burun estetiği sonrası tıkanıklığa çözüm

yesilsevdalisii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
76
9
8
selam kızlar bu başlığı sizinle paylaşmak istedim çünkü çook muzdarip olan insan var
ameliyatımın 20.günündeyim ve tamamen kendi burnum gibi, gün içerisinde unutuyorum ameliyat olduğumu.
esabil hocaya ameliyat oldum. tamponlar çıktıktan sonra doktor beni çok rahatlattı. dilediğin gibi su değebilir, sümkürebilirsin, gusül alırken bile çok su çekebilirsin dedi. ben de temizlerken içim gayet rahattı.
ama tek sorun tamponlar çıktıktan sonra burnumdaki tıkanıklıktı. tamponlar varken burnum devamlı kanadı, kanayan yeri de silemediğim için o kan burnumda kurudu kaldı taa diplerinde bide. afedersiniz bi de burun kıllarıma yapışmış eyvah dedim onları nasıl temizlicem. okyanus suyu bana mısın demedi hiç tesir bile etmedi. telefonun ışığıyla diplerine ayna tutuyorum bakmaya çalışıyorum az daha kör olucaktım
2-3 gün geçti once sol burnum tıkandı sonra sağ burnum dedim bu böyle olmucak kendim temizliyim bari,yılmadım, o dipteki kurumuş sümüklerle kanları cımbızla üşenmeden temizledim. tam temizlik 1 haftamı aldı. temizlerken kulak pamuğunu kantarona batırıp sürdüm yumuşatmaya çalıştım kurumuş kanları. afedersiniz sandığınızdan daha büyük parçalar çıkıyor. ben dehşete düşmüştüm nefes alamamam gayet normalmiş.
kuzenim de ameliyat olmuştu, o bu tıkanıklık için tekrar küçük bir operasyon geçirmişti nasıl korktuysam ben hiç müsaade etmedim
dün baya bi sıcak suyla duş aldım. galiba buharından olsa gerek duştan sonra sol kısımda son parçayı da temizledim. cımbızla, kulak pamuğuyla ya da çengel iğnenin arkasıyla temizledim. (cımbızı kullanmadan önce kolonyayla iyice sildim)
tabi kızlar bu benim yöntemim, ne kadar doğru yaptım bilemem. 3-4 gün sonra doktora kontrole gidicem ve yaptıklarımı anlatıcam. eğer doktor bu yaptığım işlemin herhangi bir sıkıntısı olmadığını falan söylerse size de yazarım. burnuma da herhangi bir zararı olmadı yani en azından görüntüde
ama şuan bebekler gibiyim iki burnum da tamamen açık sıkıntı çeken burunlar bir an önce açılır inşallah

Ben alci alinirken doktor temizlefi ve tamamen acilmisti ve ondan sonra tikanmasin diye her gun 4 defa deniz suyu sikiyordum ve temizleniyordu bence ilk temizligi doktorunuz yapip sizi rahatlatmaliydi cunku cok zor o kurumus kanlari temizlemek bizim icin onlar cok kolay temizliyorlar ben sasirmistim doktor temizlerken. Ssvgiler gecmis olsun...

İnanmıyorum ya doktor ne kadar da önemli oysa benim gittiğim doktor da çok tanıdık biriymiş keşke yapsaymış cidden. Çok teşekkürler size de geçmiş olsun :)

Merhaba. Ben bir hafta once ameliyat oldum. Pazartesi yani. Persembe gunu tamponlar cikti. Cuma gunu sol taraf tikandi. Cok korkuyorum. Zerre kadaa r nefes alamiyorum. Delormek uzereyim. Yarin alcilari cikarmak icin gidecegim. Ama bu gece bana uyku yok. Inanilmaz korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…