• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği ve deniz suyu

Sultannn34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2010
92
4
86
İstanbul
Arkadaşlar burun estetik ameliyatınızdan sonra doktorunuz size deniz suyu ve tatlı badem yağı vermiştir. Ben ameliyat olalı 4 ay oldu, bu deniz suyunu ve tatlı badem yağını ne kadar kullanacaktınız yada kullandınız ?

ben 2008 de ilker manavbaşına ameliyat olmuştum bir kaç ay deniz suyu ve Bpanten krem kullanmıştım suan hiç bir sorun yok

benım 5.gunum denız suyu kullanıyorum 3 gundur akmasına yardımcı oluyor burnun denız suyu sanırım tuzlu oldugu ıcın temızleyıcı gorevı var

istediğin kadar kullanabilirsin
normalde de burun tıkanıklığı için kullanılan bir ürün
ameliyat sonrası da burun içi dikişleri hızla iyileştiriyor
geçmiş olsun:16:

Son düzenleme:
Arkadaşlar burun estetik ameliyatınızdan sonra doktorunuz size deniz suyu ve tatlı badem yağı vermiştir. Ben ameliyat olalı 4 ay oldu, bu deniz suyunu ve tatlı badem yağını ne kadar kullanacaktınız yada kullandınız ?

Estetik doktoru İlker Manavbaşının geçengün posta gazetesinde estetikte bilinmeyenler yazısı vardı, orda da yazmıştı. deniz suyu çok iyi geldiğini belirtiyor.

Deniz suyunu nasıl uyguluyorsunuz? o tüplerdeki çok hızlı fışkırtıyo suyu ,yeni yapılan burna zararı olmuyor mu? bide badem yağını nereye nasıl sürüyorsunuz?

Back