Merhaba hanımlar. Bundan tam 3 hafta önce burun estetigi oldum. Egiklik , kemer , her iki profilden farklı görünüm ne ararsanız vardı burnumda. Konkalar büyümüştü ve sprey bağımlısıydim. Ani bir kararla ameliyat olmaya karar verdim. Doktorum tanınmış bir doktor değil, sosyal medyasında yaptığı burunları beğendiğim için seçtim. Doktorum en baştan yüzümün
asimetrik olduğunu, burnu tam ortaya alamayacağını fakat olabildiğince orta hatta çekeceğini söyledi. Ameliyattan çıktığımda yamuklil belli oluyordu ama geçer dedim takmadım. Alçı alındığında gördüm ki burnum hala yamuk , deliklerim eşit değil. Doktorum nostril retainer kullanmami söyledi. 2 hafta kadar kullandım delikler eşitlendi. Fakat şu an burnumun sağ tarafında şişlik ve gerginlik var , sol tarafı yumuşak. Ve burnum hala eğri. Doktor eskisinden iyi olacağını söylüyor.Önden görüntüsünden hiç memnun değilim. Yandan ise inanılmaz güzel duruyor. Ameliyat öncesi doktora gösterdiğim şekilde.Doktorum henüz çok erken olduğunu, burnumun oturacagini daha iyi olacağını söylüyor. Göz pınarlarımda baya şişlik var.
Özetle anlattığım sorunlar geçici mi? Kalıcı mı? Tecrhbelerinize ihtiyacım var.