- 1 Nisan 2020
- 249
- 172
- 53
- Konu Sahibi heycallmenis
-
Özele gelin oradan vereyim fiyatları ve evet Eğer zengin değilseniz 50 çok cidden ben en fazla 30 verebilirimMerhabalar ben de düşünüyorum fakat çok cesaretim yok. Sadece Istanbul'da Mehmet Doğru'yla görüştüm. Kendisi 46 bin fiyat verdi. Çok fazla değil mi? Burnumda çok sorun yok. Çok değişmesini de istemiyorum. Bahsettiğiniz doktorlar ne kadar fiyat verdi acaba?
Evet ben de en çok 30 bin verebilirim. Teşekkür ederim mesaj içinÖzele gelin oradan vereyim fiyatları ve evet Eğer zengin değilseniz 50 çok cidden ben en fazla 30 verebilirim
Ahmet islam çok iyi. Ona oldum ben ve işinin hakkını verdiPardon diğer konudaki üye ile karistirdimgörüşmedim henüz cok yeniyim yil sonuna doğru duruma göre hafiften bakmaya başlarim. Tekrar bu sürece girmek istemiyorum ama mecbur kalırsak yapacak bir şey yok. Ilk ameliyatım için çok doktorla görüştüm aslında aralarında dürüst çok doktor var keşke suna olsaydım dediğim ama revizyon için bambaşka 3 doktor aklımda var :) Yusuf Can , Ahmet Islam , Uğur Şahin // bi 2 doktir daha eklenebilir
Hey masallah 60 neAhmet islam çok iyi. Ona oldum ben ve işinin hakkını verdi
Ama şuan fıyatı 60 bine yakın
Teyzem yeni fiyat sordu
Evet benimde tanıdığım bir doktor revizyonda özellikle isim yapmış bir doktor,benimde kuzenlerim ona olduAhmet islam çok iyi. Ona oldum ben ve işinin hakkını verdi
Teyzem yeni fiyat sordu
Ben kirasına yordum bu fiyatıHey masallah 60 ne
nisantasinda bikac doktora daha sormuştum 20-40 bandı veriyolardi. Artık hepsi yabancılar için çalışmaya başladı bence yazık ciddenBen kirasına yordum bu fiyatı
Pahalı bir semtte muayenehanesı
Son zamanlarda ülkenin ekonomik durumu malum tabii
Yabancılar da fiyat daha da artıyormuş evet. Bunu doktor özellikle söyledinisantasinda bikac doktora daha sormuştum 20-40 bandı veriyolardi. Artık hepsi yabancılar için çalışmaya başladı bence yazık cidden
Sizin tavsiyeniz üzerine ahmet beye oldum daha çok yeni ama ben şuanlık memnun kaldım inşallah hep öyle giderAhmet islam çok iyi. Ona oldum ben ve işinin hakkını verdi
Teyzem yeni fiyat sordu
İnşallah memnun kalırsınız. Ben çok memnunum 1 sene olduSizin tavsiyeniz üzerine ahmet beye oldum daha çok yeni ama ben şuanlık memnun kaldım inşallah hep öyle gider
Ben gittim kendisine tavsiyeniz üzerine başka kuzenlerimi ameliyat eden güvendiğim bir doktorla aynı tespitleri yaptı kendisi hemde tavrını beğendim güleryüzlü egoist değil ve ne olup ne olmayacağını söylüyor bu yönleri hoşuma gitti inşallah bir yıl sonrada memnun olurum o zaman bende tavsiye ederimİnşallah memnun kalırsınız. Ben çok memnunum 1 sene oldu
Hayırlı olsunSizin tavsiyeniz üzerine ahmet beye oldum daha çok yeni ama ben şuanlık memnun kaldım inşallah hep öyle gider
Bu doktorların seçilme nedenleri arasında işin mali boyutu var mı.Yoksa size göre en iyileri bu doktorlar mıIstanbulda burun estetiği yaptıracağım ve 100 kişilik doktor arşivinden(isterseniz listeyi buraya eklerim) eleye eleye volkan sünter, kadir yıldız, erhan coşkun, nihat kaya arasında kaldim. Bu doktorlar arasinda bilgisi olan var mı acaba? Ya da baska tavsiyesi olan?
Karşılıklı bilgi paylaşımı yapmayip kendi çıkarı için yazanı engellicemo yüzden karşılıklı paylaşım yapalim
Ahmet islam daha çok düz mü yoksa kavisli burun mu yapıyorYabancılar da fiyat daha da artıyormuş evet. Bunu doktor özellikle söyledi
Bence düz yapıyor ama isteyene kavistr yapıyor sanırım ben kendim az kavisli istemiştim ama doktorun tarzı düze yakın bence o yüzden çok kavisli istemek lazım.Ahmet islam daha çok düz mü yoksa kavisli burun mu yapıyor
500-1 lira arası fiyatlar varMerhaba arkadaşlar, muayene ücretleri ne kadar peki? Yüz yüze görüşmek daha sağlıklı olacaktır ama muayene de pahalı ise pek gezemeyeceğiz demektir
Ben Yusuf Can’a 2018 yılında ikinci ameliyatımı yaptırıp çok memnun kalmıştım, güncel fiyatı hakkında bilginiz var mı?Pardon diğer konudaki üye ile karistirdimgörüşmedim henüz cok yeniyim yil sonuna doğru duruma göre hafiften bakmaya başlarim. Tekrar bu sürece girmek istemiyorum ama mecbur kalırsak yapacak bir şey yok. Ilk ameliyatım için çok doktorla görüştüm aslında aralarında dürüst çok doktor var keşke suna olsaydım dediğim ama revizyon için bambaşka 3 doktor aklımda var :) Yusuf Can , Ahmet Islam , Uğur Şahin // bi 2 doktir daha eklenebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?