burun estetiği yaptıranlar ve yaptırmaya karar verenler

Bugün hastaneden taburcu oldum. İlk günüm gayet güzel geçiyor. Eve gelip biraz tv izleyip ailemle oturduktan sonra birkaç saat uyudum. Uyandığımda şişliklerim artmıştı. Ağrı ve acı hiç yok. Burnumdan sıvılar akıyor kanama kesildi. Gayet rahatım. İlaçlarımı kullanacağım birazdan. İlaçlarımın içerisinde ağrı kesici yok. Doktoruma yazmadım çünkü ağrın olmayacak demişti ve öylede oldu. Çok mutluyum rahat geçirdiğim için ameliyat sonrası süreci.

Sevindim senin adina. Harbiden bende de hic agri olmadi. Burun ameliyat en zor ameliyatlardan diolar oysa. Sadece sabir etmesi zor aslinda, bende 14 gunundeyim. Burnum sis sadece :) ve bekliyorum sabir sabir inmesini x sadece sabir etmek zor. Ameliyat kolay :)) iste benim canimi sikannn ameliyat snrasi cildim cok yaglandi ve sivilce kapti

Umarım cilt probleminide çözersin. Bende şaşıyorum ağrı olmamasına. Video çekti eşim ameliyat sonrası ilk kahvaltıda şarkı söylüyorum o derece mutluluktan. şimdi buraya fotoğraf eklemeye çalışıyorum. Bilmiyorum nasıl olduğunu

Geçmiş olsun. Bu kadar travma yaşıyor yüz ve ağrı yok. Ne garip değil mi. Benim de hiç agrim olmamıştı. Alçı çıkınca burnunuza dokununca biraz ağrılar olacak ama şimdiden söyleyim.
Dün gece eşimle ayrı yattım. Çarpar koluyla diye kendim kendi burnuma vurdun o zaman baya ağrıdı bunun dışında hala ağrı acı yok sadece daha da şiştim.  ama doktorum bugün daha fazla şişlik olacağını söylemişti. İlaçlarımı kullanıyorum. Yarın inmeye başlar umarım.

Geçmiş olsun. Bu kadar travma yaşıyor yüz ve ağrı yok. Ne garip değil mi. Benim de hiç agrim olmamıştı. Alçı çıkınca burnunuza dokununca biraz ağrılar olacak ama şimdiden söyleyim.
Teşekkür ederim bilgi verdiğin için. Şimdi tek sıkıntım burnumun tıkanık olması. İlaçlarımı kullanıyorum. Bazen sağ taraf açılıyor bazen sol tıkanıklık garip.

İnan sorunsuz ameliyat yok. Ayni durumu yasamistim. İcinin sislikleri 3. Ayda azaliyor. Ayakta normal nefes aliyorum. Benim 4 ayim bitti. Sağa dönüp yatinca sol taraf içi yapışıp kapanıyor. Ama bunu sorun etmiyorum . bunun icin tekrar ameliyat olmam. O yüzden mutlu olmaya çalışıyorum.

Kızlar bende 2 gun sonra giriyorum ameliyata. Ama sigara kullaniyorum ve birakamadim. Benimle ayni sorunu yasayan varmi

Ameliyattan sonra nelere dikkat etmek gerekiyo arkadaşlar gülmek falan çok zarar verir mi??
Belirli bir zaman 4,5 istesende gülemiyorsun. Dikişler gerginlik yaratıyor tabi açık burun ameliyatı için söylüyorum. Diğerinde nasıl oluyor bu duruma bilemiyorum.

Yan profilden sanki burnumun ucu çok havada gibi duruyor garip geliyor gözüme ama.
O cok normal cnm burnun daha tam yüzüne oturmadi zamanla iner hic merak etme. Benim doktorum bunu söylemisti, ameliyatta ekstra bi kac milimetre daha kalkik yapiyorlar cünkü burun ucu zamanla düsüyormus

O cok normal cnm burnun daha tam yüzüne oturmadi zamanla iner hic merak etme. Benim doktorum bunu söylemisti, ameliyatta ekstra bi kac milimetre daha kalkik yapiyorlar cünkü burun ucu zamanla düsüyormus
İnşallah aksi halde burunum havada böyle karekterime ters :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…