• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği ve pişmanlık

sevil4848

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2022
22
4
1
24
9 ay önce devlet Hastanesi'nde burun estetiği oldup oldukça büyük ve kemerli bir burnum vardı şu anda burnumu hiç beğenmiyorum adeta pisikolijim bozuldu resmen birdaha olsanm garantisini yok ve pahalı ne yapacağımı şaşırdım acaba diyorum kafaya taktım içinmi bana öyle geliyor çünkü bazen burnumu güzel bazen çirkin buluyorum normalde beni gören herkes burnun iyi birşey yok desende bana öyle gelmiyor sanki hiç burun ameliyatı olmamışım eski burnum varmış gibi fark olmasına rağmen doktorumun yaptığı burunlarını özelde yapılanlardan farkı yok

Ben de 11 ay önce estetik oldum. Burun ucum hala şiş burun sırtım düz değil cikinti var hala.

Işığa göre, gelip giden şişliğe göre bende burnumla ilgili farklı düşünüyorum.Sarı ışıkta, güneş ışığında iyi görüyor tekrar ameliyat riski almayacağım diyorum.Sonra beyaz ışıkta ,bir Avm ortamında ya da güneşsiz karanlık bir günde bakıyorum tüm kusurlar gözüme çarpıyor.
İlk başta harika oldu demeyince sonradan koşulsuz sevilmiyor ne yazık ki.

9 ay önce devlet Hastanesi'nde burun estetiği oldup oldukça büyük ve kemerli bir burnum vardı şu anda burnumu hiç beğenmiyorum adeta pisikolijim bozuldu resmen birdaha olsanm garantisini yok ve pahalı ne yapacağımı şaşırdım acaba diyorum kafaya taktım içinmi bana öyle geliyor çünkü bazen burnumu güzel bazen çirkin buluyorum normalde beni gören herkes burnun iyi birşey yok desende bana öyle gelmiyor sanki hiç burun ameliyatı olmamışım eski burnum varmış gibi fark olmasına rağmen doktorumun yaptığı burunlarını özelde yapılanlardan farkı yok
Hangi şehirdesiniz acaba hastane ismi verebilir misiniz

Ya kızlar bende burun ucumu hiç beğenmiyorum V gibi oldu ucu aynı orta kısmı bi tuhaf 4 ay oluyo bilmiyorum düzelirim ama hiç hiç zannetmiyorum

Back