• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği Tavsiye acillllllll

busrayldrm93

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2020
24
7
16
32
Arkadaşlar burun estetiği ameliyatı olmayı düşünüyorum ilk defa. Burun egriligim ve ve kemerim var. Hem rahat nefes almak istiyorum. Hemde güzel bir olsun istiyorum bana İstanbul da önerebileceğiniz doktor var mı 🙏

Burada açılan konuları okuyarak fikir edinebilirsiniz. Aslında bir çoğumuzun istediği de o. İyi bir doktor bulmak ve ameliyata karar vermek. Bunun için özel bir konu açmanıza gerek yok aslında :)

Önerim yok ama önerilenlere de pek güvenme demeye geldim. Burda hele çok güzel çok memnunum diyip burnunu gördüğüm şoka girdiğim insanlar oldu. Aman dikkat et.

Burada açılan konuları okuyarak fikir edinebilirsiniz. Aslında bir çoğumuzun istediği de o. İyi bir doktor bulmak ve ameliyata karar vermek. Bunun için özel bir konu açmanıza gerek yok aslında :)
6 gün önce olmuş biri olarak söylüyorum kendini ameliyat sonrasina mutlaka hazırla olur mu?

Tam olarak neyi kastettiniz acaba ?
Ameliyat sonrası şiş kalkık kısa bir burun ben buna hazirlamamisim kendimi böylemi kalacak diye resmen depresyona girdim. Görüntü itibari ile demek istedim zamanla düzelecek inecek buna alışmak gerekmis ben hazırlıksız yakalandım çok şükür bugün 6. Gün daha yeni yeni kendime geliyorum

Ameliyat sonrası şiş kalkık kısa bir burun ben buna hazirlamamisim kendimi böylemi kalacak diye resmen depresyona girdim. Görüntü itibari ile demek istedim zamanla düzelecek inecek buna alışmak gerekmis ben hazırlıksız yakalandım çok şükür bugün 6. Gün daha yeni yeni kendime geliyorum
Bende yarın olacağım. Çok zorlu bir süreç mi ameliyattan sonra çok ağırınız oldu mu ?

Arkadaşlar burun estetiği ameliyatı olmayı düşünüyorum ilk defa. Burun egriligim ve ve kemerim var. Hem rahat nefes almak istiyorum. Hemde güzel bir olsun istiyorum bana İstanbul da önerebileceğiniz doktor var mı 🙏
4 YAKINIM OLDU BENDE OLACAĞIM SEFAKÖY RUMELİ HASTANESİ OP DR BURAK BAYRAKTAR MUHTEŞEM BİR DOKTOR İLGİ ALAKA YAPMIŞ OLDUĞU İŞTE UZMAN

İstanbul Bahçelievler medical park Dr övünç Akdemir. Yanılmıyorsam 6 yıl olmuştur estetik olalı doğal bir burun yaptı hiç bir şekilde estetik olduğu anlaşılmıyor kemik ve eğrilik gitti. Çok memnunum farklı doktorlarda ameliyat olanları okudum hep burun ucu düşmesi yaşayanlar var çok şükür olmadı 6 yıldır şikayetim hiç yok

Burun eğriliğini düzeltmede uzman bir doktor bulmalısın. Hepsi düzeltemiyor inan. Düzeltirim deyip de ameliyat sonrasında senin eğriliğin düzelmez zaten diyen de var. Çok dikkatli ol.

Back