• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun Estetiği Yaptıranlar

Efadil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2017
2
44
38
Merhabalar herkese, bu konuyu estetik yaptıranlar varsa bu süreci biz estetik yaptırmak isteyenlerle paylaşmaları neler yaşadıklarını anlatmaları için açtım. Fotoğraflarınızı da koyarsanız sevinirim :KK73::KK72:

Sabır gerektiriyor fazlasıyla :halay: hala psikolojim bozuk 14.günümdeyim .sormak istediğin varsa sorabilirsin .)

Güzel bir sayfa olmuş. Bende burun ameliyatı oldum. Uzun zaman oldu. Alışmak için eve zamana ihtiyaç oluyor. Hazır olmadığınızı hissediyorsanız zaten ameliyat olmayın bence. Hazır olduğunuzu hissediyorsanız da beklemenizin bir anlamı yok. Güzellik biraz meşakatli olabiliyor :halay: yine de söyleyeyim korkulacak bir ameliyat değil. Ben çok okumuştum ameliyat olmadan önce. Ve gerçekten korkmuştum. Korktuğum gibi olmadı çok şükür Hoppa

Bende 2 ocakta oldum kızlar bugün 17. Günüm ameliyat zor değil bişey hissetmiyorsunuz ama sonra nasıl olacak şişlik inecek mi burun ucum düşecek mi vs derken insanın psikolojisi bozulmuyor desem yalan olur

Bende 2 ocakta oldum kızlar bugün 17. Günüm ameliyat zor değil bişey hissetmiyorsunuz ama sonra nasıl olacak şişlik inecek mi burun ucum düşecek mi vs derken insanın psikolojisi bozulmuyor desem yalan olur
Bende 2 ocakta oldum :) şişlik geçmedi gitti . Sabah kalkınca hulk gibi bir şey oluyorum :) stresten hunharca sigara içiyorum :)) of of

Şişlik bende de var canım ama sanırım inmesi biraz zaman alıyormuş sigara içmek de ödemin azalmasını yavaşlatıyor olabilir ona dikkat et istersen inşallah hemencecik iner

Şişlik bende de var canım ama sanırım inmesi biraz zaman alıyormuş sigara içmek de ödemin azalmasını yavaşlatıyor olabilir ona dikkat et istersen inşallah hemencecik iner
Ah keşke içmesem ama olmuyor :)
Doktorum 2 haftaya şişlik geçer büyük oranla bakalım artık .:) ay insinde bi rahat edelim artık canım ya :)

Bende 2 ocakta oldum :) şişlik geçmedi gitti . Sabah kalkınca hulk gibi bir şey oluyorum :) stresten hunharca sigara içiyorum :)) of of
Ammaaannnnnnn ödemin geçsin diye stres yaparken çözümü sigara da mı buluyorsun. Sakın içme burnuna da zarar veriyorsun farkında değilsin

Ama estetik olup sigara içenler baya var bir sorun olmuyormus .geç iyileşme oluyormus . Bırakamıyorum da. Bu ödemler ondan mı kaynaklanıyor yani ya .

Merhaba. 2,5 ay önce burun ameliyatı oldum. İlk birkaç gün ağrılı geçti ama 1 hafta sonra ateliniz çıkınca alışıyorsunuz. Doktorum bana günde 4 kere 3’er dakikadan masaj verdi, hala yapıyorum. Sigara içtiğim için ödemlerim geç iniyor. Hala şiş duruyor burnum. zaten 6-7 aydan evvel anlaşılmaz şekli tam çünkü her gün bile fark ediyor

Mutlaka buz uygulamasını yapmalısınız evet biraz rahatsız edici ama ne kadar az morluk o kadar iyi. tamponlarım ın çıktığı gün hemen madecassol ve arnica krem aldım. Arnica ödem için ve gerçekten bende etkisi mükemmeldi hala akşamları sürüyorum burnuma. madecassol da morluklar için göz altlarıma sürüyordum ve hücre yenileyşci özelliği var bumu da haftada 2 gün hala yüzüme sürüp uyuyorum :) 6. Gün atelimi çıkarmaya gittiğimde sadece göz altlarımda sarılık vardı yok denecek kadar az bi şekilde ödemde sadece çenemde kalmıştı doktor bile çok şaşırmıştı. Tampon çıkarken acımıyo benim dikişlerime yapışmıştı biraz o yüzden sızlattı ama kesinlikle benim hatam oralara krem sürmemişim. En çok dikiş akdırmaktan korkuyordum o da kaşımı aldırıyormuşum gibiydi :) bugün 17. Günüm sol tarafta biraz ödemim var hissedebiliyorum ama umursamıyorum. Ben bu şekilde kolay atlattığımı da düşünüyorum kendimle dalga geçtim sürekli güldüm halime gülerken dikişimi yırtmışım hatta :)) hala şişliklerimle burnumun ucuyla ben dalga geçiyorum nasıl olsa inecek kimsenin ayy demesine müsade etmiyorum diyemiyorlarda zaten. Kötü yorumlara kesinlikle kapatın kendinizi Zaten zor bir süreç daha da zorlaştırmalarına izin vermeyin

Haklısın ya inan ben alışamadım kendime hala aynaya bakınca yabancılık çekiyorum umarım alışırız ve zamanla burnumuz yüzümüze oturur :)

Merhaba. 2,5 ay önce burun ameliyatı oldum. İlk birkaç gün ağrılı geçti ama 1 hafta sonra ateliniz çıkınca alışıyorsunuz. Doktorum bana günde 4 kere 3’er dakikadan masaj verdi, hala yapıyorum. Sigara içtiğim için ödemlerim geç iniyor. Hala şiş duruyor burnum. zaten 6-7 aydan evvel anlaşılmaz şekli tam çünkü her gün bile fark ediyor
Canım illa 6 ay bekleyecez yani üfff çok yıpratıcı cidden :(

Malesef kuzum, benim de hala şiş emin ol ama eski haline göre daha iyi, tabii ki tam hayalimdeki gibi olmuş mu hayır ama yinede bakalım görücez zamanla:KK56:
Malesef kuzum, benim de hala şiş emin ol ama eski haline göre daha iyi, tabii ki tam hayalimdeki gibi olmuş mu hayır ama yined
niye ki nasıl oldu burnun kötü mü olmuş :(

Sigara bende çok içiyorum ama bağımlıyım yani :). Sabahları çok fazla yüzüm şiş oluyor öğlenden sonra geçiyor biraz. Ama gözlerim küçüldü ödemden . Şeklinde bir değişme yok . Alçı çıktığından beri ayrı .çarşamba 3 hafta olucak. Artık çok takmıyorum açıkçası içini temizliyorum . İstediğim pozisyonda uyuyorum .arada çarpma oluyor sızlıyor. Tek sorun ödemler ve ödemlerden dolayı değişen ifadem .:)

Ahh ah gencken yapyiramadim bi burnu;))
Hala içimde kaldı ;))
Sabredin iyiledir.
Yeterki guzelolsun

Sigara bende çok içiyorum ama bağımlıyım yani :). Sabahları çok fazla yüzüm şiş oluyor öğlenden sonra geçiyor biraz. Ama gözlerim küçüldü ödemden . Şeklinde bir değişme yok . Alçı çıktığından beri ayrı .çarşamba 3 hafta olucak. Artık çok takmıyorum açıkçası içini temizliyorum . İstediğim pozisyonda uyuyorum .arada çarpma oluyor sızlıyor. Tek sorun ödemler ve ödemlerden dolayı değişen ifadem .:)
Canım çok iyi anlıyorum neler hissettiğini, aynı şekilde benim de sabahları şiş ve daha ödemli oluyor. Masaj yaparken en çok ağrıdığı zamanlar sabahları, öğleden sonra falan daha düzgün görünüyor. 1,5 ay sonra 4. Ayımda tekrar kontrole gidicem bakalım daha iyi olucak mı, ikimize de geçmiş olsun tekrar, umarım en yakın zamanda iner şişlikler ödemler:KK5:

Canım çok iyi anlıyorum neler hissettiğini, aynı şekilde benim de sabahları şiş ve daha ödemli oluyor. Masaj yaparken en çok ağrıdığı zamanlar sabahları, öğleden sonra falan daha düzgün görünüyor. 1,5 ay sonra 4. Ayımda tekrar kontrole gidicem bakalım daha iyi olucak mı, ikimize de geçmiş olsun tekrar, umarım en yakın zamanda iner şişlikler ödemler:KK5:
Aminn :KK45: çok şey atlattık bi kaç ay daha bekleriz ya:))

Back