- 25 Ocak 2022
- 2.655
- 5.298
- 78
- Konu Sahibi heycallmenis
Merhaba,hayır fiyat hakkında bilgim yokBen Yusuf Can’a 2018 yılında ikinci ameliyatımı yaptırıp çok memnun kalmıştım, güncel fiyatı hakkında bilginiz var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba,hayır fiyat hakkında bilgim yokBen Yusuf Can’a 2018 yılında ikinci ameliyatımı yaptırıp çok memnun kalmıştım, güncel fiyatı hakkında bilginiz var mı?
Merhaba. Ben ek olara Ozan Erol'u da takip ediyorum, isciligi ve egitimi cok iyi gorunuyor. Uzun vadeli sonuclari iyi duruyor hesabinda ama bakmak gerek.Istanbulda burun estetiği yaptıracağım ve 100 kişilik doktor arşivinden(isterseniz listeyi buraya eklerim) eleye eleye volkan sünter, kadir yıldız, erhan coşkun, nihat kaya arasında kaldim. Bu doktorlar arasinda bilgisi olan var mı acaba? Ya da baska tavsiyesi olan?
Karşılıklı bilgi paylaşımı yapmayip kendi çıkarı için yazanı engellicem o yüzden karşılıklı paylaşım yapalim
Bende gitdim bana da aynen anlattığınız gibi davrandı heralde konuşma tarzı kendini ifade etme tarzi boledirMerhaba. Ben ek olara Ozan Erol'u da takip ediyorum, isciligi ve egitimi cok iyi gorunuyor. Uzun vadeli sonuclari iyi duruyor hesabinda ama bakmak gerek.
Gorusmeye Volkan Bey'e ben de gittim ama cesaretlendirmeden uzak, biraz isteksiz gibi geldi ama sanirim tarzi hep oyle olabilir. Kendisini, yapacagi burnu ovsun istemezdim ama yine de guzel bir burun olur, yapabilirim demeden sadece biraz zorlugundan bahsetti. Bu nedenle gorusmeye gittiniz mi ona acaba, belki de tavri oyledir herkese. :)
Bana da o şekilde davrandı ben istemediğim birkaç şekli gösterdim farklı doktorlardan dedi sen benim sayfamdakileri görüyorsun ona göre karar ver bende beğeniyorum sayfasındakileriBende gitdim bana da aynen anlattığınız gibi davrandı heralde konuşma tarzı kendini ifade etme tarzi boledir
ben de ikinci ameliyatım için uğur şahin ve ahmet islam arasında gidip geliyorum. ahmet islam’ın daha çok revizyonu var neden öyle dediniz?Evet hepsi de listemde vardı. Uğur şahin cidden süper param olsa ona yatırırdım ama 50k veremem ben. Yusuf can ve ahmet islam i revizyon için riske atmayın bence.
Merhaba durumunuz şu an nasıl? mümkünse önceki ve sonraki halini atabilir misiniz özelden. Erhan Çoşkun Mithat Akan ve Ahmet İslam arasında karar vermeye çalışıyorum.İnşallah memnun kalırsınız. Ben çok memnunum 1 sene oldu
Merhaba, foto paylaşmıyorum maalesef.Merhaba durumunuz şu an nasıl? mümkünse önceki ve sonraki halini atabilir misiniz özelden. Erhan Çoşkun Mithat Akan ve Ahmet İslam arasında karar vermeye çalışıyorum.
Selam canımPardon diğer konudaki üye ile karistirdim görüşmedim henüz cok yeniyim yil sonuna doğru duruma göre hafiften bakmaya başlarim. Tekrar bu sürece girmek istemiyorum ama mecbur kalırsak yapacak bir şey yok. Ilk ameliyatım için çok doktorla görüştüm aslında aralarında dürüst çok doktor var keşke suna olsaydım dediğim ama revizyon için bambaşka 3 doktor aklımda var :) Yusuf Can , Ahmet Islam , Uğur Şahin // bi 2 doktir daha eklenebilir
Yabancılar da fiyat daha da artıyormuş evet. Bunu doktor özellikle söyledi
Ahmet beye revizyon ameliyatımı ilk ameliyatinizmiydiBen kirasına yordum bu fiyatı
Pahalı bir semtte muayenehanesı
Son zamanlarda ülkenin ekonomik durumu malum tabii
Merhaba. Siz revizyonu oldunuz mu acaba? Hangi dk'ra oldunuz acaba? Ben de ikisini araştiriyorum revizyon için. Bana da bilgi verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.ben de ikinci ameliyatım için uğur şahin ve ahmet islam arasında gidip geliyorum. ahmet islam’ın daha çok revizyonu var neden öyle dediniz?