Evet canım ya doktorum da öyle dedi ama dayanamıyorum sigarasızlığa işim çok stresli çağrı merkezinde çalışıyorumSigara ödemi kötü etkiliyor ve inmesini geciktiriyor diye biliyorum. Bence içmeseniz daha çabuk iner şislikler
Senin şişlikler ne kadar sürede indiZaman geçtikçe şişlikler iner korkacak bir durum yok.
Evet canım bende ameliyata girmeden önce bile içtim hatta anesteziden zor uyandırmışlar beni 5 saatte çıktım ameliyattan ailem öldüm sanmış ama ben bu sigarayı bırakamam işim çok stresli çağrı merkezi çalışanıyımgeçmiş olsun tabijki iner çok kafaya takmayın bence. Ben ameliyata girmeden de ameliyattan çıktığım gün de içtim hep de içiyorum bi sorun yaşamadım:)
bırakma zaten sinirlerin zorlandığı bir dönem ameliyat sonrası süreç bi de işin de stresli, içince mutlu olup rahatlıyosan iç :) biz de biraz daha geç iyileşiriz olsunEvet canım bende ameliyata girmeden önce bile içtim hatta anesteziden zor uyandırmışlar beni 5 saatte çıktım ameliyattan ailem öldüm sanmış ama ben bu sigarayı bırakamam işim çok stresli çağrı merkezi çalışanıyım
kızlar 30 nisanda estetik oldum burun kemiğimi aldırdım ve şekil verildi küçültüldü bugün 11 gün oldu şu an psikolojik olarak çok kötü bir durumdayım burnum çok şiş ağlıyorumbu şişlik geçicimi çok kötüyüm kızlar kaş aram çok şiş şekilsiz duruyor eskisinden büyük duruyor burnum ben böyle insan içine çıkamam ne zaman geçer günde bi tane sigara içiyorum sizde içtiniz mi bu süreçte ? Lütfen yardımcı olun
Ben daha ameliyat olmadım ama çevremden biliyorum.Senin şişlikler ne kadar sürede indi
zamanla geçmezse ben intihar ederim çok şiş yaaa insan içine çıkamıyorumşişlik deri yapınıza da bağlı biraz. sigara şişliği nasıl etkiler bilmiyorum ama burun içinin iyileşmesini geciktiriyor diye biliyorum. ama bu şişlik hususu zaman alan bir şey, benim 4 ay oldu hala iki kaşımın arasında şişlik olduğunu biliyorum, hele ilk 2 ay dana gibiydi o kısım. 3.ayda ben burnumun kavisli olduğunu anladım düşünün artık. sanki dümdüz geliyodu orası
özetle, burun sabır işi, şişlik yukarıdan başlayarak iner, şu an benim burun ucu daha şiş mesela. o da inecek, o da geçecek diye bekliyoruz bakalım
Geçmiş olsun
olmayı düşünüyor musunBen daha ameliyat olmadım ama çevremden biliyorum.
evet çok stresli bir dönem evden çıkmak istemiyorum yaaabırakma zaten sinirlerin zorlandığı bir dönem ameliyat sonrası süreç bi de işin de stresli, içince mutlu olup rahatlıyosan iç :) biz de biraz daha geç iyileşiriz olsun
Evet, bu sene ya da seneye olmasını çok istiyorum.olmayı düşünüyor musun
bu iyileşsse dudak yaptırıcam sonrada göğüs :)Evet, bu sene ya da seneye olmasını çok istiyorum.
inşallah canım yaaa göğüslerim zayıf olmama rağmen çok büyükbu iyileşsse dudak yaptırıcam sonrada göğüs :)
Ayy küçültmek için mi bende büyütmek için sandım. Doktor buldun mu ?inşallah canım yaaa göğüslerim zayıf olmama rağmen çok büyük(
evet doktorum hazır karar verdim ama annem evlenmeden yaptırma diyor ne yapıcam bilmiyorumAyy küçültmek için mi bende büyütmek için sandım. Doktor buldun mu ?
geçiyoooo benim bilye var gibiydi iki kaşımın arasında top gibi şişmişti şimdi hiçbişey yok :) üzülme takma sakınzamanla geçmezse ben intihar ederim çok şiş yaaa insan içine çıkamıyorum