Burun Estetiği Sonrası Psikolojim Bozuldu :(

bence boşuna canını sıkıyorsun morel vermek için demiyorm burnun çok güzel olmuş ki bu daha şiş hali 6 ay'a tam toplanır

Burun ameliyatı sonrası burnun kendini toparlaması için biraz zaman gerekiyor, siz bu zamanı kendinize tanımamışsınız henüz. Burnunuzun tam olarak oturması da 6 ay kadad sürecek zaten. Sakinleşin ve bu görüntünün çok daha iyiye gideceğini kendinize hatırlatın.
Ayrıca aradan zaman geçmediği şu haliyle bile burnunuz çok güzel duruyor.

Bende ilk gördugumde aynı tepkıyı verdım bı sure kendıme gelemedım bır yıl ıcınde tam seklını anca alıyor gerçekten resımde gördüğüm kadarıyla gayet başarılı olmuş sımdıkı halı buysa 3 4 aya süper olucak

Canınızı boşuna sıkıyorsunuz rahat olun, burun estetik ameliyat olduktan tam 1 sene sonra asıl şeklini alıyor, 9 gün daha çok erken benim de burun deliklerim çok kötü ve ikisi birbirinden çok farklı olmuştu yaklaşık bir sene bu çok belirgin bir farktı, sonra düzeldi. Doktorunuzun tavsiye ettiği masajı ihmal etmeyin burnun şeklini almasında çok etkisi var.

Benim de tekrar egrildi eski haline yaklasti. Tekrar olmayi dusunuyorum ama korkuyorum daha kötü olur mu diye
Bana doktor kesinlikle önermiyorum dedi bende korkuyorum yaptırmam bidaha zor bir süreçti benim için.

Hiçte kötü görünmüyor aksine çok kibar duruyor. Burun insanı çok Değiştiriyor büyük ihtimal o Yüzden yabancı geldi sana görüntü.
Benimde bir arkadaş yaptırmıştı burnunu ve tanıyamadım gerçekten.
Ama sana yakışmış kötü durmuyor zamanla iltifat aldıkça anlatacaksın zaten

Tüm sayfaları okuyamadım mutlaka söyleyen olmuştur ama normal bu yaşadığın.Benim doktorum bir sene burnun takla da atsa aldırma,bir senede oturacak demişti.Neredeyse bir sene dolmak üzere.Ucunda şişlik kaldı sadece.Hiç endişelenme.Sabırlı olmak gerek.Ayrıca fotoğrafa baktım abes bir görüntü yok.Gayet iyi görünüyor.Geçmiş olsun.

Benim de sorunum seninle aynı ameliyat olmayı düşünüyorum yüzümdeki simetri nedeniyle. Yorumunu okuyunca korktum fakat resmi görünce aslında çok güzel olduğunu farkettim. Bence kendine biraz zaman ver, burnun düzelmesi 6 ayı buluyormuş zaten.

Merhaba Chyna. Ben de ayni doktora ameliyat oldum. Suan 3.haftamdayim. atelden sonra sisliklerdeb bir sey anlasilmiyirdu. Ama sislik azaldikca burun sirtimda bombe var ve halen sag yanagimda ve dudagimda sislik var. Doktorun asistani hemsire hanimla konustum boyle seyler iyilesme surecinde olabiliyor dedi ama kafama takildi. Sizin ameliyattan epey gecmis anladigim kadariyla son seklini artik almistir burnunuz. Suan durum nasil? Siz boyle seylerle karsilastinizmi? Memnunmusunuz son durumdan?

Burnunuz cok guzel ve dogal olmus. Siz yadirgadiginiz icin oyle gozukmustur gozunuze. Bakin herkes begendi. Sakin olun ve alismaya bakin :)

burnunun gerçek halini görmen için daha çok erken. Yüzün bile şiştir. Oda göz yanılması yapar. Burnun şiştir. Olduğundan farklı görünür. Kızkardeşim olmuştu estetik ameliyat, oradan biliyorum. Gerçek hali için biraz sabredeceksin.

Alçımın ilk çıktığı gün resmen hayal kırıklığına uğramıştım. Bu mu dedim bunun için mi çekyim o kadar acıyı. Zamanla hoşuma gitmeye ve iltifat alöaya başladıkça iyi ki dedim. Birde uzmanların işine çok karışmamak gerekiyor. Onlar senin için en uygununu yapıyorlar zaten. Bence bir kaç aya gözün alışınca sende beğeneceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…