sizin pişmanlığınızın sebebi nedir?Ben çok pişmanım.
kötü bir deneyim yaşamış arkadaşın üzüldüm. ben çok araştırdım yaptıran arkadaşların olumlu yorumları sonucunda karar aldım. umarım herşey yolunda gider...SAKIN YAPTIRMA !!! benim arkadasim ona oldu. Deli bir para verdi hatta ve burnu hala şiş bir yıl olacak çok fena oldu. Ben o doktoru tavsiye etmiyorum. Sendede olacak diye birşey yok. Ama ya aynısı olursa. Araştırmaya devam et bence
*Canım çok pardon benim arkadaşım Hayati A. Olmuştu
Teşekkür ederim.Evet InsAllah istediğin gibi olur şimdiden geçmiş olsun
Heycanini cook iyi anliyorum, ben de haftaya carsamba günü ameliyat oluyorum insallah hersey güzel gecer hepimiz icinBen bu pazartesi ameliyata giriyorum arkadaşlar. Doktoruma güveniyorum. Umarım iyi sonuçlanır. Olabildiğince buradan paylaşımlar yapmaya çalışacağım. Olumlu olumsuz ne olursa. Korkum gün ve artıyor. İlk defa bir ameliyata girecek olmamdan sanırım.
Sen hangi şehirde oluyorsun ameliyat?Heycanini cook iyi anliyorum, ben de haftaya carsamba günü ameliyat oluyorum insallah hersey güzel gecer hepimiz icin
Bende hem deviasyon hemde estetik ameliyatı olacağım bu pazartesi. İki yıl araştırdım. Korkumu biraz olsa yenip karar verdim. Doktorum Halit beye güveniyorum. Umarım güzel bir sonucunda varacağı. Detayları yazacağım.Ben de burun ameliyatı olmak isteyenlerdenim. Her şekilde deviasyon ameliyatı olmam gerekli bunun yanında estetik ameliyat da olmak istiyorum ancak endişelerim var çünkü şans işi gibi bu ameliyat biraz,olumlu örnekler kadar olumsuz örnekler de var,bu da kafamı karıştırıyor.
Doktor Şaban Çelebi biraz aklıma yattı gibi yine de emin olamıyorum,ya sonradan pişman olursam,eski burnumdan daha kötü yamuk yumuk bişey çıkarsa ortaya ya da zamanla çökme olursa filan diye..senelerdir hep vazgeçiyorum .
Memnun olan mı çok yoksa memmun olmayan mı çok..
Istanbul :) sen?Sen hangi şehirde oluyorsun ameliyat?
Korkunu yenmene sevindim. Ah ben de bi yenebilsem..Bende hem deviasyon hemde estetik ameliyatı olacağım bu pazartesi. İki yıl araştırdım. Korkumu biraz olsa yenip karar verdim. Doktorum Halit beye güveniyorum. Umarım güzel bir sonucunda varacağı. Detayları yazacağım.
burun ameliyatı yaptırmak isteyenler hiç beklemeyin , yıllarca beklediğimim için pişmanım. ameliyattan sonra hem estetik hemde sağlık açısından mutluyumş
Aynı durum bende mevcut yıllardır araştırıyorum olan Kişilerin bazılarını gördüm çevremde hiç beğenmedim bende artık bu kış düşünüyorum ama nasıl karar veririm bilmiyorum ifademin gitmesi beni Korkutuyor birde benim güzellik anlayışım biblo burun degil yüze giden burun ve saglık ve malesef 10 kişiden en fazla 2 kişi memnun istatiksel olarak şans olarak da bakmıyıcam doktorun işin ehli olması ile ilgili olduğuna inanıyorum inşallah sende çözüm bulursun burun için seni AnlıyorumBen de burun ameliyatı olmak isteyenlerdenim. Her şekilde deviasyon ameliyatı olmam gerekli bunun yanında estetik ameliyat da olmak istiyorum ancak endişelerim var çünkü şans işi gibi bu ameliyat biraz,olumlu örnekler kadar olumsuz örnekler de var,bu da kafamı karıştırıyor.
Doktor Şaban Çelebi biraz aklıma yattı gibi yine de emin olamıyorum,ya sonradan pişman olursam,eski burnumdan daha kötü yamuk yumuk bişey çıkarsa ortaya ya da zamanla çökme olursa filan diye..senelerdir hep vazgeçiyorum .
Memnun olan mı çok yoksa memmun olmayan mı çok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?