Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugün burun ameliyatindan sonra 11.günüm kaşlar ve burnun birleştiği nokta o kadar kalın ki şuan ameliyat olduğum için pişmanlıktan psikolojiyi bozmuş durumdayim ameliyat olup böyle durumla karşılaşan var mı şuan burnum o kadar saçma sapan bi halde ki dümdüz kocaman şişlik var
Benim 18. Günüm, gözlerim çok ayrık ve kaş aram şiş. Aynaya her bakışımda pişmanlık duyuyorum. Kaş aramdaki ödem inse bile gözlerim yine ayrık mı duracak?? Burun kökümü çok indirmiş dolaysıyla kavis fazlaca oluşmuş?? Neye benzeyeceğim i?? Tüm bunlar geçer mi yoksa hayat boyu pişmanlık mı????????
Benim 18. Günüm, gözlerim çok ayrık ve kaş aram şiş. Aynaya her bakışımda pişmanlık duyuyorum. Kaş aramdaki ödem inse bile gözlerim yine ayrık mı duracak?? Burun kökümü çok indirmiş dolaysıyla kavis fazlaca oluşmuş?? Neye benzeyeceğim i?? Tüm bunlar geçer mi yoksa hayat boyu pişmanlık mı????????
Bugün burun ameliyatindan sonra 11.günüm kaşlar ve burnun birleştiği nokta o kadar kalın ki şuan ameliyat olduğum için pişmanlıktan psikolojiyi bozmuş durumdayim ameliyat olup böyle durumla karşılaşan var mı şuan burnum o kadar saçma sapan bi halde ki dümdüz kocaman şişlik var
Merhaba baya zaman geçmiş burnunuzun son halinden memnun musunuz ? Nasıl geçti bu süre zarfı. Bende ameliyat oldum 16. Günüm burnum çok kalkık pişmanım
Aceleci değil aslında ilk ameliyat sonrası o kadar korkunç bisiyle karşılaşıyoruz ki aynada bu süreçten geçmiş insanlardan bilgi almak kadar doğal birşey yok bu aceleci olmak değil psikolojik olarak kendini rahatlatmaya çalışmaktır...