Ödemleriniz geçince gayet güzel olacak belli ben bir sıkıntı göremedimFotoğraf ekledi
Ya öyle mi diyorsunuz , çok sevindim bunu duyduğuma
yaklaşık 10 hafta önce ameliyat oldum ben de, aynı şekilde ileri derece eğrilik, etlerde şişlik, burun sırtı şişliği ve burun ucunda hafif düşüklük vardı. Benim de atel varken ve çıktıktan sonra bir süre yamuk durdu, iki yan taraftaki şişlik sizinki gibi eşitsiz, epey farklıydı. şişlik olduğu anlaşılıyordu. benim yüzüm de epey asimetrik fakat doktorun verdiği nostril retainerı her gece taktım. burnun üzerini her duştan sonra temizledim hafif hafif ve hiç yan yatmadım ilk 7 hafta. doktora gittiğimde şaşırdı, süper simetrik olduğunu söyledi. ara ara yamuk şişip iniyor hala, ama şişlik olduğu belli. merak etmeyin sizinki de aynı şekilde, epey düzelecek. yamuk olduğuna emin olduğum çok gün oldu, öyle düşün.. 2 ay sonra toparlıyor, ki 10.haftada hala ucu şiş, zaman zaman yanlar şişiyor.
Bence sis. Burnunuz gayet güzelBenim burnum da boyle. Cok garip duruyor gercekten cok uzuluyorum. Sizce daha şiş diye mi böyle?
Benim sol tarafın içi nasır gibi olduğu için nostrili 3 gündür takmıyorum. 6 Ay gece devam etmemi söylemişti doktorum. Biraz kendimi toparlayınca devam edeceğim. Eğilimin tersine yan yatıyorum onun haricinde düz yatıyorum. Doktor bana mesaj vermemişti ama yamuklugu takıyorum diye ters yöne baskı yapabilirsin dedi. Size masaj vermiş miydi? Söyledikleriniz içime su serpti hepsini uygulayacağımyaklaşık 10 hafta önce ameliyat oldum ben de, aynı şekilde ileri derece eğrilik, etlerde şişlik, burun sırtı şişliği ve burun ucunda hafif düşüklük vardı. Benim de atel varken ve çıktıktan sonra bir süre yamuk durdu, iki yan taraftaki şişlik sizinki gibi eşitsiz, epey farklıydı. şişlik olduğu anlaşılıyordu. benim yüzüm de epey asimetrik fakat doktorun verdiği nostril retainerı her gece taktım. burnun üzerini her duştan sonra temizledim hafif hafif ve hiç yan yatmadım ilk 7 hafta. doktora gittiğimde şaşırdı, süper simetrik olduğunu söyledi. ara ara yamuk şişip iniyor hala, ama şişlik olduğu belli. merak etmeyin sizinki de aynı şekilde, epey düzelecek. yamuk olduğuna emin olduğum çok gün oldu, öyle düşün.. 2 ay sonra toparlıyor, ki 10.haftada hala ucu şiş, zaman zaman yanlar şişiyor.
Benim sol tarafın içi nasır gibi olduğu için nostrili 3 gündür takmıyorum. 6 Ay gece devam etmemi söylemişti doktorum. Biraz kendimi toparlayınca devam edeceğim. Eğilimin tersine yan yatıyorum onun haricinde düz yatıyorum. Doktor bana mesaj vermemişti ama yamuklugu takıyorum diye ters yöne baskı yapabilirsin dedi. Size masaj vermiş miydi? Söyledikleriniz içime su serpti hepsini uygulayacağım
Bizim burunları görse 40 gün davullu zurnalı eğlence yapar benceBurun şekliniz çok güzel.Ödemler gittikçe daha da güzelleşir.Çöküntü yok girinti çıkıntı yok.Benimkini görseniz bu güzelliğe şükredersiniz:)
Teşekkür ederim. Fotoğrafta belki net çıkmadı, sağ sol oldukça farklı. Düzelir diye umuyorum. Siz ne zaman ameliyat oldunuz.Burun şekliniz çok güzel.Ödemler gittikçe daha da güzelleşir.Çöküntü yok girinti çıkıntı yok.Benimkini görseniz bu güzelliğe şükredersiniz:)
Sizin burnunuzdaki sıkıntı nedir ?Bizim burunları görse 40 gün davullu zurnalı eğlence yapar bence
2020 ve 2021 de ameliyat oldum.En son 7 ay önce.Sizinki çok büyük olasılıkla düzelebilir diye düşünüyorum. Hiç takılmayın dokundukça başka yerleri bozuluyor çünkü.Teşekkür ederim. Fotoğrafta belki net çıkmadı, sağ sol oldukça farklı. Düzelir diye umuyorum. Siz ne zaman ameliyat oldunuz.
Benim konum bu, fotoğrafları da paylaştım. Buradan bakıp yorum yapabilirsiniz.Sizin burnunuzdaki sıkıntı nedir ?
Burun şişliği gözüme batmadı güzel bence ,gözüme batan kısım "kolumella" yani burun bağı çok ince geldi bana.. umarim ilerde çökmez,yapay bir durusu var,burnun hacmine gore küçük gibiBenim burnum da boyle. Cok garip duruyor gercekten cok uzuluyorum. Sizce daha şiş diye mi böyle?