burun estetigi yaptiracaklar koşsun!!!

Merhabalar ben de düşünüyorum fakat çok cesaretim yok. Sadece Istanbul'da Mehmet Doğru'yla görüştüm. Kendisi 46 bin fiyat verdi. Çok fazla değil mi? Burnumda çok sorun yok. Çok değişmesini de istemiyorum. Bahsettiğiniz doktorlar ne kadar fiyat verdi acaba?

Özele gelin oradan vereyim fiyatları ve evet Eğer zengin değilseniz 50 çok cidden ben en fazla 30 verebilirim

Ahmet islam çok iyi. Ona oldum ben ve işinin hakkını verdi
Ama şuan fıyatı 60 bine yakın
Teyzem yeni fiyat sordu

Ahmet islam çok iyi. Ona oldum ben ve işinin hakkını verdi
Ama şuan fıyatı 60 bine yakın
Teyzem yeni fiyat sordu
Sizin tavsiyeniz üzerine ahmet beye oldum daha çok yeni ama ben şuanlık memnun kaldım inşallah hep öyle gider

İnşallah memnun kalırsınız. Ben çok memnunum 1 sene oldu
Ben gittim kendisine tavsiyeniz üzerine başka kuzenlerimi ameliyat eden güvendiğim bir doktorla aynı tespitleri yaptı kendisi hemde tavrını beğendim güleryüzlü egoist değil ve ne olup ne olmayacağını söylüyor bu yönleri hoşuma gitti inşallah bir yıl sonrada memnun olurum o zaman bende tavsiye ederim

Bu doktorların seçilme nedenleri arasında işin mali boyutu var mı.Yoksa size göre en iyileri bu doktorlar mı

Merhaba arkadaşlar, muayene ücretleri ne kadar peki? Yüz yüze görüşmek daha sağlıklı olacaktır ama muayene de pahalı ise pek gezemeyeceğiz demektir

Ben Yusuf Can’a 2018 yılında ikinci ameliyatımı yaptırıp çok memnun kalmıştım, güncel fiyatı hakkında bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…