Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burun estetiği sonrası psikolojik harp
- Konu Sahibi ilena
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- burun esteği
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?3.günden sonra kademeli olarak iyileşmeye başlıyorsun,zoru atlatmışsınArkadaşlar çok istekli ameliyat oldum morluk şişlik nefes alamama derken üç gün zar zor geçti beklediğimden de zormuş bazen zaman geçmiyor deliricem herkesin süreci böyle mi geçiyor nolur bir şey diyin (((
- 12 Ocak 2024
- 16
- 6
- 1
- 31
Dehşet bir boğaz ağrısı herkeste böyle oluyor mu acaba normal hasta mı oldum anlayamadım yutkunmam bile çok zor oluyor3.günden sonra kademeli olarak iyileşmeye başlıyorsun,zoru atlatmışsın
- 10 Ocak 2014
- 1.542
- 2.686
- 333
Öncelikle geçmiş olsun. Ameliyat sırasında entübe ettikleri için sonrasında boğazda tahriş sebebiyle ağrı oluyor. Benim ameliyat olduğum gün yutkundukça ağrıyordu. Bir şeyler içtikten sonra geçmişti.Dehşet bir boğaz ağrısı herkeste böyle oluyor mu acaba normal hasta mı oldum anlayamadım yutkunmam bile çok zor oluyor
evet aynen öyle oluyor bol bol ılık su iç,beslenmeni önemse hareket et yürüyüşler yap evde..
Dehşet bir boğaz ağrısı herkeste böyle oluyor mu acaba normal hasta mı oldum anlayamadım yutkunmam bile çok zor oluyor
- 12 Ocak 2024
- 16
- 6
- 1
- 31
Kendimi bunun için zorluyorum günler geçmek bilmiyor benim psikolojimi çok bozdu maalesef sadece sıvı alıyorum başka yapılacak bir şey yok değil miÖncelikle geçmiş olsun. Ameliyat sırasında entübe ettikleri için sonrasında boğazda tahriş sebebiyle ağrı oluyor. Benim ameliyat olduğum gün yutkundukça ağrıyordu. Bir şeyler içtikten sonra geçmişti.
- 12 Ocak 2024
- 16
- 6
- 1
- 31
Çok teşekkür ederim hepsini yapmaya devam edeceğim süreç ağır ilerlesedeevet aynen öyle oluyor bol bol ılık su iç,beslenmeni önemse hareket et yürüyüşler yap evde..
- 11 Aralık 2023
- 1.091
- 3.920
- 53
Benimde cok zordu morluklar 32 disim sizliyordu resmen bu kadar aciyi cekip birde istedigim gibi olmadi ona yanarim umarim sizin hersey istediginiz gibi olurArkadaşlar çok istekli ameliyat oldum morluk şişlik nefes alamama derken üç gün zar zor geçti beklediğimden de zormuş bazen zaman geçmiyor deliricem herkesin süreci böyle mi geçiyor nolur bir şey diyin (((
geçip gidecek diye düşün ileri ki günlere adapte et kendini ağrı sızıya odaklanma bi film aç bişey yap arkadaşlarınla mesajlaş vs...Çok teşekkür ederim hepsini yapmaya devam edeceğim süreç ağır ilerlesede
dimi ya bir de o var sağlıkla iyileşsin mutlu etsin sonuç inşallahBenimde cok zordu morluklar 32 disim sizliyordu resmen bu kadar aciyi cekip birde istedigim gibi olmadi ona yanarim umarim sizin hersey istediginiz gibi olur
- 12 Ocak 2024
- 16
- 6
- 1
- 31
Aaaah bir de o var şu an sadece üç günlük ve şiş anlamadım henüz umarım istediğim gibi olur size de geçmiş olsunBenimde cok zordu morluklar 32 disim sizliyordu resmen bu kadar aciyi cekip birde istedigim gibi olmadi ona yanarim umarim sizin hersey istediginiz gibi olur
- 12 Ocak 2024
- 16
- 6
- 1
- 31
geçip gidecek diye düşün ileri ki günlere adapte et kendini ağrı sızıya odaklanma bi film aç bişey yap arkadaşlarınla mesajlaş vs...
dimi ya bir de o var sağlıkla iyileşsin mutlu etsin sonuç inşallah
- 10 Ocak 2014
- 1.542
- 2.686
- 333
Arnica jel tavsiye ederim. Morluklar ve şişlikler için iyi geliyor. Bana da doktorum tavsiye etmişti. Biraz sabır diliyorum. Bende ilk 3 gün acaba ameliyat olmasa mıydım diye düşünmüştüm. Sonrasında iyi ki olmuşum diyorum.Kendimi bunun için zorluyorum günler geçmek bilmiyor benim psikolojimi çok bozdu maalesef sadece sıvı alıyorum başka yapılacak bir şey yok değil mi
- 12 Ocak 2024
- 16
- 6
- 1
- 31
Şimdilik tampon çıkana kadar sadece buz önerdi dr ama sonrası için ben de dediğiniz jeli alacağım çok teşekkür ederimArnica jel tavsiye ederim. Morluklar ve şişlikler için iyi geliyor. Bana da doktorum tavsiye etmişti. Biraz sabır diliyorum. Bende ilk 3 gün acaba ameliyat olmasa mıydım diye düşünmüştüm. Sonrasında iyi ki olmuşum diyorum.
- 12 Ocak 2024
- 16
- 6
- 1
- 31
Ben de başlıyım kullanmaya o zaman ya buzla geçecek gibi değil çünküjeli ilk günden itibaren kullanmıştım morarmadan sararma olup düzeldi. Bir de roller seklinde buz aparatları var ondan tavsiye ederim iyileştikten sonra da kullanmaya devam edersin
Kendine zaman tani olumsuz dusunceler ve yorumlardan uzak dur sonucu cok guzel olacakBen de başlıyım kullanmaya o zaman ya buzla geçecek gibi değil çünkü
Merhaba! Belliki süreç olarak sizin uzun benim bir buçuk ay oldu burun ucum faLa kalkık geliyor zamanla inermi doktor ineceğini söylüyor ama pek inanmıyorum hiç inmedi henüzArnica jel tavsiye ederim. Morluklar ve şişlikler için iyi geliyor. Bana da doktorum tavsiye etmişti. Biraz sabır diliyorum. Bende ilk 3 gün acaba ameliyat olmasa mıydım diye düşünmüştüm. Sonrasında iyi ki olmuşum diyorum.
- 12 Ocak 2024
- 16
- 6
- 1
- 31
Çok teşekkür ederim boğazım kapalı denilecek kadar su içerken bile yanıyor umarım geçerBenimde bugün 23. günüm ve aynen dediginiz gibi bogazim çok fena ağrımıstı 4-5 günden sonra geçiyor bol bol su için. Geçmiş olsun