Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün hastaneden taburcu oldum. İlk günüm gayet güzel geçiyor. Eve gelip biraz tv izleyip ailemle oturduktan sonra birkaç saat uyudum. Uyandığımda şişliklerim artmıştı. Ağrı ve acı hiç yok. Burnumdan sıvılar akıyor kanama kesildi. Gayet rahatım. İlaçlarımı kullanacağım birazdan. İlaçlarımın içerisinde ağrı kesici yok. Doktoruma yazmadım çünkü ağrın olmayacak demişti ve öylede oldu. Çok mutluyum rahat geçirdiğim için ameliyat sonrası süreci.
Geçmiş olsun. Bu kadar travma yaşıyor yüz ve ağrı yok. Ne garip değil mi. Benim de hiç agrim olmamıştı. Alçı çıkınca burnunuza dokununca biraz ağrılar olacak ama şimdiden söyleyim.
Dün gece eşimle ayrı yattım. Çarpar koluyla diye kendim kendi burnuma vurdun o zaman baya ağrıdıGeçmiş olsun. Bu kadar travma yaşıyor yüz ve ağrı yok. Ne garip değil mi. Benim de hiç agrim olmamıştı. Alçı çıkınca burnunuza dokununca biraz ağrılar olacak ama şimdiden söyleyim.
Teşekkür ederim bilgi verdiğin için. Şimdi tek sıkıntım burnumun tıkanık olması. İlaçlarımı kullanıyorum. Bazen sağ taraf açılıyor bazen sol tıkanıklık garip.Geçmiş olsun. Bu kadar travma yaşıyor yüz ve ağrı yok. Ne garip değil mi. Benim de hiç agrim olmamıştı. Alçı çıkınca burnunuza dokununca biraz ağrılar olacak ama şimdiden söyleyim.
Belirli bir zaman 4,5 istesende gülemiyorsun. Dikişler gerginlik yaratıyor tabi açık burun ameliyatı için söylüyorum. Diğerinde nasıl oluyor bu duruma bilemiyorum.Ameliyattan sonra nelere dikkat etmek gerekiyo arkadaşlar gülmek falan çok zarar verir mi??
Nasılsın olmuş şişim henüz
Masallah ne güzel olmus, cok da dogal görünüyor ben cok begendim :)Nasılsın olmuş şişim henüz
Yan profilden sanki burnumun ucu çok havada gibi duruyor garip geliyor gözüme ama.Masallah ne güzel olmus, cok da dogal görünüyor ben cok begendim :)
O cok normal cnm burnun daha tam yüzüne oturmadi zamanla iner hic merak etme. Benim doktorum bunu söylemisti, ameliyatta ekstra bi kac milimetre daha kalkik yapiyorlar cünkü burun ucu zamanla düsüyormusYan profilden sanki burnumun ucu çok havada gibi duruyor garip geliyor gözüme ama.
Son halim
İnşallah aksi halde burunum havada böyle karekterime ters :)O cok normal cnm burnun daha tam yüzüne oturmadi zamanla iner hic merak etme. Benim doktorum bunu söylemisti, ameliyatta ekstra bi kac milimetre daha kalkik yapiyorlar cünkü burun ucu zamanla düsüyormus