• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği sonrası nefes alamıyorum.

Ankara da Yahya Baltu hocayı tavsiye ederim. Hem medikal anlamda çok iyi onkolojik vaka uzmanı şimdi Liv Ankara da

Benim de 2 ay olacak ama hala nefes alamıyorum, kbb doktoru yaptı ameliyatımı hem deviasyon hem rinoplasti oldum. Eskiden daha iyi nefes alırdım biraz pişmanlık yaşıyorum şu an

Benim de 2 ay olacak ama hala nefes alamıyorum, kbb doktoru yaptı ameliyatımı hem deviasyon hem rinoplasti oldum. Eskiden daha iyi nefes alırdım biraz pişmanlık yaşıyorum şu an
Merhaba devlet hastanesinde mi oldunuz ve nerede hangi il

Merhaba, gün geçtikçe biraz daha açılıyor gibi ama hala istediğim gibi değil, eski durumla aynı yani

Benim ameliyattan sonraki 6. gunum bugun atel cikti tampon zaten kullanılmamıştı. Ama nefes almam 0! Yani hiçç alamıyorum direkt burnum tıkalı sürekli ağızdan. Doktora sordugumda normal yavas yavas acilacak dedi ama ben gerildim nedense. Sizce doğal bir durum mu yani hiç alamamam? Yani sol delik bazen açılıyor ama tam değil ses çıkıyor falan... Yaşayan, bilen varsa aydınlatsın beni lütfen.

Burnunuzun içi hala çok ödemli o yüzden nefes alamamanız çok normal, flaş tutarak burun içinize bakarsanız şiş olduğunu görebilirsiniz zaten. Ben tampon çıktıktan sonra da burnumun içini yıkamaya devam ettim biraz rahatlamasını sağlıyordu. Her geçen gün biraz daha açılacak benim 3 ay olacak ilk günlere göre çok iyi nefes almam

ben bir yıl nefes alamadım. sonra düzeldi ama şimdi yine sağ delikten az nefes alıyorum. 6 ay bekleyin, bence düzelir.

Nefes almamda hala problem var, burun ucumda da şişlik, birkaç ay sonra iyice oturur diye düşünüyorum

Burnunuzun içi hala çok ödemli o yüzden nefes alamamanız çok normal, flaş tutarak burun içinize bakarsanız şiş olduğunu görebilirsiniz zaten. Ben tampon çıktıktan sonra da burnumun içini yıkamaya devam ettim biraz rahatlamasını sağlıyordu. Her geçen gün biraz daha açılacak benim 3 ay olacak ilk günlere göre çok iyi nefes almam
Bende ameliyat olcam ama doktor yuzde 30 olarak nefes alabilirsin ameliyattan sonra dedi kucekken darbe almis burnum ve etler cok buyümüş kemik egriligi var nefes alma niye kolaylasmiyor acaba

Back