Burun estetiği sürecinde yardım

evhamlikisi

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2023
162
70
26
Merhabalar arkadaşlar, ben ameliyat olalı 4 gün oldu. (Burun eti ve estetik) Sizlerden tavsiye almak istiyorum çünkü gerçekten çok evhamlı bir insanım ve bu süreçte aklıma takılanları birine sormak biraz yardımcı oluyor. Tamponlarım yarın alınacak, her şey okay ağrı yok sızı yok ama akıntı çok fazla sürekli olarak tamponlarım kapanıyor. Geceleri nefessizlikten uyuyamaz oldum zaten. Başımda bir doluluk hissi var, sanki kafam bana ağır geliyormuş gibi geliyor, kulaklarım tıkanık doktor bunların tampondan olabileceğini söyledi ama anksiyete problemim yüzünden sürekli olarak acaba beynime bir şey mi oldu diye düşünüyorum. Böyle bir şey olmuş olsa nasıl anlarım ? Bir de tamponlar çıkarken acır mı? Bir de 1 ay sonra üniversite için şehir dışına çıkacağım herhangi bir sıkıntıyla karşılaşır mıyım ?

Tampon varken ki süreç zor oluyo evet nefes alinmio zor gexiyo ama tampon çıkınca çok rahatlıyosun benim tamponum plastik gibi olanlardan değildi bez gibi bişey vardı uzun benim çok acımadı endişelenme gerek yok tampon çıkarken herkes tedirgin oluyo ama bı an da geciyo yani

Kapalı mi oldun açık ameliyat mı 1 aya kadar ilk zamanki gibi olmaz biraz toparlarsin

ben ameliyat olalı bir sene oldu isterseniz size instagram hesabımı yazayım aklınızdaki her şeyi bana sorabilirsiniz

Allah pişmanlık vermesin onlar geçer
Açıkçası biraz pişman oldum ama kabullendim ben kısa burun sevmem biraz kısa yaptı ve çok kaldırdı ama defalarca sordum hocam inecek bu değil mi diye çünkü ameliyattan önce de çok kalkık istemediğimi söylemiştim. Şu an tek beğenmedim kısmı kısa olması burunun onunda çözümü yok sanırım ya. Yapacak bir şey yok zaten burun zamanla oturuyor belki umduğumdan güzel olur. Güzel düşünelim güzel olsun. Fotoğrafını atabilir misin özelden? Neden bu kadar pişman oldun merak ettim.

Tampon çıkarken acımıyor, ameliyat sonrası herkesin psikolojisi bozuluyor benimde böyle olmuştu ödemi, bakımı, görünümü derken beynim davul gibi olmuştu. Sonra ödemde geçiyor burun iyileşiyor, kendi şeklini alıyor bir yıl içinde. Psikolojinizi koruyun bakımlarınızı yapın şekline bu erken dönemde hiç mi hiç takılmayın.

Evet fark ettim. Herkes garipsiyor ama doktoruma güveniyorum ve olmazsa da gerçekten revizyona girecek cesaretim yok açıkçası çok sıkıntılı bir süreç ağrım olmasa bile tampon inanılmaz yoruyor.

Sanırım bide açık ameliyat olanların daha ağrılı geciyo ve çok sisiyo

Aslında sıkıntımın burun olmadığını farketmem geç oldu. Pişmanlığım sevmedim bu estetikli gruba dahil olmayı. Doğal halimle kalsaydım dedim hep aynadaki kişi ben değilim sanki yabancı biri gibi alışamadım yüzümün değişmesine. Birde günahı çok içimi yaktı harammis bilemedim keşke ameliyattan önce ogrenseydim iyi arastirsaydim pişmanlığı.

Canım benim haram olduğunu bilmiyormuşsun öğrenmişsin. Bu konuda kendini yormana gerek yok Allah affedicidir.

Öyle ümit ediyorum başka carem yok olan oldu. Bu yüzden olacak olanlara kesinlikle diyorum olmayın hem fizikten hem psikolojik olarak kendinizi mahvettirmeyin. İş ticarete dökülmüş kimse hakkıyla yol göstermiyor

Öyle ümit ediyorum başka carem yok olan oldu. Bu yüzden olacak olanlara kesinlikle diyorum olmayın hem fizikten hem psikolojik olarak kendinizi mahvettirmeyin. İş ticarete dökülmüş kimse hakkıyla yol göstermiyor
Şimdi bana sorsalar olur muyum. Hani sürecim ağrılı değildi ama çok yorucuydu. Eğer inanılmaz bir şekil bozukluğu ve sağlık sıkıntısı yoksa olma derim. Özellikle anksiyete problemin barsa vay haline inanılmaz stresli oluyor.

Ben asla olmazdım yanına bile yaklaşmazdim. Ameliyat olanlara sormuştum kesinlikle yonlendirmemisler beni. Ben yandım o da yansın diye düşündüler galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…