- 20 Haziran 2020
- 24
- 7
- 16
- 32
- Konu Sahibi busrayldrm93
-
6 gün önce olmuş biri olarak söylüyorum kendini ameliyat sonrasina mutlaka hazırla olur mu?Burada açılan konuları okuyarak fikir edinebilirsiniz. Aslında bir çoğumuzun istediği de o. İyi bir doktor bulmak ve ameliyata karar vermek. Bunun için özel bir konu açmanıza gerek yok aslında :)
Tam olarak neyi kastettiniz acaba ?6 gün önce olmuş biri olarak söylüyorum kendini ameliyat sonrasina mutlaka hazırla olur mu?
Ameliyat sonrası şiş kalkık kısa bir burun ben buna hazirlamamisim kendimi böylemi kalacak diye resmen depresyona girdim. Görüntü itibari ile demek istedim zamanla düzelecek inecek buna alışmak gerekmis ben hazırlıksız yakalandım çok şükür bugün 6. Gün daha yeni yeni kendime geliyorumTam olarak neyi kastettiniz acaba ?
Bende yarın olacağım. Çok zorlu bir süreç mi ameliyattan sonra çok ağırınız oldu mu ?Ameliyat sonrası şiş kalkık kısa bir burun ben buna hazirlamamisim kendimi böylemi kalacak diye resmen depresyona girdim. Görüntü itibari ile demek istedim zamanla düzelecek inecek buna alışmak gerekmis ben hazırlıksız yakalandım çok şükür bugün 6. Gün daha yeni yeni kendime geliyorum
Yok inanın ağrı sızı abartılacak kadar değil...Bende yarın olacağım. Çok zorlu bir süreç mi ameliyattan sonra çok ağırınız oldu mu ?
Yok inanın ağrı sızı abartılacak kadar değil...
Geçmiş olsun. Hangi doktora oldunuz fiyat bilgisi paylaşır mısınızYok inanın ağrı sızı abartılacak kadar değil...
4 YAKINIM OLDU BENDE OLACAĞIM SEFAKÖY RUMELİ HASTANESİ OP DR BURAK BAYRAKTAR MUHTEŞEM BİR DOKTOR İLGİ ALAKA YAPMIŞ OLDUĞU İŞTE UZMANArkadaşlar burun estetiği ameliyatı olmayı düşünüyorum ilk defa. Burun egriligim ve ve kemerim var. Hem rahat nefes almak istiyorum. Hemde güzel bir olsun istiyorum bana İstanbul da önerebileceğiniz doktor var mı
Fiyat ne kadar acaba?4 YAKINIM OLDU BENDE OLACAĞIM SEFAKÖY RUMELİ HASTANESİ OP DR BURAK BAYRAKTAR MUHTEŞEM BİR DOKTOR İLGİ ALAKA YAPMIŞ OLDUĞU İŞTE UZMAN
EN SON 6500 E YAPTIRDILAR 2019 EYLÜL AYINDAFiyat ne kadar acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?