burun estetiği yaptıranlar ve yaptırmaya karar verenler

sayalcan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2017
323
204
53
arkadaşlar merhaba, uzun yıllardır burun estetiği yaptıranların yorumlarını buradan okudum ve sonunda ameliyatımı samsunda Halit beye olmaya karar verdim. pazartesi kendisiyle randevum var. heyecanlıyım ve galiba çok fazlada korkuyorum ki yine buradayım. yorumları okuyup içimi rahatlatmak için. olumlu olumsuz tüm detayları sizlerle paylaşacağım. umarım herşey istediğim gibi giderde, bu operasyonu geçirmek isteyenlerinizle mutlu mutlu paylaşırım tüm detayları

SAKIN YAPTIRMA !!! benim arkadasim ona oldu. Deli bir para verdi hatta ve burnu hala şiş bir yıl olacak çok fena oldu. Ben o doktoru tavsiye etmiyorum. Sendede olacak diye birşey yok. Ama ya aynısı olursa. Araştırmaya devam et bence

*Canım çok pardon benim arkadaşım Hayati A. Olmuştu

SAKIN YAPTIRMA !!! benim arkadasim ona oldu. Deli bir para verdi hatta ve burnu hala şiş bir yıl olacak çok fena oldu. Ben o doktoru tavsiye etmiyorum. Sendede olacak diye birşey yok. Ama ya aynısı olursa. Araştırmaya devam et bence

*Canım çok pardon benim arkadaşım Hayati A. Olmuştu
kötü bir deneyim yaşamış arkadaşın üzüldüm. ben çok araştırdım yaptıran arkadaşların olumlu yorumları sonucunda karar aldım. umarım herşey yolunda gider...

Evet InsAllah istediğin gibi olur şimdiden geçmiş olsun

Benim konulara bakarsan egef benim neler yaşadığımı az çok anlarsın. Inşallah pişman olmazsin

Ben bu pazartesi ameliyata giriyorum arkadaşlar. Doktoruma güveniyorum. Umarım iyi sonuçlanır. Olabildiğince buradan paylaşımlar yapmaya çalışacağım. Olumlu olumsuz ne olursa. Korkum gün ve artıyor. İlk defa bir ameliyata girecek olmamdan sanırım. :dua:

Ben bu pazartesi ameliyata giriyorum arkadaşlar. Doktoruma güveniyorum. Umarım iyi sonuçlanır. Olabildiğince buradan paylaşımlar yapmaya çalışacağım. Olumlu olumsuz ne olursa. Korkum gün ve artıyor. İlk defa bir ameliyata girecek olmamdan sanırım. :dua:
Heycanini cook iyi anliyorum, ben de haftaya carsamba günü ameliyat oluyorum insallah hersey güzel gecer hepimiz icin

Ben de burun ameliyatı olmak isteyenlerdenim. Her şekilde deviasyon ameliyatı olmam gerekli bunun yanında estetik ameliyat da olmak istiyorum ancak endişelerim var çünkü şans işi gibi bu ameliyat biraz,olumlu örnekler kadar olumsuz örnekler de var,bu da kafamı karıştırıyor.
Doktor Şaban Çelebi biraz aklıma yattı gibi yine de emin olamıyorum,ya sonradan pişman olursam,eski burnumdan daha kötü yamuk yumuk bişey çıkarsa ortaya ya da zamanla çökme olursa filan diye..senelerdir hep vazgeçiyorum .
Memnun olan mı çok yoksa memmun olmayan mı çok..:işsiz::KK64:

Ben de burun ameliyatı olmak isteyenlerdenim. Her şekilde deviasyon ameliyatı olmam gerekli bunun yanında estetik ameliyat da olmak istiyorum ancak endişelerim var çünkü şans işi gibi bu ameliyat biraz,olumlu örnekler kadar olumsuz örnekler de var,bu da kafamı karıştırıyor.
Doktor Şaban Çelebi biraz aklıma yattı gibi yine de emin olamıyorum,ya sonradan pişman olursam,eski burnumdan daha kötü yamuk yumuk bişey çıkarsa ortaya ya da zamanla çökme olursa filan diye..senelerdir hep vazgeçiyorum .
Bende hem deviasyon hemde estetik ameliyatı olacağım bu pazartesi. İki yıl araştırdım. Korkumu biraz olsa yenip karar verdim. Doktorum Halit beye güveniyorum. Umarım güzel bir sonucunda varacağı. Detayları yazacağım.

Bende hem deviasyon hemde estetik ameliyatı olacağım bu pazartesi. İki yıl araştırdım. Korkumu biraz olsa yenip karar verdim. Doktorum Halit beye güveniyorum. Umarım güzel bir sonucunda varacağı. Detayları yazacağım.
Korkunu yenmene sevindim. Ah ben de bi yenebilsem..
Ne zaman olacaksın ameliyat?

burun ameliyatı yaptırmak isteyenler hiç beklemeyin , yıllarca beklediğimim için pişmanım. ameliyattan sonra hem estetik hemde sağlık açısından mutluyumş

burun ameliyatı yaptırmak isteyenler hiç beklemeyin , yıllarca beklediğimim için pişmanım. ameliyattan sonra hem estetik hemde sağlık açısından mutluyumş

İnsanlari yanlis yönlendirme bu cocuk oyuncagi degil sen memnun kalabilirsin ama memnun olmayanlarda var ve bu ister ünlü olsun ister ünlü olmayan doktorlardada olabilir bende senin gibilerini dinledim simdi ameliyatfan sonra gözüme uyku girmiyo onca parayı veripte bitürlü alısamadim bu buruna !! Eskiye göre daha cok etkilendim! İnsan kendine tükürüp duruyo niye yaptım diye !! Birde cevrenden duyarsan ne iyi nede kötü bu insani dahada mahvediyor

Aynı durum bende mevcut yıllardır araştırıyorum olan Kişilerin bazılarını gördüm çevremde hiç beğenmedim bende artık bu kış düşünüyorum ama nasıl karar veririm bilmiyorum ifademin gitmesi beni Korkutuyor birde benim güzellik anlayışım biblo burun degil yüze giden burun ve saglık ve malesef 10 kişiden en fazla 2 kişi memnun istatiksel olarak şans olarak da bakmıyıcam doktorun işin ehli olması ile ilgili olduğuna inanıyorum inşallah sende çözüm bulursun burun için seni Anlıyorum

Ben de saat 15.00 ameliyata girdim. 17.30 kendime geldim. Sonrasında ve gece hiç ağrım olmadı. Uyandığımda yüzüm gözlerim şişmişti. Ağrısı acısı yok ama. Zaten gece bebekler gibi uyudum. Az önce doktorum gelip kontrol etti. Herhangi bir sorun yok. Zaman zaman kanama oluyor azar azar bunun nedenini sordum doktoruma sadece iki gün olan bir durummuş. Ben samsunda oldum ameliyat samsunda yaşıyorum

Back