• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği sonrası şişlik&morluklara bir çare

radikalkararlar

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2020
103
33
13
34
Canlar, 2 gun önce burun estetiği oldum fakat her gecen gun davul gibi şişiyorum ayrıca morluklar da artarak devam ediyor. Bi sitede arnika ve bromelain kullanın demiş bi dr ama bilemedim. Kullanan var mı aranızda? Veya başka bir çare? Buz koyuyorum sürekli ama çözüm olmuyor

Arnika çok iyi geliyor benim doktorum yazmıştı bana . Şişlik ve morluklar da 1 hafta kadar sürüyor. Kişiye göre değişir tabi .

Arnika çok iyi geliyor benim doktorum yazmıştı bana . Şişlik ve morluklar da 1 hafta kadar sürüyor. Kişiye göre değişir tabi .
Arnika kullanıyorum çok bir fark göremedim, ilk gece sadece 2 saat uyudum o nedenle aşırı şişme olmadı ama ikinci gece normal uyuduğum için mahvoldum şuan balon gibiyim, buz da çare olmuyor

Canim oncelikle gecmis olsun,benim de ameliyatimin 24.gunu,buz ilk gun 15dakika araliklarla surekli konuyo ama sonrasında bildigim kadariyla pek bi ise yaramiyo,arnica kremi ben kullandim odem icin pek bi faydasi oldu mu bilmiyorum ama bence morluklara faydasi oluyor bende baya bi sisip morardim ama ilk hafta onunda morluklar bitmisti hafif sariliklar kalmisti,ödemler icin de sakin korkma ikinci gun gozlerim kapancak kadar sismisti sonrasinda yanaklarima indi tombul yanak oldum en son cene yanlarima indi bulldog kopeklere dondum ama bir haftanin 10 gunun sonunda onlarda tamamen gitti endiselenme,ama tabiki malesef burun odemleri halen devam,bol su icmekten baska yapilcak ne var bende bilmiyorum,bu burun estetiginin en zor yani cok sabir gerektirmesi sanirim 😔

Çok tesekkur ederim tecrübeni paylaştığın için, maydanozlu su içiyorum ödem için başka da bir şey gelmiyor aklıma. Açıkçası kremin çok faydasını ben de görmedim. Umarım bşr an evvel hayalimizdeki görüntüye sağlıkla kavuşuruzz

Benim doktorum bana hiç buz koydurmadi çünkü odemleri sakinleştirir daha sonra azar daha fazla şişer dedi hiç koymadım. Morlukların 2 gün oldu sadece sonra sararti ve tamamen gittiler şuan 3 ay oldu sadece burnumun önünde ve yanlarında şişlik var hala geçmedi ama içinde bir dikiş var 90 gün duracak dedi iki üç gün sonra o dikişi aldırmaya gidicem o sislikte ondan sonra geçer diye düşünüyorum.

Back