Ben halen yatıyorum 2 3 ay diyorlar benim burun kemeri vardı ve sol tarafım nefes problemi inanın şuan okdar pisikojik kotuyumki anlatamam çok teşekkür ederim desteğiniz için endisliyimBen hic dik yatmadim. Ameliyat odasina geldigimde bile doktorum rahat yat dedi. Sadece yuz ustu yatma demisti. Sizlamasi yan yatmandan degildir yani. Ve sizlayabilir normal degil mi daha 9 gun olmus. Ciddi bir darbeye maruz kaldi burnun sonucta. Ameliyat da kontrollu bir darbe sayilir. Hic hatirlamiyorum sizi mizi var miydi ama vardir yani. Ciddi agrim olmus olsa hatirlardim sadece.
Yine de senin doktor dik yat dediyse onu dinle : D
Olabildiğince yüksek ve düz yat olmazsa boyunluk uyku yastığı mu artık her neyse ondan al. Odemlerin eşit dağılması düzgün iyileşme için aslında burnuna bir zarar geleceğinden değil. Ben hiç zorlanmamistim. Sizlanma da normaldir çok erken daha 3 aya anca toparlarsin kafana takma şimdidenKızlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var
Bende burun estetiği oldum bugün 9.günüm biraz sızlıyor elimden geldikçe dikkat ediyorum fakat gece uyurken uyandığımda sadece başımın sağa sola doğru gittiğini fark ediyorum hm dik uyumaya çalışıyorum biraz sızlıyor bu normalmi kanama VS yok beslenmeye dikkat ediyorum çalışan biri olarak evde sadece uzanmak berbatpisikojik olarak berbat durumdayım sanki hiç iglesmeyecegim ve bu sızı hep olacak gibi varmı böyle süreci olan
Günaydın bilmiyom sızlıyor Dr normal diyor aslında dayanilmayacak birsey değil ama ben sanki bir sorun var gibi hissediyorum Dr çok iyi 5 yıllık hastası var çevremde sorun bende bunuda biliyorumOlabildiğince yüksek ve düz yat olmazsa boyunluk uyku yastığı mu artık her neyse ondan al. Odemlerin eşit dağılması düzgün iyileşme için aslında burnuna bir zarar geleceğinden değil. Ben hiç zorlanmamistim. Sizlanma da normaldir çok erken daha 3 aya anca toparlarsin kafana takma şimdiden
Zamana bırak çok erken kaygılanman içinGünaydın bilmiyom sızlıyor Dr normal diyor aslında dayanilmayacak birsey değil ama ben sanki bir sorun var gibi hissediyorum Dr çok iyi 5 yıllık hastası var çevremde sorun bende bunuda biliyorum
Teşekkür ederim bugün daha iyiyim bende öyle yapayımZamana bırak çok erken kaygılanman için
Evet moralin bozukken hızlı iyileşmeyi beklemeTeşekkür ederim bugün daha iyiyim bende öyle yapayımModum önemli
Daha iyiye gidiyorumEvet moralin bozukken hızlı iyileşmeyi bekleme