• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun Estetiği Yaptıranlar

Mutlaka buz uygulamasını yapmalısınız evet biraz rahatsız edici ama ne kadar az morluk o kadar iyi. tamponlarım ın çıktığı gün hemen madecassol ve arnica krem aldım. Arnica ödem için ve gerçekten bende etkisi mükemmeldi hala akşamları sürüyorum burnuma. madecassol da morluklar için göz altlarıma sürüyordum ve hücre yenileyşci özelliği var bumu da haftada 2 gün hala yüzüme sürüp uyuyorum :) 6. Gün atelimi çıkarmaya gittiğimde sadece göz altlarımda sarılık vardı yok denecek kadar az bi şekilde ödemde sadece çenemde kalmıştı doktor bile çok şaşırmıştı. Tampon çıkarken acımıyo benim dikişlerime yapışmıştı biraz o yüzden sızlattı ama kesinlikle benim hatam oralara krem sürmemişim. En çok dikiş akdırmaktan korkuyordum o da kaşımı aldırıyormuşum gibiydi :) bugün 17. Günüm sol tarafta biraz ödemim var hissedebiliyorum ama umursamıyorum. Ben bu şekilde kolay atlattığımı da düşünüyorum kendimle dalga geçtim sürekli güldüm halime gülerken dikişimi yırtmışım hatta :)) hala şişliklerimle burnumun ucuyla ben dalga geçiyorum nasıl olsa inecek kimsenin ayy demesine müsade etmiyorum diyemiyorlarda zaten. Kötü yorumlara kesinlikle kapatın kendinizi Zaten zor bir süreç daha da zorlaştırmalarına izin vermeyin
Bu arnica kremi morluk için kullandım . Ödeme de faydası varsa kullanmaya başlıyım tekrardan :)

Arnica dediginizin ambalajı mor mu? Benim arnica cool jel adi ve mavi ama reçetede arnica jel yazıyordu eczane yanlış verdim sanırım bana

Evet mor yanlış vermemiştir ödemli yerlerine kalın bi tabaka sür parmak uçlarınla yedir umarım sen de faydasını görürsün

Arnica dediginizin ambalajı mor mu? Benim arnica cool jel adi ve mavi ama reçetede arnica jel yazıyordu eczane yanlış verdim sanırım bana
Evet mor arnica krem benim ki . Sizin ki de belki aynı işlevi görüyordur .

Kızlar ya ben hala yeni burnuma alışamadım her seferinde gözüme garip geliyor sizde nasıl ?:KK43:
Beğenmedin mi burnunu . Bende başta alışamadım .ama şişliklerden dolayı ifadem farklı . Şimdi şişliğe ve burnuma alıştım :) Başka şansımız yok çünkü :)

Haklısın canım alışmamız lazım beğenmemek değil de bi tuhaf geliyo gözüme ilk aynaya bakınca bi tuhaf olduğumu düşünüyorum biraz daha bakınca iyi aslında diyorum iyice manyak oldum :)
Beğenmedin mi burnunu . Bende başta alışamadım .ama şişliklerden dolayı ifadem farklı . Şimdi şişliğe ve burnuma alıştım :) Başka şansımız yok çünkü :)

selammm ben yaptırdım 1 seneyi geçti bende başta korkardım yok derdim falan ama ıı ıhhh begenöiyorsanız yaptırın artık estetiğe inanın çok sıcak bakıyorum. zamanı gelince her yerimi yaptırabilirim valla :))

Kızlar bugün burun içine telefon ışığıyla baktım da baya gerisinde beyaz bişeyler var . Sümük mü :KK48:acaba öyleyse alıcam da :olamaz:

Kızlar ben size eski burnumu ve yeni burnumu attım. Alçı dün çıktı şu an çok şiş.

Eklentiler

• D6EBDB62-CF16-4C78-8A77-6A28D461D70F.jpeg
    D6EBDB62-CF16-4C78-8A77-6A28D461D70F.jpeg
    128,5 KB · Görüntüleme: 406
  • 49488D1E-ABAC-4FDE-89E1-CA789BB150E9.jpeg
    49488D1E-ABAC-4FDE-89E1-CA789BB150E9.jpeg
    133,2 KB · Görüntüleme: 383
Merhabalar herkese, bu konuyu estetik yaptıranlar varsa bu süreci biz estetik yaptırmak isteyenlerle paylaşmaları neler yaşadıklarını anlatmaları için açtım. Fotoğraflarınızı da koyarsanız sevinirim :KK73::KK72:
Merhaba ben ameliyat olalı bir ay oldu törpüleme biraz kırma işlemi ve ucu kaldırıldı acısız uyandım 3 4 gün ağrı kesici içtim sadece onun dışında korktuğunuz gibi bir süreç değil bence ama asıl nokta doğru doktoru bulabilmekte

Back