• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği sonrası psikolojik harp

ilena

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2024
16
6
1
31
Arkadaşlar çok istekli ameliyat oldum morluk şişlik nefes alamama derken üç gün zar zor geçti beklediğimden de zormuş bazen zaman geçmiyor deliricem herkesin süreci böyle mi geçiyor nolur bir şey diyin :((((

Arkadaşlar çok istekli ameliyat oldum morluk şişlik nefes alamama derken üç gün zar zor geçti beklediğimden de zormuş bazen zaman geçmiyor deliricem herkesin süreci böyle mi geçiyor nolur bir şey diyin :KK43:(((
3.günden sonra kademeli olarak iyileşmeye başlıyorsun,zoru atlatmışsın:dua:

3.günden sonra kademeli olarak iyileşmeye başlıyorsun,zoru atlatmışsın:dua:
Dehşet bir boğaz ağrısı herkeste böyle oluyor mu acaba normal hasta mı oldum anlayamadım yutkunmam bile çok zor oluyor :(

Dehşet bir boğaz ağrısı herkeste böyle oluyor mu acaba normal hasta mı oldum anlayamadım yutkunmam bile çok zor oluyor :KK43:
Öncelikle geçmiş olsun. Ameliyat sırasında entübe ettikleri için sonrasında boğazda tahriş sebebiyle ağrı oluyor. Benim ameliyat olduğum gün yutkundukça ağrıyordu. Bir şeyler içtikten sonra geçmişti.

evet aynen öyle oluyor bol bol ılık su iç,beslenmeni önemse hareket et yürüyüşler yap evde..
Dehşet bir boğaz ağrısı herkeste böyle oluyor mu acaba normal hasta mı oldum anlayamadım yutkunmam bile çok zor oluyor :KK43:

Öncelikle geçmiş olsun. Ameliyat sırasında entübe ettikleri için sonrasında boğazda tahriş sebebiyle ağrı oluyor. Benim ameliyat olduğum gün yutkundukça ağrıyordu. Bir şeyler içtikten sonra geçmişti.
Kendimi bunun için zorluyorum günler geçmek bilmiyor benim psikolojimi çok bozdu maalesef sadece sıvı alıyorum başka yapılacak bir şey yok değil mi

Arkadaşlar çok istekli ameliyat oldum morluk şişlik nefes alamama derken üç gün zar zor geçti beklediğimden de zormuş bazen zaman geçmiyor deliricem herkesin süreci böyle mi geçiyor nolur bir şey diyin :KK43:(((
Benimde cok zordu morluklar 32 disim sizliyordu resmen bu kadar aciyi cekip birde istedigim gibi olmadi ona yanarim umarim sizin hersey istediginiz gibi olur

Çok teşekkür ederim hepsini yapmaya devam edeceğim süreç ağır ilerlesede:KK43:
geçip gidecek diye düşün ileri ki günlere adapte et kendini ağrı sızıya odaklanma bi film aç bişey yap arkadaşlarınla mesajlaş vs...
Benimde cok zordu morluklar 32 disim sizliyordu resmen bu kadar aciyi cekip birde istedigim gibi olmadi ona yanarim umarim sizin hersey istediginiz gibi olur
dimi ya bir de o var :( sağlıkla iyileşsin mutlu etsin sonuç inşallah

Aaaah bir de o var şu an sadece üç günlük ve şiş anlamadım henüz umarım istediğim gibi olur size de geçmiş olsun

geçip gidecek diye düşün ileri ki günlere adapte et kendini ağrı sızıya odaklanma bi film aç bişey yap arkadaşlarınla mesajlaş vs...

dimi ya bir de o var :KK43: sağlıkla iyileşsin mutlu etsin sonuç inşallah

Ay herkesin istediği gibi olmasını dilerim bir an önce de şu durumdan kurtulmayı teşekkür ederim size de ❤️🥹

Kendimi bunun için zorluyorum günler geçmek bilmiyor benim psikolojimi çok bozdu maalesef sadece sıvı alıyorum başka yapılacak bir şey yok değil mi
Arnica jel tavsiye ederim. Morluklar ve şişlikler için iyi geliyor. Bana da doktorum tavsiye etmişti. Biraz sabır diliyorum. Bende ilk 3 gün acaba ameliyat olmasa mıydım diye düşünmüştüm. Sonrasında iyi ki olmuşum diyorum.

Arnica jel tavsiye ederim. Morluklar ve şişlikler için iyi geliyor. Bana da doktorum tavsiye etmişti. Biraz sabır diliyorum. Bende ilk 3 gün acaba ameliyat olmasa mıydım diye düşünmüştüm. Sonrasında iyi ki olmuşum diyorum.
Şimdilik tampon çıkana kadar sadece buz önerdi dr ama sonrası için ben de dediğiniz jeli alacağım çok teşekkür ederim 🥹

jeli ilk günden itibaren kullanmıştım morarmadan sararma olup düzeldi. Bir de roller seklinde buz aparatları var ondan tavsiye ederim iyileştikten sonra da kullanmaya devam edersin

Eklentiler

• indir.jpg
    indir.jpg
    2,5 KB · Görüntüleme: 43
jeli ilk günden itibaren kullanmıştım morarmadan sararma olup düzeldi. Bir de roller seklinde buz aparatları var ondan tavsiye ederim iyileştikten sonra da kullanmaya devam edersin
Ben de başlıyım kullanmaya o zaman ya buzla geçecek gibi değil çünkü 🫠

Merhaba! Belliki süreç olarak sizin uzun benim bir buçuk ay oldu burun ucum faLa kalkık geliyor zamanla inermi doktor ineceğini söylüyor ama pek inanmıyorum hiç inmedi henüz😥

Benimde bugün 23. günüm ve aynen dediginiz gibi bogazim çok fena ağrımıstı 4-5 günden sonra geçiyor bol bol su için. Geçmiş olsun

Benimde bugün 23. günüm ve aynen dediginiz gibi bogazim çok fena ağrımıstı 4-5 günden sonra geçiyor bol bol su için. Geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim boğazım kapalı denilecek kadar su içerken bile yanıyor umarım geçer 🥹

Back