• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burun estetigi yaptiracaklar koşsun!!!

Istanbulda burun estetiği yaptıracağım ve 100 kişilik doktor arşivinden(isterseniz listeyi buraya eklerim) eleye eleye volkan sünter, kadir yıldız, erhan coşkun, nihat kaya arasında kaldim. Bu doktorlar arasinda bilgisi olan var mı acaba? Ya da baska tavsiyesi olan?

Karşılıklı bilgi paylaşımı yapmayip kendi çıkarı için yazanı engellicem 😅 o yüzden karşılıklı paylaşım yapalim
Merhaba. Ben ek olara Ozan Erol'u da takip ediyorum, isciligi ve egitimi cok iyi gorunuyor. Uzun vadeli sonuclari iyi duruyor hesabinda ama bakmak gerek.
Gorusmeye Volkan Bey'e ben de gittim ama cesaretlendirmeden uzak, biraz isteksiz gibi geldi ama sanirim tarzi hep oyle olabilir. Kendisini, yapacagi burnu ovsun istemezdim ama yine de guzel bir burun olur, yapabilirim demeden sadece biraz zorlugundan bahsetti. Bu nedenle gorusmeye gittiniz mi ona acaba, belki de tavri oyledir herkese. :)

Merhaba. Ben ek olara Ozan Erol'u da takip ediyorum, isciligi ve egitimi cok iyi gorunuyor. Uzun vadeli sonuclari iyi duruyor hesabinda ama bakmak gerek.
Gorusmeye Volkan Bey'e ben de gittim ama cesaretlendirmeden uzak, biraz isteksiz gibi geldi ama sanirim tarzi hep oyle olabilir. Kendisini, yapacagi burnu ovsun istemezdim ama yine de guzel bir burun olur, yapabilirim demeden sadece biraz zorlugundan bahsetti. Bu nedenle gorusmeye gittiniz mi ona acaba, belki de tavri oyledir herkese. :)
Bende gitdim bana da aynen anlattığınız gibi davrandı heralde konuşma tarzı kendini ifade etme tarzi boledir

Evet hepsi de listemde vardı. Uğur şahin cidden süper param olsa ona yatırırdım ama 50k veremem ben. Yusuf can ve ahmet islam i revizyon için riske atmayın bence.
ben de ikinci ameliyatım için uğur şahin ve ahmet islam arasında gidip geliyorum. ahmet islam’ın daha çok revizyonu var neden öyle dediniz?

Pardon diğer konudaki üye ile karistirdim 😀 görüşmedim henüz cok yeniyim yil sonuna doğru duruma göre hafiften bakmaya başlarim. Tekrar bu sürece girmek istemiyorum ama mecbur kalırsak yapacak bir şey yok. Ilk ameliyatım için çok doktorla görüştüm aslında aralarında dürüst çok doktor var keşke suna olsaydım dediğim ama revizyon için bambaşka 3 doktor aklımda var :) Yusuf Can , Ahmet Islam , Uğur Şahin // bi 2 doktir daha eklenebilir
Selam canım
Burnun oturdu mu?
Bayadır konuşamadık.
Bir yıl doldu diye biliyorum.
Ödemlerin vs tamamen geçti mi?

ben de ikinci ameliyatım için uğur şahin ve ahmet islam arasında gidip geliyorum. ahmet islam’ın daha çok revizyonu var neden öyle dediniz?
Merhaba. Siz revizyonu oldunuz mu acaba? Hangi dk'ra oldunuz acaba? Ben de ikisini araştiriyorum revizyon için. Bana da bilgi verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Back