Burun estetiği sonrası psikolojim

O süreci bende zor geçirdim. Resim atabilir misiniz bakayım

ben ilk oldugumda cok buyuk gelmisti psikolojim bozulmustu. odem gittikce kendimi iyi hissetmeye basladim ve cok memnunum su an belki odem gidince sizinde oyle olur. once ve sonrasi atabilir misiniz merak ettim

Fotoğraf görebilir miyim sizin

Canim benim hic uzulme sen. Kardesimin 3 ay cok kotu gorunuyordu. Burun koku, kas ortasi diye tarif edecegim yer dahil, 6 ay sonra cok guzel oldu. Bence bir donem aynalara cok bakma. Biliyorsun bu boyle bir surec. Hergun farkli gorunecek hatta. 40 gun olmus hic bisey. Gonlunu ferah tut

Yaa öyle mi valla yorumunuz umut oldu inşallah benimki de ödemden dolayı böyledir de zamanla gözüme daha normal gelir çok teşekkür ederim

Yaa öyle mi valla yorumunuz umut oldu inşallah benimki de ödemden dolayı böyledir de zamanla gözüme daha normal gelir çok teşekkür ederim
Ah yavrumm sakin uzulme, icini ferah tut. Doktor soylemisti zaten, biliyorusun 6 ayda oturacak. "Burnumun guzel oldugunu biliyorum" diye olumlama yap, hergun degisecek ama git gite daha guzel olucak. Kalk bir muzik koy, modun yukselsin . 6 ay sonra bosuna endiselenmisim dersin.

Tamamen aynı süreci yaşamış biri olarak demeliyim ki burnunuz böyle kalmayacak. 40 gün çok yeni. Benim burnum ilk altı yedi ay abartısız her gün değişti. Bir kalkıyordum burnum daha kalkık, ertesi gün kalkıyordum burnum daha ince, ondan sonraki gün kalkıyordum burnum küçülmüş vs vs. O yüzden lütfen şimdiden üzmeyin kendinizi. Burnun tam şeklini alması bir yılı hatta bazen bir buçuk yılı buluyor. Bu arada öncesi ve sonrası fotoğrafınız varsa ben de görebilir miyim?

Tabii size özelden yazılmıyor siz bana yazın göndereyim

Merhaba,
tatlım 40 gün çok yeni daha. Benim 40 gün halimle şimdiki 2 ay sonrası halimde ciddi iyileşme var. Ödemlerden sana öyle gözüküyordur. Birde bu görüntüne alışman zaman alacak. Burun iyileştikçe şekilde ona göre değişecek. Kendine, burununa zaman vermelisin. Benim psikolojimde yerlerde.. ama hemen oturmuş bir burun beklemem mantıksız zaten. 6 ayı bekliyorum.. zor bir süreç sizi kesinlikle o kadar iyi anlıyorum ki. Bende bu durumda dolayı kilo aldım üzüntüden yiyenlerdenim çünkü. Size şifa diliyorum, umarım 6 ay sonrasında içinize sinen ve yüzünüze yakışan bir burnunuz olur.

Bizde aynı sürectetiz fotogragına bakabilir miyim benim 2 ay 2.hafta oldu

Ay çilek yeni farkettim sensin

daha cok erken bence. Ilk zamanlar insana tuhaf gelebilir burun, cunku daha yüze tam oturmamis oluyor. Sanki yuzunde bi emanet varmis gibi ve ait degil gibi orada. Ama zamanla yuzune oturacak. Tabi burnunuzun onceki ve sonraki halinide bilmiyorum. Istersen özelden gonderebilirsin banada oylede yorum yaparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…