-
- Konu Sahibi merhabanese
6.5 ay oldu ameliyat olalı kasim ayında oldum. . 2 ay takmamı söyledi. Sag sol burun deliklerim eşit değil.Ne zaman ameliyat oldunuz siz ?ne kadar takmanizi istedi doktor ?
Benim doktorumda kullan dedi kanatlsr çökmesin diye vermis ama 350 tl ye aldim onlardan o kadar pahalimi yaa6.5 ay oldu ameliyat olalı kasim ayında oldum. . 2 ay takmamı söyledi. Sag sol burun deliklerim eşit değil.
Benim doktorumda kullan dedi kanatlsr çökmesin diye vermis ama 350 tl ye aldim onlardan o kadar pahalimi yaadooar
Benim doktorum siparis vericem sana demisti 1 hafta once aldim onlardanDolar kuru üzerinden hesaplıyor lar ankara da bir medikal de buldum siz ne zaman aldınız Dolar kaçtı ki ozaman
Aa siz ameliyat oldunuz mu bir kac kere forumda görmüştüm yazılarınızıBenim doktorumda kullan dedi kanatlsr çökmesin diye vermis ama 350 tl ye aldim onlardan o kadar pahalimi yaa
6.5 aydan sonra mi takacaksnz6.5 ay oldu ameliyat olalı kasim ayında oldum. . 2 ay takmamı söyledi. Sag sol burun deliklerim eşit değil.
Evet öyle dedi geç değil mi sizce de6.5 aydan sonra mi takacaksnz
Istanbuldayim benBenim doktorum siparis vericem sana demisti 1 hafta once aldim onlardan
Gecen ay oldum evetAa siz ameliyat oldunuz mu bir kac kere forumda görmüştüm yazılarınızı
Hayırlı olsun kime oldunuz durumunuz nasılIstanbuldayim ben
Gecen ay oldum evet
Yani dr. Daha iyi bilir tabiki iylesme 1 yıl sürüyor ama en kritik ve kullanılması gereken ilk 3 ay falan benceEvet öyle dedi geç değil mi sizce de
Yani ben cede öyle neyse artik hayırlısıYani dr. Daha iyi bilir tabiki iylesme 1 yıl sürüyor ama en kritik ve kullanılması gereken ilk 3 ay falan bence
Merhaba bende ameliyat olalı 10 gün oldu. 3 gündür Nostril retainer kullanıyorum. Deliklerimi ve kanatlarını büyütmesi beni korkutuyor. İnş öyle kalmaz.Evet slikon büyük ve her tarafı dolduruyor çıkarınca feci bir görünümsabah çıkartıyorum mesela öğlene doğru burnum küçülmüş oluyor . Korkmayın bende bu konuda doktorumun asistanına çok kez sordum endişelerimi anlattım . ''Silikon burunu büyütmez deliklerini büyütmez iyileşme sürecinde küçülmesine engel olmaz biz burun deliği eşit şekilde iyileşsin diye veriyoruz ''dedi . Her hastasına koşulsuz ameliyat sonrası 2 ay taktiriyor. Gerekirse benim gibi süresini uzattiriyor. Odemlerim indikçe küçülüyor burnum. Şuan ödemler burun ucunda haliyle tombik hala . Kalın deriliyim 1 yıla anca iner dedi doktorum. Beklemekten başka çare yok .