- 14 Mayıs 2017
- 1.780
- 2.276
- 133
İçinde kalmasın ya . Yaş kaç ki .Ahh ah gencken yapyiramadim bi burnu)
Hala içimde kaldı )
Sabredin iyiledir.
Yeterki guzelolsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçinde kalmasın ya . Yaş kaç ki .Ahh ah gencken yapyiramadim bi burnu)
Hala içimde kaldı )
Sabredin iyiledir.
Yeterki guzelolsun
Bu arnica kremi morluk için kullandım . Ödeme de faydası varsa kullanmaya başlıyım tekrardan :)Mutlaka buz uygulamasını yapmalısınız evet biraz rahatsız edici ama ne kadar az morluk o kadar iyi. tamponlarım ın çıktığı gün hemen madecassol ve arnica krem aldım. Arnica ödem için ve gerçekten bende etkisi mükemmeldi hala akşamları sürüyorum burnuma. madecassol da morluklar için göz altlarıma sürüyordum ve hücre yenileyşci özelliği var bumu da haftada 2 gün hala yüzüme sürüp uyuyorum :) 6. Gün atelimi çıkarmaya gittiğimde sadece göz altlarımda sarılık vardı yok denecek kadar az bi şekilde ödemde sadece çenemde kalmıştı doktor bile çok şaşırmıştı. Tampon çıkarken acımıyo benim dikişlerime yapışmıştı biraz o yüzden sızlattı ama kesinlikle benim hatam oralara krem sürmemişim. En çok dikiş akdırmaktan korkuyordum o da kaşımı aldırıyormuşum gibiydi :) bugün 17. Günüm sol tarafta biraz ödemim var hissedebiliyorum ama umursamıyorum. Ben bu şekilde kolay atlattığımı da düşünüyorum kendimle dalga geçtim sürekli güldüm halime gülerken dikişimi yırtmışım hatta :)) hala şişliklerimle burnumun ucuyla ben dalga geçiyorum nasıl olsa inecek kimsenin ayy demesine müsade etmiyorum diyemiyorlarda zaten. Kötü yorumlara kesinlikle kapatın kendinizi Zaten zor bir süreç daha da zorlaştırmalarına izin vermeyin
Evet mor arnica krem benim ki . Sizin ki de belki aynı işlevi görüyordur .Arnica dediginizin ambalajı mor mu? Benim arnica cool jel adi ve mavi ama reçetede arnica jel yazıyordu eczane yanlış verdim sanırım bana
Beğenmedin mi burnunu . Bende başta alışamadım .ama şişliklerden dolayı ifadem farklı . Şimdi şişliğe ve burnuma alıştım :) Başka şansımız yok çünkü :)Kızlar ya ben hala yeni burnuma alışamadım her seferinde gözüme garip geliyor sizde nasıl ?
Beğenmedin mi burnunu . Bende başta alışamadım .ama şişliklerden dolayı ifadem farklı . Şimdi şişliğe ve burnuma alıştım :) Başka şansımız yok çünkü :)
Merhaba ben ameliyat olalı bir ay oldu törpüleme biraz kırma işlemi ve ucu kaldırıldı acısız uyandım 3 4 gün ağrı kesici içtim sadece onun dışında korktuğunuz gibi bir süreç değil bence ama asıl nokta doğru doktoru bulabilmekteMerhabalar herkese, bu konuyu estetik yaptıranlar varsa bu süreci biz estetik yaptırmak isteyenlerle paylaşmaları neler yaşadıklarını anlatmaları için açtım. Fotoğraflarınızı da koyarsanız sevinirim
Çok şiş henüz bişey belli olmaz ama eskiye göre gayet iyiKızlar ben size eski burnumu ve yeni burnumu attım. Alçı dün çıktı şu an çok şiş.