. Günüm ameliyat zor değil bişey hissetmiyorsunuz ama sonra nasıl olacak şişlik inecek mi burun ucum düşecek mi vs derken insanın psikolojisi bozulmuyor desem yalan olur
- 8 Ocak 2019
- 7
- 1
- 36
- 33
- 14 Mayıs 2017
- 1.780
- 2.276
- 133
Ah keşke içmesem ama olmuyor :)Şişlik bende de var canım ama sanırım inmesi biraz zaman alıyormuş sigara içmek de ödemin azalmasını yavaşlatıyor olabilir ona dikkat et istersen inşallah hemencecik iner
Doktorum 2 haftaya şişlik geçer büyük oranla bakalım artık .:) ay insinde bi rahat edelim artık canım ya :)
Ammaaannnnnnn ödemin geçsin diye stres yaparken çözümü sigara da mı buluyorsun. Sakın içme burnuna da zarar veriyorsun farkında değilsinBende 2 ocakta oldum :) şişlik geçmedi gitti . Sabah kalkınca hulk gibi bir şey oluyorum :) stresten hunharca sigara içiyorum :)) of of
- 20 Ocak 2019
- 236
- 107
- 23
Merhaba. 2,5 ay önce burun ameliyatı oldum. İlk birkaç gün ağrılı geçti ama 1 hafta sonra ateliniz çıkınca alışıyorsunuz. Doktorum bana günde 4 kere 3’er dakikadan masaj verdi, hala yapıyorum. Sigara içtiğim için ödemlerim geç iniyor. Hala şiş duruyor burnum. zaten 6-7 aydan evvel anlaşılmaz şekli tam çünkü her gün bile fark ediyor
- 2 Temmuz 2015
- 31
- 1
- 36
Mutlaka buz uygulamasını yapmalısınız evet biraz rahatsız edici ama ne kadar az morluk o kadar iyi. tamponlarım ın çıktığı gün hemen madecassol ve arnica krem aldım. Arnica ödem için ve gerçekten bende etkisi mükemmeldi hala akşamları sürüyorum burnuma. madecassol da morluklar için göz altlarıma sürüyordum ve hücre yenileyşci özelliği var bumu da haftada 2 gün hala yüzüme sürüp uyuyorum :) 6. Gün atelimi çıkarmaya gittiğimde sadece göz altlarımda sarılık vardı yok denecek kadar az bi şekilde ödemde sadece çenemde kalmıştı doktor bile çok şaşırmıştı. Tampon çıkarken acımıyo benim dikişlerime yapışmıştı biraz o yüzden sızlattı ama kesinlikle benim hatam oralara krem sürmemişim. En çok dikiş akdırmaktan korkuyordum o da kaşımı aldırıyormuşum gibiydi :) bugün 17. Günüm sol tarafta biraz ödemim var hissedebiliyorum ama umursamıyorum. Ben bu şekilde kolay atlattığımı da düşünüyorum kendimle dalga geçtim sürekli güldüm halime gülerken dikişimi yırtmışım hatta :)) hala şişliklerimle burnumun ucuyla ben dalga geçiyorum nasıl olsa inecek kimsenin ayy demesine müsade etmiyorum diyemiyorlarda zaten. Kötü yorumlara kesinlikle kapatın kendinizi Zaten zor bir süreç daha da zorlaştırmalarına izin vermeyin
- 8 Ocak 2019
- 7
- 1
- 36
- 33
- 8 Ocak 2019
- 7
- 1
- 36
- 33
Canım illa 6 ay bekleyecez yani üfff çok yıpratıcı ciddenMerhaba. 2,5 ay önce burun ameliyatı oldum. İlk birkaç gün ağrılı geçti ama 1 hafta sonra ateliniz çıkınca alışıyorsunuz. Doktorum bana günde 4 kere 3’er dakikadan masaj verdi, hala yapıyorum. Sigara içtiğim için ödemlerim geç iniyor. Hala şiş duruyor burnum. zaten 6-7 aydan evvel anlaşılmaz şekli tam çünkü her gün bile fark ediyor
- 20 Ocak 2019
- 236
- 107
- 23
Malesef kuzum, benim de hala şiş emin ol ama eski haline göre daha iyi, tabii ki tam hayalimdeki gibi olmuş mu hayır ama yinede bakalım görücez zamanlaCanım illa 6 ay bekleyecez yani üfff çok yıpratıcı cidden
- 8 Ocak 2019
- 7
- 1
- 36
- 33
Malesef kuzum, benim de hala şiş emin ol ama eski haline göre daha iyi, tabii ki tam hayalimdeki gibi olmuş mu hayır ama yinede bakalım görücez zamanla
niye ki nasıl oldu burnun kötü mü olmuşMalesef kuzum, benim de hala şiş emin ol ama eski haline göre daha iyi, tabii ki tam hayalimdeki gibi olmuş mu hayır ama yined
- 20 Ocak 2019
- 236
- 107
- 23
Kötü değil de mesela ben biraz daha kavis olsun istiyordum ama o yok malesef kuzum, onun dısında iyi oldu denebilirniye ki nasıl oldu burnun kötü mü olmuş
- 14 Mayıs 2017
- 1.780
- 2.276
- 133
Sigara bende çok içiyorum ama bağımlıyım yani :). Sabahları çok fazla yüzüm şiş oluyor öğlenden sonra geçiyor biraz. Ama gözlerim küçüldü ödemden . Şeklinde bir değişme yok . Alçı çıktığından beri ayrı .çarşamba 3 hafta olucak. Artık çok takmıyorum açıkçası içini temizliyorum . İstediğim pozisyonda uyuyorum .arada çarpma oluyor sızlıyor. Tek sorun ödemler ve ödemlerden dolayı değişen ifadem .:)Merhaba. 2,5 ay önce burun ameliyatı oldum. İlk birkaç gün ağrılı geçti ama 1 hafta sonra ateliniz çıkınca alışıyorsunuz. Doktorum bana günde 4 kere 3’er dakikadan masaj verdi, hala yapıyorum. Sigara içtiğim için ödemlerim geç iniyor. Hala şiş duruyor burnum. zaten 6-7 aydan evvel anlaşılmaz şekli tam çünkü her gün bile fark ediyor
- 21 Şubat 2012
- 2.670
- 1.269
- 333
- 20 Ocak 2019
- 236
- 107
- 23
Canım çok iyi anlıyorum neler hissettiğini, aynı şekilde benim de sabahları şiş ve daha ödemli oluyor. Masaj yaparken en çok ağrıdığı zamanlar sabahları, öğleden sonra falan daha düzgün görünüyor. 1,5 ay sonra 4. Ayımda tekrar kontrole gidicem bakalım daha iyi olucak mı, ikimize de geçmiş olsun tekrar, umarım en yakın zamanda iner şişlikler ödemlerSigara bende çok içiyorum ama bağımlıyım yani :). Sabahları çok fazla yüzüm şiş oluyor öğlenden sonra geçiyor biraz. Ama gözlerim küçüldü ödemden . Şeklinde bir değişme yok . Alçı çıktığından beri ayrı .çarşamba 3 hafta olucak. Artık çok takmıyorum açıkçası içini temizliyorum . İstediğim pozisyonda uyuyorum .arada çarpma oluyor sızlıyor. Tek sorun ödemler ve ödemlerden dolayı değişen ifadem .:)
- 14 Mayıs 2017
- 1.780
- 2.276
- 133
Aminn çok şey atlattık bi kaç ay daha bekleriz ya:))Canım çok iyi anlıyorum neler hissettiğini, aynı şekilde benim de sabahları şiş ve daha ödemli oluyor. Masaj yaparken en çok ağrıdığı zamanlar sabahları, öğleden sonra falan daha düzgün görünüyor. 1,5 ay sonra 4. Ayımda tekrar kontrole gidicem bakalım daha iyi olucak mı, ikimize de geçmiş olsun tekrar, umarım en yakın zamanda iner şişlikler ödemler