• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği sonrası nefes alma

Turevhanm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2020
42
15
38
Merhaba arkadaşlar ben 24 gün önce burun estetiği oldum önceden nefes sorunum yoktu estetik amaçlı oldum ama burnuma baya işlem yapıldı zor bir burundu çünki. 24 gün oldu nefes almam düzelmedi sürekli tıkanıyor neredeyse. Hareket ederken dışarı falan çıkarken acik genelde ama uykuda mesela ağzım açık yatıyorum hâla. Normal mi sizce ne zaman düzelir ve kalın derili olduğum için ödemlerim çok yavaş iniyor burnumun bir tarafı da digerinden daha şiş buda asimetriye neden oluyor cidden zor bir süreç ameliyat sonrası:KK43:

Evet canım çok normal hatta 3 veya 4. Ayda güzel nefes alınıyor. Şahsen ben de 4. Ay ve sonrasında almaya başladım. Sen burun spreyini ve doktorunuz masaj gösterdiyse masajı ihmal etme yeter çünkü gerisi sabır. Geçmiş olsun :)

Evet canım çok normal hatta 3 veya 4. Ayda güzel nefes alınıyor. Şahsen ben de 4. Ay ve sonrasında almaya başladım. Sen burun spreyini ve doktorunuz masaj gösterdiyse masajı ihmal etme yeter çünkü gerisi sabır. Geçmiş olsun :)
[/QUOTE
Çok teşekkür ederim canım cevap verdiğin için. Rahatladım şuan 25 gün uzun geldi ama baya sabretmem lazım. İkinci hafta bant çıkardığında masajı şimdilik yapma dedi bayramdan sonra 1.ay kontrolüne gidicem sorucam bakalım çünki odemim baya var. Burun spreyini duzenli olarak kullanıyorum.

Back