Tabi her dr un farkli sanirim olabilir doğrusubu onlar bilir bazi hasta daha erken takip gerekir benim dr um istanbuldan prof. Dr Murat Sari hakkinda bi tane olumsuzluk duymadim 10 yil once ailemin rinolarini o yapti icim rahat girdim bi sorun olursa da dr um halleder insallah ,nefesine de care bulunur umarim acaba icine bisey falan koysa implanti duydum boyle lokal koyuyorlarmis cokme yapisma durumunda arastirsaniza1 ay 6 ay ve bir sene kontrolü yapiyor benimkide. Senin doktorunun ismini ögrnebilirmiyim sakincasi yoksa
Ya boyle dusunme belki operasyondan operasyon a degisir lutfen belki takip gerektiren bi burundur bizimki bilemeyiz oyle dusun bende boyle iki ay sık takip saniyordum farklıymış demekkiBen de bilmiyorum. Diğer doktorların hastalarını ameliyat sonrasında, özellikle ilk iki ay, çok sık gördüklerini işittikçe daha da üzülüyor, doktor seçiminde çok büyük bir hata yaptığımı bir daha anlıyorum.
Senin kadar bende müzdarip oldum. Bir ay sürekli agladim hem sekline hem nefes alamama. Üstüne doktorum cok tersliyordu beni cok egolu bir insan. Onun Yanindan geldigimde psikolojim daha kötü oluyordu. Evet yanlis secimler yapmis olabiliriz ama herseyin bir caresi vardir de kendini suclama yoksa insan isin icinden cikamiyorOlabilir ama başka şeyler de var. Bu sebeple ne yazık ki hep pişmanlık duyacağım.
merhaba, benim doktorum 2 ay olcak nerdeyse ameliyat olalı ama bir kere bile aramadı. sormadı. hiç umrunda değil. ilk aşamada da şurası biraz yamuk gibi görünüyor dediğimde bana <sen eski halini hatırlıyo musun< gibi bir cümle kurmuştu. o yüzden çok fazla muhatap olmak istemiyorum. bu süreç zor bir süreç ama pek anlayışlı olamıyorlar.Ben de bilmiyorum. Diğer doktorların hastalarını ameliyat sonrasında, özellikle ilk iki ay, çok sık gördüklerini işittikçe daha da üzülüyor, doktor seçiminde çok büyük bir hata yaptığımı bir daha anlıyorum.
Mrb ben de 19 ocakta ameliyat oldum ben de nefes problemi var maalesef boyle sanki birisi eliyle burun deliklerime baski yapiyor gibi :) ozellikle geceleri sol tarafim tikaniyor benim de agzim aciliyor ameliyat once nefes problemim yoktu dr bana da alerji olmus dedi bir ilac verdi ama o da kortizonlu diye kullanmak istemedim umarim duzelir hepimizinki2 ay önce burun estetiği ameliyatı oldum. Nefesimle ilgili hiç bir problemim yokken. Artık eskisi gibi nefes alamıyorum. Aldığım nefes yetmiyor ve geceleri ağzım açıl uyumak zorunda kalıyorum. Daha da üzücü tarafı doktorum bunun ameliyat ile ilgilisini olmadığını alerjim olduğunu söyledi bu zamana kadar farketmemişim. Gerçekten ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Zaten estetik açısındanda hiç bir isteğimi göz önünde bulundurmadan kendi kafasına göre hareket etmiş. Burun deliklerim çok küçülmüş burun kenarlarımda kesikler var. Kapalı burun ameliyatı oldum ve bana dışarıda kesi izim buluncağına delik küçültceğine dair bir bilgilendirme yapmadı. Herşeyi inkar ediyor. Deliklerini küçültmedim diyor. Şaka gibi gerçekten en başta doktorum psikolojimi bozuyor. Ben bir çözüm bulmak için konuşmaya çalışıyorum ama o kadar ısrarcı biri ki hatalarını yokmuş gibi göstermeye çalışmakta nafile. Bana önerebilceğiniz bir yol var mı? Çok ihtiyacım var!.
Bunu eczaneye danisin daha dogru olur deniz suyu falan bunlar para tuzagi serum satin alip siringa ile burnu yikamak ayni isi goruyo ama burnun icindeki nemi korumak.adina hergun hayat boyu degilde bence alerjik donemlerde kullanilabilir bazen acik olmasi yani hic acilmayacak anlamina gelmemesi demek demekki aradada olsa nefes aliyosunuz yani birgun tamamen nefes alicaz insallah :) bu bana gore bi artıIsmi nedir acaba o spreyin? Dediginiz deniz suyu mu ben hem sabah hem aksam kullaniyorum ama bazen aciliyor bazen kapali ki genelde kapali :)
Evet dr da oyle dedi ben de bekliyorum o gunu :) spor yaparken ve uyurken cok sorun oluyor nefes alamamak ciddi performans dusuruyor ama temennimiz alerjik durumun bir an once iyilesmesiBunu eczaneye danisin daha dogru olur deniz suyu falan bunlar para tuzagi serum satin alip siringa ile burnu yikamak ayni isi goruyo ama burnun icindeki nemi korumak.adina hergun hayat boyu degilde bence alerjik donemlerde kullanilabilir bazen acik olmasi yani hic acilmayacak anlamina gelmemesi demek demekki aradada olsa nefes aliyosunuz yani birgun tamamen nefes alicaz insallah :) bu bana gore bi artı
Bende ayniyim inanilmaz alerjik bi yapim var kiyafet tozu ev akari iyi olmam zor gibi yani bakalim bol bol yuz yikark3n avucla su cekmeye basladim iyi geldi bana serum da zaman zaman yapiyprum ama bunu da denedim oldu anlik tozlari sumkurmus oluyorumEvet dr da oyle dedi ben de bekliyorum o gunu :) spor yaparken ve uyurken cok sorun oluyor nefes alamamak ciddi performans dusuruyor ama temennimiz alerjik durumun bir an once iyilesmesi
Peki merak ettigim burnunuzdaki alerjik durum ameliyattan sonra mi oldu? Benim bu derece bir sorunum yoktu ameliyattan sonra mi tepki verdi acaba vucudumBende ayniyim inanilmaz alerjik bi yapim var kiyafet tozu ev akari iyi olmam zor gibi yani bakalim bol bol yuz yikark3n avucla su cekmeye basladim iyi geldi bana serum da zaman zaman yapiyprum ama bunu da denedim oldu anlik tozlari sumkurmus oluyorum
Oncesinde tabi konkalarim cok buyumustu artik ameliyatliktim ondan oldum zaten ama alerjik bir bunye odemi alerji yuzunden zor atiyorum sanirimPeki merak ettigim burnunuzdaki alerjik durum ameliyattan sonra mi oldu? Benim bu derece bir sorunum yoktu ameliyattan sonra mi tepki verdi acaba vucudum
Hicmi alaniyorsun arada bir aliyormusun,nefes alirken veya verirken ses cikiyormu burnundan burun yikama su cekmeyi biraktinmi veya yapiyormusun ? Alerjik bir sisme olabilir yine de gorun baska bi dr aAmeliyat olalı tam 4 ay oldu. Nefes alamıyorum hala. Ameliyatı yapan doktor bir sorun yok, diyor ama sözüne güvenmiyorum. KBB doktoruna gideceğim en kısa zamanda.
Ihmal etmeyin ama insallah yoktur birsey ve acilir umidiyle diyelim..3.ayim benimde acilmaya basladi burnum odem indikce rahatliyor icide sankiAmeliyattan önce nefes almamda hiçbir sorun yoktu. Şimdi nefes almam yarı yarıya düştü. Hatta daha fazla. Günde 2 defa Deniz suyu spreyi ile temizliyorum. Temizledikten sonra bir süre daha iyi oluyor ama yine iyi değil. Sonra tekrar eski haline dönüyor. Alerjik olması imkansız. Çünkü daha önce böyle bir sorun yoktu. Bayramdan sonra KBB doktoruna görüneceğim. Umarım tekrar ameliyat olmamı gerektirecek bir sorun yoktur.
Benim de 4.aydan sonrs açıldıIhmal etmeyin ama insallah yoktur birsey ve acilir umidiyle diyelim..3.ayim benimde acilmaya basladi burnum odem indikce rahatliyor icide sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?