- 2 Kasım 2014
- 911
- 272
Iyi düşün, sağlık sorunların yoksa evliliği bekleyebilirsin ya da 1-2 yıl sonra da ameliyat olabilirsin.evet doktorum hazır karar verdim ama annem evlenmeden yaptırma diyor ne yapıcam bilmiyorum
İnşallah canım psikolojim alt üst oldugeçiyoooo benim bilye var gibiydi iki kaşımın arasında top gibi şişmişti şimdi hiçbişey yok :) üzülme takma sakın
sağlık problemim yok ama çok büyük :)Iyi düşün, sağlık sorunların yoksa evliliği bekleyebilirsin ya da 1-2 yıl sonra da ameliyat olabilirsin.
Belli ki rahatsız oluyorsun yaptır gitsin kurtulursun yemişler evliliği :)Sağlık
sağlık problemim yok ama çok büyük :)
iyi gaz veriyorsun teşekkürler :) 90 beden sen düşün artık :)Belli ki rahatsız oluyorsun yaptır gitsin kurtulursun yemişler evliliği :)
Tek ihtiyacın gazsa veririz sorun yok :) 90 çok evet ama senin suçun değil, ameliyat ile şip şak hallolur :)iyi gaz veriyorsun teşekkürler :) 90 beden sen düşün artık :)
Sikma canını lütfen tabiki gecicek ben 2.5 ay önce yaptırdım ameliyatı hala benimde sis kas ortası inicek tabiki daha yolun basindasin biraz sabır..kızlar 30 nisanda estetik oldum burun kemiğimi aldırdım ve şekil verildi küçültüldü bugün 11 gün oldu şu an psikolojik olarak çok kötü bir durumdayım burnum çok şiş ağlıyorumbu şişlik geçicimi çok kötüyüm kızlar kaş aram çok şiş şekilsiz duruyor eskisinden büyük duruyor burnum ben böyle insan içine çıkamam ne zaman geçer günde bi tane sigara içiyorum sizde içtiniz mi bu süreçte ? Lütfen yardımcı olun
::)))) halen bişe yaptırmayı düşünebilion yani :) bende 18marta oldum ameliyat ilk 20 gün avatar gibiydim son sonra biraz indi ama halen var iki kaş aram çok şiş kavis mavis yok valla henüz şişliktenmi yoksa şeklimi böle bilemedim beklioruz bakalım 6 ayın dolmasını . ama insanın ömründen ömür götürüo oyüzden ben bidaha hayatta düşünmem bişe yaptırmayıbu iyileşsse dudak yaptırıcam sonrada göğüs :)
yaa evet böle duyunca hani düzelicek diorum ama en fazla beş dkk sürüo sonra yine başlıom ah burnum vah burnum die :)) yani piskolojim tavan yaptı anlıyacağın ..:)ben olalı 1 sene olcak haziranda hala ucunda şişlik var düşün artık sizinki çok normal ,şekli daha yeni oturmaya başladı
yaa evet böle duyunca hani düzelicek diorum ama en fazla beş dkk sürüo sonra yine başlıom ah burnum vah burnum die :)) yani piskolojim tavan yaptı anlıyacağın ..:)
yok benim kalkkıklığı az doğal ypıcam demişti zatende bende çok yapma olmasından yana değildim .. hadi burun ucunu geçtim de şu iki kaş aram düzelsin artık başka bişe istemiorum .benimde öyleydi yarım burun gibiydim yani yarısı kesilmiş gibi ve aşırı kalkık çok şükür düzeldi,zamanla
yok benim kalkkıklığı az doğal ypıcam demişti zatende bende çok yapma olmasından yana değildim .. hadi burun ucunu geçtim de şu iki kaş aram düzelsin artık başka bişe istemiorum .