Burun estetiği sonrası nefes alamıyorum.

1 ay 6 ay ve bir sene kontrolü yapiyor benimkide. Senin doktorunun ismini ögrnebilirmiyim sakincasi yoksa
Tabi her dr un farkli sanirim olabilir doğrusubu onlar bilir bazi hasta daha erken takip gerekir benim dr um istanbuldan prof. Dr Murat Sari hakkinda bi tane olumsuzluk duymadim 10 yil once ailemin rinolarini o yapti icim rahat girdim bi sorun olursa da dr um halleder insallah ,nefesine de care bulunur umarim acaba icine bisey falan koysa implanti duydum boyle lokal koyuyorlarmis cokme yapisma durumunda arastirsaniza

Ben de bilmiyorum. Diğer doktorların hastalarını ameliyat sonrasında, özellikle ilk iki ay, çok sık gördüklerini işittikçe daha da üzülüyor, doktor seçiminde çok büyük bir hata yaptığımı bir daha anlıyorum.

Ya boyle dusunme belki operasyondan operasyon a degisir lutfen belki takip gerektiren bi burundur bizimki bilemeyiz oyle dusun bende boyle iki ay sık takip saniyordum farklıymış demekki

Olabilir ama başka şeyler de var. Bu sebeple ne yazık ki hep pişmanlık duyacağım.
Senin kadar bende müzdarip oldum. Bir ay sürekli agladim hem sekline hem nefes alamama. Üstüne doktorum cok tersliyordu beni cok egolu bir insan. Onun Yanindan geldigimde psikolojim daha kötü oluyordu. Evet yanlis secimler yapmis olabiliriz ama herseyin bir caresi vardir de kendini suclama yoksa insan isin icinden cikamiyor

merhaba, benim doktorum 2 ay olcak nerdeyse ameliyat olalı ama bir kere bile aramadı. sormadı. hiç umrunda değil. ilk aşamada da şurası biraz yamuk gibi görünüyor dediğimde bana <sen eski halini hatırlıyo musun< gibi bir cümle kurmuştu. o yüzden çok fazla muhatap olmak istemiyorum. bu süreç zor bir süreç ama pek anlayışlı olamıyorlar.

Mrb ben de 19 ocakta ameliyat oldum ben de nefes problemi var maalesef boyle sanki birisi eliyle burun deliklerime baski yapiyor gibi :) ozellikle geceleri sol tarafim tikaniyor benim de agzim aciliyor ameliyat once nefes problemim yoktu dr bana da alerji olmus dedi bir ilac verdi ama o da kortizonlu diye kullanmak istemedim umarim duzelir hepimizinki

Bu sitede bir bayan yazmisti burnum 1 bucuk yilin sonunda baca borusu gibi birden acildi diye bu belki bi isik olur herkese kortizolsuz burun spreyleri var hergun kullanilir en azindan bu alerjik aylarda kullanin

Ismi nedir acaba o spreyin? Dediginiz deniz suyu mu ben hem sabah hem aksam kullaniyorum ama bazen aciliyor bazen kapali ki genelde kapali :)

Ismi nedir acaba o spreyin? Dediginiz deniz suyu mu ben hem sabah hem aksam kullaniyorum ama bazen aciliyor bazen kapali ki genelde kapali :)
Bunu eczaneye danisin daha dogru olur deniz suyu falan bunlar para tuzagi serum satin alip siringa ile burnu yikamak ayni isi goruyo ama burnun icindeki nemi korumak.adina hergun hayat boyu degilde bence alerjik donemlerde kullanilabilir bazen acik olmasi yani hic acilmayacak anlamina gelmemesi demek demekki aradada olsa nefes aliyosunuz yani birgun tamamen nefes alicaz insallah :) bu bana gore bi artı

Evet dr da oyle dedi ben de bekliyorum o gunu :) spor yaparken ve uyurken cok sorun oluyor nefes alamamak ciddi performans dusuruyor ama temennimiz alerjik durumun bir an once iyilesmesi

Evet dr da oyle dedi ben de bekliyorum o gunu :) spor yaparken ve uyurken cok sorun oluyor nefes alamamak ciddi performans dusuruyor ama temennimiz alerjik durumun bir an once iyilesmesi
Bende ayniyim inanilmaz alerjik bi yapim var kiyafet tozu ev akari iyi olmam zor gibi yani bakalim bol bol yuz yikark3n avucla su cekmeye basladim iyi geldi bana serum da zaman zaman yapiyprum ama bunu da denedim oldu anlik tozlari sumkurmus oluyorum

Bende ayniyim inanilmaz alerjik bi yapim var kiyafet tozu ev akari iyi olmam zor gibi yani bakalim bol bol yuz yikark3n avucla su cekmeye basladim iyi geldi bana serum da zaman zaman yapiyprum ama bunu da denedim oldu anlik tozlari sumkurmus oluyorum
Peki merak ettigim burnunuzdaki alerjik durum ameliyattan sonra mi oldu? Benim bu derece bir sorunum yoktu ameliyattan sonra mi tepki verdi acaba vucudum

Peki merak ettigim burnunuzdaki alerjik durum ameliyattan sonra mi oldu? Benim bu derece bir sorunum yoktu ameliyattan sonra mi tepki verdi acaba vucudum
Oncesinde tabi konkalarim cok buyumustu artik ameliyatliktim ondan oldum zaten ama alerjik bir bunye odemi alerji yuzunden zor atiyorum sanirim

Kızlar ben 10. Ayımdayım hala çok muhteşem nefes alamıyorum ama başlara oranla çok iyi. Benim şişlerim çok geç inio. Yani hemen 3 ayda çok iyi befes almayı beklemeyin insanın bünyesine göre değişiyor

Ameliyat olalı tam 4 ay oldu. Nefes alamıyorum hala. Ameliyatı yapan doktor bir sorun yok, diyor ama sözüne güvenmiyorum. KBB doktoruna gideceğim en kısa zamanda.

Ameliyat olalı tam 4 ay oldu. Nefes alamıyorum hala. Ameliyatı yapan doktor bir sorun yok, diyor ama sözüne güvenmiyorum. KBB doktoruna gideceğim en kısa zamanda.
Hicmi alaniyorsun arada bir aliyormusun,nefes alirken veya verirken ses cikiyormu burnundan burun yikama su cekmeyi biraktinmi veya yapiyormusun ? Alerjik bir sisme olabilir yine de gorun baska bi dr a

Ameliyattan önce nefes almamda hiçbir sorun yoktu. Şimdi nefes almam yarı yarıya düştü. Hatta daha fazla. Günde 2 defa Deniz suyu spreyi ile temizliyorum. Temizledikten sonra bir süre daha iyi oluyor ama yine iyi değil. Sonra tekrar eski haline dönüyor. Alerjik olması imkansız. Çünkü daha önce böyle bir sorun yoktu. Bayramdan sonra KBB doktoruna görüneceğim. Umarım tekrar ameliyat olmamı gerektirecek bir sorun yoktur.

Ihmal etmeyin ama insallah yoktur birsey ve acilir umidiyle diyelim..3.ayim benimde acilmaya basladi burnum odem indikce rahatliyor icide sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…