- 24 Haziran 2011
- 23.308
- 48.409
- 798
önce buradan çok uzun araştırmalar yapmıştım
Yeterince araştırma yapsaydınız estetik ameliyatlarda son görünümün oturması için belli bir süre geçmesi gerektiğini bilirdiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
önce buradan çok uzun araştırmalar yapmıştım
Çok teşekkür ederim güzel mesajınız için umarım öyle olur sanirım kendini bilmez bir arkadasimin acimasizca yaptigi elestiri de beni cok üzdü ki iyice karalar bağladımBurun ameliyatlarinda doktorlar ustune basa basa sunu soyler: Bu surecte sabirli olacagiz.
Daha 3 haftada bu kadar karalar baglamak anlamsiz. Su anki goruntunuz fecidir cunku burun cok sis oluyor hala. Yuzun ortasinda koca bir burun elbette ki bakisinizi farklilastiracak. Biraz sabrederseniz o burnun her gecen gun nasil da guzellestigini goreceksiniz. Bakisiniz da normallesecek.
Konu 2017 de açılmış birisi hortlatmış konuyu. Şimdiye oturmuştur çoktannn.Çok normal burnun en az 6 ay sonra şişlikleri inecek panik yapma sabirli olmalsin
Gayet cok güzel ! 2 hafta sonra toparlanmaya basliyor zaten simdi bosuna stres yapmana gerek yok bende mayista kapali ameliyat olcam burnumdan, bide bol bol su ic ödem gecsin benim arkadasta ameliyat oldu 2 hafta sonra düzelmeye basliyor ilk 3 ayda toparlandi o sürecte dikkatli olun cocuklardan uzak durun burnuna caparsa burnun yamulabilir :) simdiden gecmis olsunEki Görüntüle 2045397 Eki Görüntüle 2045396 Burun üzerimde oluşan kötü görüntünün kusuruna bakmayın lütfen 1 hafta boyunca atel kaldığı için ve cildim çok yağlandığı için sivilceler oluşmuş. Fotoğrafları ekledim bakabilirsiniz.
Sizin tarifinizden ben de korktum .hiç de öyle değil çok güzel duruyoEki Görüntüle 2045397 Eki Görüntüle 2045396 Burun üzerimde oluşan kötü görüntünün kusuruna bakmayın lütfen 1 hafta boyunca atel kaldığı için ve cildim çok yağlandığı için sivilceler oluşmuş. Fotoğrafları ekledim bakabilirsiniz.
Bir ayŞuan çok erken. Bende oldum 1 geçti ama hala şişlikler var. Deliklerin biri büyük biri küçük mesela. Ama geçecek eminim. Ayrıca alçı çıkar çıkmaz zaten iğrenç görünüyor, bende şok geçirdim ama sakindim çünkü bir hafta da şişliklerin ve morlukların geçmesini bekleyemezdim. Masaj yapmayı ihmal etmeyin. İyi olacaktır zamanla