Merhaba herkese. Bundan tam 40 gün önce burun estetiği oldum. Kendimi bildim bileli burnumu beğenmezdim şimdiye kadar da hep yaptırmak istedim özgüvenimi çok düşürüyordu hep burnumu yaptırsam çok güzel bir kızım diye düşünüyordum ve bir gün yaptıracağımı düşündüğüm için çok sorun etmiyordum. En sonunda bu ameliyatı yaptırdım burnumun bir tarafı daha az nefes alıyordu ve kırık vardı bu problemlerim düzeldi ama görüntü olarak beni hiç mutlu etmedi herkesten hep çok iyi yorumlar aldım ama ben bir türlü alışıp aynadaki görüntüyle barışamadım problem ne derseniz anlamıyorum çok doğal bir sonuç istemiştim aşırı kalkık veya ince olmamasına rağmen hiç doğal bir görüntü yok. Algılarım tamamen bozuldu her gördüğüm başarısız estetikli burunu benimkine benziyor diye yorumluyorum güzel bulduklarıma keşke benimki de böyle olsaydı diyorum normal hayata bir türlü adapte olamadım aklımdan hiç çıkmıyor her saniye fotoğraf çekiyorum o hiç sevmediğim eski burnumda bir şey yokmuş der oldum niye böyle oldu anlamadım çok ödem de yok gibi ama inşallah ödemlidir ve düzelir. Bu durum normal mi sizce yaptıranlar da deneyimini paylaşabilir mi gerçekten çok üzgünüm 10 kilo verdim yemeden içmeden kesildim etrafımdaki herkesi bunalttım burun konuşmaktan. Burnum zaman geçtikçe doğallaşır mı ucu iner mi yumuşar