- 17 Mart 2024
- 29
- 4
- 31
O süreci bende zor geçirdim. Resim atabilir misiniz bakayımHaklı olabilirsiniz benim beklentilerimden de kaynaklı şuan hayal kırıklığı yaşıyor olabilirim ama gerçekten alışması çok zor bir süreç bir gün beğeniyorum bir gün o kadar çirkin görünüyor ki
Fotoğraf görebilir miyim sizinMerhaba herkese. Bundan tam 40 gün önce burun estetiği oldum. Kendimi bildim bileli burnumu beğenmezdim şimdiye kadar da hep yaptırmak istedim özgüvenimi çok düşürüyordu hep burnumu yaptırsam çok güzel bir kızım diye düşünüyordum ve bir gün yaptıracağımı düşündüğüm için çok sorun etmiyordum. En sonunda bu ameliyatı yaptırdım burnumun bir tarafı daha az nefes alıyordu ve kırık vardı bu problemlerim düzeldi ama görüntü olarak beni hiç mutlu etmedi herkesten hep çok iyi yorumlar aldım ama ben bir türlü alışıp aynadaki görüntüyle barışamadım problem ne derseniz anlamıyorum çok doğal bir sonuç istemiştim aşırı kalkık veya ince olmamasına rağmen hiç doğal bir görüntü yok. Algılarım tamamen bozuldu her gördüğüm başarısız estetikli burunu benimkine benziyor diye yorumluyorum güzel bulduklarıma keşke benimki de böyle olsaydı diyorum normal hayata bir türlü adapte olamadım aklımdan hiç çıkmıyor her saniye fotoğraf çekiyorum o hiç sevmediğim eski burnumda bir şey yokmuş der oldum niye böyle oldu anlamadım çok ödem de yok gibi ama inşallah ödemlidir ve düzelir. Bu durum normal mi sizce yaptıranlar da deneyimini paylaşabilir mi gerçekten çok üzgünüm 10 kilo verdim yemeden içmeden kesildim etrafımdaki herkesi bunalttım burun konuşmaktan. Burnum zaman geçtikçe doğallaşır mı ucu iner mi yumuşar
Yaa öyle mi valla yorumunuz umut oldu inşallah benimki de ödemden dolayı böyledir de zamanla gözüme daha normal gelir çok teşekkür ederimCanim benim hic uzulme sen. Kardesimin 3 ay cok kotu gorunuyordu. Burun koku, kas ortasi diye tarif edecegim yer dahil, 6 ay sonra cok guzel oldu. Bence bir donem aynalara cok bakma. Biliyorsun bu boyle bir surec. Hergun farkli gorunecek hatta. 40 gun olmus hic bisey. Gonlunu ferah tut
Ah yavrumm sakin uzulme, icini ferah tut. Doktor soylemisti zaten, biliyorusun 6 ayda oturacak. "Burnumun guzel oldugunu biliyorum" diye olumlama yap, hergun degisecek ama git gite daha guzel olucak. Kalk bir muzik koy, modun yukselsin . 6 ay sonra bosuna endiselenmisim dersin.Yaa öyle mi valla yorumunuz umut oldu inşallah benimki de ödemden dolayı böyledir de zamanla gözüme daha normal gelir çok teşekkür ederim
Tabii size özelden yazılmıyor siz bana yazın göndereyimTamamen aynı süreci yaşamış biri olarak demeliyim ki burnunuz böyle kalmayacak. 40 gün çok yeni. Benim burnum ilk altı yedi ay abartısız her gün değişti. Bir kalkıyordum burnum daha kalkık, ertesi gün kalkıyordum burnum daha ince, ondan sonraki gün kalkıyordum burnum küçülmüş vs vs. O yüzden lütfen şimdiden üzmeyin kendinizi. Burnun tam şeklini alması bir yılı hatta bazen bir buçuk yılı buluyor. Bu arada öncesi ve sonrası fotoğrafınız varsa ben de görebilir miyim?
Merhaba,Merhaba herkese. Bundan tam 40 gün önce burun estetiği oldum. Kendimi bildim bileli burnumu beğenmezdim şimdiye kadar da hep yaptırmak istedim özgüvenimi çok düşürüyordu hep burnumu yaptırsam çok güzel bir kızım diye düşünüyordum ve bir gün yaptıracağımı düşündüğüm için çok sorun etmiyordum. En sonunda bu ameliyatı yaptırdım burnumun bir tarafı daha az nefes alıyordu ve kırık vardı bu problemlerim düzeldi ama görüntü olarak beni hiç mutlu etmedi herkesten hep çok iyi yorumlar aldım ama ben bir türlü alışıp aynadaki görüntüyle barışamadım problem ne derseniz anlamıyorum çok doğal bir sonuç istemiştim aşırı kalkık veya ince olmamasına rağmen hiç doğal bir görüntü yok. Algılarım tamamen bozuldu her gördüğüm başarısız estetikli burunu benimkine benziyor diye yorumluyorum güzel bulduklarıma keşke benimki de böyle olsaydı diyorum normal hayata bir türlü adapte olamadım aklımdan hiç çıkmıyor her saniye fotoğraf çekiyorum o hiç sevmediğim eski burnumda bir şey yokmuş der oldum niye böyle oldu anlamadım çok ödem de yok gibi ama inşallah ödemlidir ve düzelir. Bu durum normal mi sizce yaptıranlar da deneyimini paylaşabilir mi gerçekten çok üzgünüm 10 kilo verdim yemeden içmeden kesildim etrafımdaki herkesi bunalttım burun konuşmaktan. Burnum zaman geçtikçe doğallaşır mı ucu iner mi yumuşar
Bizde aynı sürectetiz fotogragına bakabilir miyim benim 2 ay 2.hafta olduMerhaba herkese. Bundan tam 40 gün önce burun estetiği oldum. Kendimi bildim bileli burnumu beğenmezdim şimdiye kadar da hep yaptırmak istedim özgüvenimi çok düşürüyordu hep burnumu yaptırsam çok güzel bir kızım diye düşünüyordum ve bir gün yaptıracağımı düşündüğüm için çok sorun etmiyordum. En sonunda bu ameliyatı yaptırdım burnumun bir tarafı daha az nefes alıyordu ve kırık vardı bu problemlerim düzeldi ama görüntü olarak beni hiç mutlu etmedi herkesten hep çok iyi yorumlar aldım ama ben bir türlü alışıp aynadaki görüntüyle barışamadım problem ne derseniz anlamıyorum çok doğal bir sonuç istemiştim aşırı kalkık veya ince olmamasına rağmen hiç doğal bir görüntü yok. Algılarım tamamen bozuldu her gördüğüm başarısız estetikli burunu benimkine benziyor diye yorumluyorum güzel bulduklarıma keşke benimki de böyle olsaydı diyorum normal hayata bir türlü adapte olamadım aklımdan hiç çıkmıyor her saniye fotoğraf çekiyorum o hiç sevmediğim eski burnumda bir şey yokmuş der oldum niye böyle oldu anlamadım çok ödem de yok gibi ama inşallah ödemlidir ve düzelir. Bu durum normal mi sizce yaptıranlar da deneyimini paylaşabilir mi gerçekten çok üzgünüm 10 kilo verdim yemeden içmeden kesildim etrafımdaki herkesi bunalttım burun konuşmaktan. Burnum zaman geçtikçe doğallaşır mı ucu iner mi yumuşar
Ay çilek yeni farkettim sensinMerhaba herkese. Bundan tam 40 gün önce burun estetiği oldum. Kendimi bildim bileli burnumu beğenmezdim şimdiye kadar da hep yaptırmak istedim özgüvenimi çok düşürüyordu hep burnumu yaptırsam çok güzel bir kızım diye düşünüyordum ve bir gün yaptıracağımı düşündüğüm için çok sorun etmiyordum. En sonunda bu ameliyatı yaptırdım burnumun bir tarafı daha az nefes alıyordu ve kırık vardı bu problemlerim düzeldi ama görüntü olarak beni hiç mutlu etmedi herkesten hep çok iyi yorumlar aldım ama ben bir türlü alışıp aynadaki görüntüyle barışamadım problem ne derseniz anlamıyorum çok doğal bir sonuç istemiştim aşırı kalkık veya ince olmamasına rağmen hiç doğal bir görüntü yok. Algılarım tamamen bozuldu her gördüğüm başarısız estetikli burunu benimkine benziyor diye yorumluyorum güzel bulduklarıma keşke benimki de böyle olsaydı diyorum normal hayata bir türlü adapte olamadım aklımdan hiç çıkmıyor her saniye fotoğraf çekiyorum o hiç sevmediğim eski burnumda bir şey yokmuş der oldum niye böyle oldu anlamadım çok ödem de yok gibi ama inşallah ödemlidir ve düzelir. Bu durum normal mi sizce yaptıranlar da deneyimini paylaşabilir mi gerçekten çok üzgünüm 10 kilo verdim yemeden içmeden kesildim etrafımdaki herkesi bunalttım burun konuşmaktan. Burnum zaman geçtikçe doğallaşır mı ucu iner mi yumuşar
Bana da gönderebilir misiniz?Merhaba gönderdim özelden